Първият ден от цикала винаги много ме боли.Дойде ми преди около три години и оттогава постоянно първият ден ме боли,повръщам,вие ми се свят и подобни.Понякога е непоносимо.Пробвах много хапчета.Нищо не помага.Има ли някой друт с този проблем и как се решава??
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
амм на мен нурофен мн ми помага, а за болките успокоява мн добре начи нали има едни такива гумени торби, които се пълнят с вода.Напълваш я с вряла вода, лягаш и я слагаш на корена мн отдоло.![]()
Просто аз
Електрическата възглавница помага доста наистина, но в тези жеги![]()
Пробвай аулин.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Отиди на гинеколог. Може да имаш нещо на хормонално ниво, може и кистички. Може и нищо да е, но все пак провери. На една приятелка й беше така и се оказа, че има киста.
Аулина не е болкоуспокояващо и изобщо не е подходящ за подобни цели.Първоначално написано от LovelyGirl
И аз съм така .. Справям се с голямо количество бусколизин и аулин .. А за възглавницата не съм сигурна .. Чувала съм,че не е препоръчително да се нагрява корема и кръста по време на цикъл,не знам ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Хич недей да пробваш аулина.. не е хубаво !!! той е много силен ии ако се пристрасти организма към него друго няма да ти действа.. пък и след време и той може да не ти действа.. пробвай с но-шпа.. спазмалгон..нурофен..![]()
Може да си браменна от 3 години и да не знаеш.![]()
Ти за пореден път даваш идиотски коментар.... Как аулина не е болкоуспокояващо бе ? Тва е едно от най-силните ни болкоуспокояващи (за в България говоря). Но то е адски силно и изобщо няма смисъл да го пиеш, щото така всеки месец да го пиеш 1-во, че ще се пристрастиш, 2-ро, че ще си прецакаш много организма... Отиди на гинеколог за да си сигурна, че няма по сериозно проблемчеПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
De-Phazz - Anchorless
Една моя приятелка има същия проблем. Всеки месец като и доиде ми звъни да ми казва че мн ме обича и че умира. Нищо не и помага. И аз съм чувала че като радиш минава но не знам. И вече толкова време не мога да я накарам да иде на гинеколог щото я било срам. Не прави нейната грешка! Иди да видиш кфо става пък ако няма нищо по добре![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Мен ме болеше мнгого през изминалата година и половина,но болката спря..Ходих на генеколог и ми откриха възпаление ,което се оправя с антибиотици,но по-добре върви и ти,защото може да ти има нещо,а и не вреди да си правиш прегледи от време на време
И при мен е така,помага ми или Аулин или Ибопром
Подкрепям, отиди на лекар. Имам същия проблем и се оказа, че е хормонален дисбаланс.Първоначално написано от hottie
Иии да, има лекарства, които ми помагат доста, но не съм лекар и няма да ти ги препоръчвам.
П.П. А за мацката горе, която беше писала, че приятелката й всеки месец и звъняла и й казвала колко я обича, защото 'умирала' ..... А бе.. нещо подобно ми се е случвало. о.О..................
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Супер тъпи сте с тея прости теми!!!! Болка = лекар... Нас тук за какви ни вземате?!!!!! OMFGПървоначално написано от shokoladchety
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Помислете малко и вие, не чакайте само другите!
![]()
![]()
Мерси много.Електрическата възглавничка я пробвах неска и помогна значително.Мерси.![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian