- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- За един цитат и още нещо...
Хей здравейте...! Незнам дали мястото на тази тема е тук..но ако се наложи я преместете!
Значи скоро ще дават дипломите на 12 клас и трябва да измисля някакво поздравление към тях от името на цялата гимназия...та мислех дали следният цитат от филма One Tree Hill е хубаво?
Деня на завършването в гимназия........ Дена, в който напускаме гимназия и започваме истинския живот.Но какъв е животът, когато идем в истинския свят.Какво има най-голямо значение?Дали нещата, които създаваме?Дали са нещата, които постигаме или наградите, които печелим?Дали е това, което сме и след като се провалим?Кое е по-важно? Какво ще стане от нас или как ще станем това, което искаме?
Ученици, гости, родители и випускници.
Най-добрият ми приятел ми напомни цитат от Шекспир, който е подходящ-"Има приливи и отливи в делата на хората ,които,отнети им от потопа, водят до успех.Пропускайки цялото пътешествие на живота е като да живееш в празнина и нещастие. Плуваме в препълнено море. Трябва да поемем по течението,когато е необходимо или ще изпуснем приключението." Мисля, че този цитат означава, че животът е кратък и възможностите са рядкост.Трябва да сме бдителни и да ги пазим.И не само възможностите за успех, а и възможността да се смеем,да видим магията на света.И да живеем.Защото животът не ни дължи нищо.Мисля, че ние дължим нещо на света.И ако само повярваме.
Сега е моментът да блеснем. Време, в което мечтите ни са постижими и възможностите ни необятни. Сега е времето да се превърнем в тези, които винаги сме мечтали да бъдем. Това е вашият свят и вие сте тук. Присъствието ви е от значение. Светът ви очаква.
искам мнение...и ако не ви харесва дайте друго..
...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...
По принцип обожавам всички цитати на One Tree Hill, но не мисля, че е подходящо да ги използваш за момента. Трябва да е нещо твое си... лично.
За да ти е по-лесно седни и си помисли какво искаш да чуеш ти, когато завършваш. Или може би просто се опитай да почувстваш емоцията и те думите ще си дойдат. :]]
Maй не помогнах много, но все пак. хД
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
+1 a na one tree hill sa mn qki citatite taka 4e koeto i da izbere6 ne sa burkaПървоначално написано от plamenka