Здравейте!Миналата седмица правихме с приятеля ми секс,но без презерватив.Когато усети че свършва го изкара и всичко беше по корема ми,но трябваше да ми дойде на 20 а днес е 22 притесняваме се дали от онази слуз която пуска може да се забременее и има ли шанс да съм бременна?
Направи си тест![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Като се притеснявате си направи тест. А за да не се притеснявате - следващия път с кондом.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първо не е слуз, а предеякулационна течност(ако изобщо за това говориш, защото изобщо не става ясно) и второ да в нея има малко количество сперматозоиди и има вероятно да се забременее от нея. Друг път го правете с презерватив стига сте се напъвали да е без![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
никой не може да каже дали е станал гафа минало е преди можеш спокойно да си направиш тест
+1Първоначално написано от TheBeliever
There is no right or wrong, only fun or boring
A ти всъщност на колко си?![]()
Просто аз
Слуз !! Въх !!Първоначално написано от sohodol
![]()
![]()
![]()
Има безпрой такивааааааааа темиииииииииииииии![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Най добре си направи тест !![]()
Подкрепям... иии ква ще да е тая слуз, викаш?Първоначално написано от Ilikeliljon
.. Да не би да има гол охлюв в гащите .. о.О
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
съгласна съм с клипа,но си мислех,че ако попадне сперма около вагината неможе да се забременее,трябва да е вътре и като свърши той под това налягане, което излиза спермата и отива навътре и стават нещата.Не обясних точно но се надявам да ме разберете и да кажете дали е такаПървоначално написано от MarkKnight