.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Болки

Болки

Първият ден от цикала винаги много ме боли.Дойде ми преди около три години и оттогава постоянно първият ден ме боли,повръщам,вие ми се свят и подобни.Понякога е непоносимо.Пробвах много хапчета.Нищо не помага.Има ли някой друт с този проблем и как се решава??
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Град
    [На Метри От Земята]
    амм на мен нурофен мн ми помага, а за болките успокоява мн добре начи нали има едни такива гумени торби, които се пълнят с вода.Напълваш я с вряла вода, лягаш и я слагаш на корена мн отдоло.
    Просто аз

Електрическата възглавница помага доста наистина, но в тези жеги
    Пробвай аулин.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

hottie
    Guest
    Отиди на гинеколог. Може да имаш нещо на хормонално ниво, може и кистички. Може и нищо да е, но все пак провери. На една приятелка й беше така и се оказа, че има киста.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Пробвай аулин.
    Аулина не е болкоуспокояващо и изобщо не е подходящ за подобни цели.

Мен понякога така ме боли и ми е лошо и повръщам.Ужасно ми е,имам чувството,че никога няма да ми мине .Личната ми лекарка ми каза,че е нормално и щяло да се оправи като родя...

И аз съм така .. Справям се с голямо количество бусколизин и аулин .. А за възглавницата не съм сигурна .. Чувала съм,че не е препоръчително да се нагрява корема и кръста по време на цикъл,не знам ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Град
    Елхово
    Хич недей да пробваш аулина.. не е хубаво !!! той е много силен ии ако се пристрасти организма към него друго няма да ти действа.. пък и след време и той може да не ти действа.. пробвай с но-шпа.. спазмалгон..нурофен..

Може да си браменна от 3 години и да не знаеш.

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Пробвай аулин.
    Аулина не е болкоуспокояващо и изобщо не е подходящ за подобни цели.
    Ти за пореден път даваш идиотски коментар.... Как аулина не е болкоуспокояващо бе ? Тва е едно от най-силните ни болкоуспокояващи (за в България говоря). Но то е адски силно и изобщо няма смисъл да го пиеш, щото така всеки месец да го пиеш 1-во, че ще се пристрастиш, 2-ро, че ще си прецакаш много организма... Отиди на гинеколог за да си сигурна, че няма по сериозно проблемче
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Maina Town
    Една моя приятелка има същия проблем. Всеки месец като и доиде ми звъни да ми казва че мн ме обича и че умира. Нищо не и помага. И аз съм чувала че като радиш минава но не знам. И вече толкова време не мога да я накарам да иде на гинеколог щото я било срам. Не прави нейната грешка! Иди да видиш кфо става пък ако няма нищо по добре
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Ами и при мен е така.За болката пия "Аулин" или "Нимезил",много помага
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Мен ме болеше мнгого през изминалата година и половина,но болката спря..Ходих на генеколог и ми откриха възпаление ,което се оправя с антибиотици,но по-добре върви и ти,защото може да ти има нещо,а и не вреди да си правиш прегледи от време на време

И при мен е така,помага ми или Аулин или Ибопром

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Отиди на гинеколог. Може да имаш нещо на хормонално ниво, може и кистички. Може и нищо да е, но все пак провери. На една приятелка й беше така и се оказа, че има киста.
    Подкрепям, отиди на лекар. Имам същия проблем и се оказа, че е хормонален дисбаланс.
    Иии да, има лекарства, които ми помагат доста, но не съм лекар и няма да ти ги препоръчвам.

П.П. А за мацката горе, която беше писала, че приятелката й всеки месец и звъняла и й казвала колко я обича, защото 'умирала' ..... А бе.. нещо подобно ми се е случвало. о.О ..................
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Re: Болки

Цитирай Първоначално написано от shokoladchety
    Първият ден от цикала винаги много ме боли.Дойде ми преди около три години и оттогава постоянно първият ден ме боли,повръщам,вие ми се свят и подобни.Понякога е непоносимо.Пробвах много хапчета.Нищо не помага.Има ли някой друт с този проблем и как се решава??
    Супер тъпи сте с тея прости теми!!!! Болка = лекар... Нас тук за какви ни вземате?!!!!! OMFG Помислете малко и вие, не чакайте само другите!

Мерси много.Електрическата възглавничка я пробвах неска и помогна значително.Мерси.
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си