- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с компютъра
Когато вляза във повече страници в интернет,смисъл отворя повече прозореца и искам да отворя още 1 страницата неиска да зареди в смисъл появява се прозореца Iне винагиI обаче сайта и там google toolbar и тея не се появяват.Или затварям всички прозорци (сещате се кои) и пак нейска да се отвори нов прозорец.Или пък когато съм отваряла повече прозореца пак неиска.И за да се оправи трябва да рестартирам лаптопа.Някой знае ли защо става така и дали може да се оправи?и дали е сериозно?
Доста е трудно да се обясни но се надявам,че ме разбрахте![]()
Не разбрах много добре, но ти с кой браузър си? Ако си с Internet explorer е нармално. Той е супер бъгав. Ако си с него сложи Mozila или Opera.
Safari Rulezz. Най бързият след The World (ако сте го чевали). Иначе нищо не ти разбрах.
Ами някой може ли да каже от къде да си изтегля Mozila?Да не хвана някой вирус![]()
мерси на всички и още 1 въпрос.Понякога си седя в интернет и отворя нов прозорец сещате се New Tab и започнат да ми се отварят автоматично още кам 100 страници (new tabs) и немога да ги спра.трябва да ги изчакам да спрат да се появават,че тогава да почна да ги затварям.от какво е таа и дали е нещо сериозно?![]()
Не са вируси а бъг! Просто спираш процеса iexplore.exe и се затварят!!!