.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен Аватара на girl4eety

въпрос към Момчета

Момчета имам 3 въпроса към вас.
    Значи:
    1.Харасвате ли руси момичета с черни кичури отдолу?
    Ето за такова става на въпрос-http://www.kefche.bg/vanq_1997/photos/x3mngvnq/

2.Представете си, че гаджето ви е цялото в бенки /целия гръб,целия корем/ /големи кафяви/ бихте ли си легнали с нея?

3.Какво е първото нещо, което гледате в едно момиче?
    И какво харасвате в момичетата?

Моля отоговаряйте на всички въпроси.Мерси
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Град
    Монтана
    1. Тия черните кичури ми харесват кога са отгоре и са на по тъмно русо...
    2. Щом ми е гадже предполагам че знам как изглежда и си я харесвам каквато е...
    3. Ем ако не сме говорили и ми хареса в лице гледам дупе....
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Град
    < 33
    Не съм момче , но искам да те попитам с кво ще ти помогнат отговорите на момчетата ? Всеки харесва различни неща , а и едва ли, ако човека с който си държи на тебе ще му пречат някви си бенки ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG

Re: въпрос към Момчета

Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    Значи:

2.Представете си, че гаджето ви е цялото в бенки /целия гръб,целия корем/ /големи кафяви/ бихте ли си легнали с нея?

1.Аз лично тези руси момиченца с черните кичури ги намирам за адкси слади4ки са дайе бих казал 4е са ми слабост

2.Какво ми пречат бенките ако харесвам и държа на даденото момиче не ме интересуват някакви незначителни бенки

3.Първото нещо от виншния вид което гледам е коремчето найстина голяма слабост ми е,но попринцип гледам момичето да е умно и с чувство за хумор , с приличен външен вид а не да е като някоя представителка на ромското население която туко що е излезнала от кофата за буклук

Град
    varna

Значи:

харесвам такива кичури,относно бенките-човек не е виновен за тях мисял че няма да има проблем не ми се е случвало досега,а относно третия-лицето!!! талията!!!
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Цитирай Първоначално написано от Lyubomn7
    1. Тия черните кичури ми харесват кога са отгоре и са на по тъмно русо...
    2. Щом ми е гадже предполагам че знам как изглежда и си я харесвам каквато е...
    3. Ем ако не сме говорили и ми хареса в лице гледам дупе....
    +1 без трета точка, защото сега не ми се обясняват различията
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    кои са верните отговори ? не искам да се изложа

Голям фен Аватара на RaZzer
    Тука има хора, които са мн зле... Как може да има момчета, които си преценяват приятелките по коремчетата, дупетата и т.н...

Към авторката на въпросите:
    1. По принцип не съм си харесвал момичета по кичурите или по носа, или по миглите. Мисля, че мн по-важен е характера, макар че ако трябва да съм честен тия кичури ми изглеждат малко к*рварска история и...
    2. Ако някой е толкова тъп, че да му пречат бенките по гърба... значи нямаш работа при него!
    3. Вече споменах, че не гледам външност!

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    Тука има хора, които са мн зле... Как може да има момчета, които си преценяват приятелките по коремчетата, дупетата и т.н...

1. По принцип не съм си харесвал момичета по кичурите или по носа, или по миглите. Мисля, че мн по-важен е характера, макар че ако трябва да съм честен тия кичури ми изглеждат малко к*рварска история и...
    2. Ако някой е толкова тъп, че да му пречат бенките по гърба... значи нямаш работа при него!
    RaZzer не се прави просто в природата на всеки мъж е да гледа първо виншния вид така че не ми се прави на света вода ,просто няма мъж или момче което да не забележи първо визиата на дедено момиче и след това вече е характера ако има такива който не са сагласни с мене нека да ме успоряд с факти

1. Не ме радват особено, имам чуството ,че пред мен е застанала фешънка или гъзарка
    2. Не ми се е случвало, не мога да кажа..
    3. Характер
    Иначе харесвам най-вече в тях: очите, лицето и косата, но все пак едно момиче не я краси косата ами характера. (поне за мен) Стига да няма и прекалено дебел глас, да й бляскат очичките и просто всичко е точно..

Град
    40 Miles from the Sun
    Предлагам на авторката да си вдигне самочувствието, защото я притесняват абсолютни глупости. ;]

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    докъто има евтина водка няма да има грозни жени

Няма значение косата

аз лично имам доста бенки ама само по корема Не е хубаво ама кво да се прави

Лице,гърди ,дупе тяло

Голям фен Аватара на Aicken
    1. Колко и да се НАПИНЯШ като тфа американче няя станеш
    2.НЕ.
    3.ЦИЦИ ДУПЕ ПИЧЕ и т.н.
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Значи:

Какъв беше въпроса

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от Lekov
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer

RaZzer не се прави просто в природата на всеки мъж е да гледа първо виншния вид така че не ми се прави на света вода ,просто няма мъж или момче което да не забележи първо визиата на дедено момиче и след това вече е характера ако има такива който не са сагласни с мене нека да ме успоряд с факти
    Първо - не ти се правя Второ - факт е, че първото нещо, което забелязах в моето момиче беше невероятният й характер, а не красотата й... Не знам по какъв начин бих могъл да те убедя, но някой ден ти пожелавам и ти да срещнеш човек, който да те накара да преосмислиш позицията си за природата! :P

mersi ot kosmati putki e

1 : aaa ne mersi ot kosmati P*utki !!!
    2 : ne!!!
    3 : Krakata razbira se i liceto ;]

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    /facepalm

Град
    иЗ България
    1. Нямам нищо против кичури .. д0ри намирам ,че са доста актуални .
    2. Бенките .. не би ми било приятно , но ако я обичам много съм готов на всичко :P
    3. Естествено , че ние първо гледаме визията .. ние сме като ловци на красиви части от тялото и гледаме като орли за тях ..

Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени!

България над ВСИЧКО !!

Супер фен Аватара на fenasf
    1. тук бих направил жеста на Ники Пънчев

еми не е зле тоя сорт коса предполагам

2. щом се е стигнало до лягане въобще не ми пука

3. еми...имаше тема какво гледаме първо в момичето http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E2%EE&start=30

трета страница е моя коментар

1. отностно косата еми някои я харесват но аз не падам си по тамната коса не по руси но предполагам е стра6но красиво за момчета които харесват руси дами

2. мм бемките неса никакъв проблем а специално аз като се замсиля досега винаги сам си умирал по момичета с бемчица на лицето некакси толкова сладко изглежда и по тялото да са пак са мн сладки :P и специално на мен не да неми харесват а точно обратното

3. е този вапрос е лесен гледам лицето (излачването) и талията некакси талията ми е слабост полудявам като видя талииката на някоя хубава "дама" върващя по улицата даже това парво гледам немога си отлепя погледа понякога от някое момиче :P
    Life is simple we make choices and never look back.

1. не особено

2.Все тая.

3. Трябва да има пленителен поглед

Скайп: doombringer2006

Цитирай Първоначално написано от Lonelysoul
    1. отностно косата еми някои я харесват но аз не си падам по тамната коса не по руси но предполагам е стра6но красиво за момчета които харесват руси дами

2. мм бемките неса никакъв проблем а специално аз като се замисля досега винаги сам си умирал по момичета с бемчица на лицето некакси толкова сладко изглежда и по тялото да са пак са мн сладки :P и специално на мен не да неми харесват а точно обратното

3. е този вапрос е лесен гледам лицето (излачването) и талията некакси талията ми е слабост полудявам като видя талииката на някоя хубава "дама" върващя по улицата даже това парво гледам немога си отлепя погледа понякога от някое момиче :P
    Life is simple we make choices and never look back.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си