.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен

Стара версия на Skype

Моля ви се дайте линк от някъде да си изтегля старата версия на skype,че се прецаках и изтеглих новата и направо ми къса нервите

http://zamunda.net/details.php?id=148086&hit=1

Аз съм с този.Супер си е
    И на мен хич не ми харесва най-новият
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    София/Бургас
    Отиваш в сайта на скайп (www.skype.com), влизаш в download секцията и поглеждаш в най-долната част на страницата - има линкче "previous version of Skype" - от там си сваляш инсталационния файл за по-старата версия.

Като съвет към други с новата версия-не я теглете,защото е БЕТА най-вече,т.е. незавършена съвсем,и може да ти доведе до проблеми с компютъра както стана при мен.Много неприятно,трябваше да го преинсталирам и не само.Много пари отидоха,а като ми казаха,че това е бил основния проблем...
    In this world there are many people but less of them can called "person".When you look someone in the eyes,if you see a light,just a little light like a star,it means there is something good,innocently inside in him/her.

Повече от фен
    Благодаря на всички Наистина е отвратителен новия скайп

Град
    София
    Аз съм с новия от 2 месеца и нямам никакви проблеми, даже много повече ми харесва.

А и междо другото не си избрал точния раздел за това. Май-беше по-добре да пуснеш в кофата, не че щеше да има особен резултат, ама поне щеше да научиш някоя нова псувня или нещо от тоя род.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз пък не знам какво лошо намирате в новата версия? Нито бъгове, нито крашове... нищо! Помня с 3.8 като поседи 2-3 дена пуснат и дава грешка и не мога да пиша и си изтеглих новата и не ми е правила проблеми

Град
    Горна Оряховица
    И аз не разбирам какво толкова й е на новата версия. Винаги, като се пусе нова версия на нещо, един куп хора започват да протестират, а после си я ползват без проблем. Във всеки сайт, като се обнови, се напълва с теми по форума "Върнете старата версия!!!". В поне 90% от случаите новата версия наистина е по-добра и има нови функции.

На мен не ми харесва дизайна.
    Не отдавам голямо значение на функциите.

Град
    Дружба
    точно пък дизайна е най-хубавото на новата версия - няма да се отварят хиляда прозорчета, всичко е компактно, в един прозорец, всичко се вижда, достъпно е... просто щото не можете да си напънете малко празните глави и да свикнете с новото... знаете си старото и бъгавото, после да не се оплаквате наляво-надясно, че ви бъгва скайпа?

'Айде, 'айде.
    Аз съм със старата от доста време и не ми е правила никакви бъгове.
    И това, че не харесвам дизайна на новата, не ме прави празноглава.
    Не се заяждам, просто изказвам мнение.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Оооо, мале. Новата версия е отвратителна. Направих грешката да си я инсталирам - побърка ме направооооо Колко съм се мъчила да си върна старатаа може би 3-4 дена, ама най - важното е, че успях и сега съм си супер с нея.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Аз преди месец-два си бях дръпнала новата версия и не свикнах.След два дена си изтеглих пак старата.
    Днес ми щукна идеята да си я дръпна пак..
    еми не е лоша,да.
    Иначе и старата си беше добре.
    Ще свикна. : )
    На мен много,много не ми пука с каква версия съм.

Град
    София
    Ама за непросветените, които не знаят, и на новата може всеки чат на отделен прозорец да излиза, ако не сте забелязаил от ляво до бутона за минимизиране има още един, натискате него и всичко ви е готово, ако искате пак да е на един прозорец пак го натискате и пак е на един. Аре кефете се!
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Всеки харесва различно.Всеки има право на мнение и никъде не пише, че трябва да съвпада с вашето!
    Не е нужно да си налагате мнението и да обиждате.
    Какво скачате все едно Вие сте я произвели.. не го приемайте толкова лично.

Град
    Дружба
    остави включен скайп 2-3 дена и дори не рестартирай компа... ако не бъгне, евала ти на скайпа! И с 3,8 съм го правил, и с 4 съм го правил тоя номер, разликата - огромна! Айде, аз съм лесен, имам около 70 контакта в скайп и не ме бърка особено 3-4 прозореца... а тия с по 400-500 не ги мисля просто... ако половината се сетят за тебе, кво прайм? Уиндоуса заминава

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Както старата, така и новата. Все скайп, все можеш да си пишеш с някой, все можеш да звъннеш на някой. Стара или нова - Skype си е Skype!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си