.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Пъпки

Пъпки

Здравейте.Имам малък проблем за който ме е срам много.Имам пупка на хуя Незнам ако я стисна кфо ще стане и дали ще може да се оправи.Плс за съвети.

Ако не се ебаваш, по-подробно, това нищо не ми говори, че имаш пъпка на хуя
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Изсипи 1 бутилчица Зинерит, намажи обилно с одеколон (STR8 за препоръчване / Ако може син) и после малко пудра за да не личи пред мацката докато не изсъхне.. хаха

Пъпки

Ми гнойна е и нз кфо да я правя ;(

Е ако си се бръснал може нещо от самобръсначката да е. Изстискай и дезифенкцирай, ако ли не лекар
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Демек не ползвай самобръсначака на тате!!!

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Ако е по тялото на члена - стискай. Аз отначало си помислих, че ти е на главичката (нали не е?)
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Пъпки

Ама то не е на топките баш на хуя в средатаа

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Стискай бе мен, стискай смело. Ако не ти стиска да стискаш (щото все пак си е чувствителна зона, боли) изчакай и с времето сама ще се махне. Щом не ти е на главичката, няма проблеми. Нормално е да ти излизат и там пъпки. Само не забравяй одеколона след това...
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Цитирай Първоначално написано от PlamenMEN
    Стискай бе мен, стискай смело. Ако не ти стиска да стискаш (щото все пак си е чувствителна зона, боли) изчакай и с времето сама ще се махне. Щом не ти е на главичката, няма проблеми. Нормално е да ти излизат и там пъпки. Само не забравяй одеколона след това...
    Не съм чувал за случай да е на главичката.. Я разкажи ако знаеш за подобен

Град
    [На Метри От Земята]
    Изтискай я ... саму гледай да не се упръскаш
    Просто аз

Град
    Момини Цици
    ами имаш 2 вариянта
    1. изтискай я докато не пусна бистра къв и внимателно със спитр мини мястото където е пъпката,малко ще щипе .. (гледай когато правиш това добре да са ти почистени ръцете) и после намажи с кремче
    2.не я бутай.. само мажи с крем "Здраве" после тя сам ще си изгори и ще се махне след 2-3 дни

Цитирай Първоначално написано от NoobasaurusRex
    Кажи на Катето Евро да дойде да ти я изстиска...
    Ти си мн прост.... Човека пита за савет шот има проблем тоя тръгнал се подиграва

Разтъркай я, като излезе беличко значи всичко е добре
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    Shroom Land ^^
    Цитирай Първоначално написано от fatal4o
    Демек не ползвай самобръсначака на тате!!!

Т'ва ме изкефи
    [b/] Nightmarish Mushroom ... Yeah! That's me... That's Oli =) [b/]

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    фак оффф.... удоволствие ли ти доставя да ръсиш шит?
    Вземи се скрий някъде, че лъхаш на сено.....

По темата: Или я остави сама да се махне без да я стискаш, мажейки я с някакъв крем("Здраве"", etc.), или я изтискай докато излезе чиста кръв, защото остане ли гной ще береш ядове.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    М преди доста време и аз май имах ... Не се притеснявай , щом като е гнойна - Стискай
    Станислава

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    фак оффф.... удоволствие ли ти доставя да ръсиш шит?
    Вземи се скрий някъде, че лъхаш на сено.....

По темата: Или я остави сама да се махне без да я стискаш, мажейки я с някакъв крем("Здраве"", etc.), или я изтискай докато излезе чиста кръв, защото остане ли гной ще береш ядове.

тфа ме метна в абсурда...
    забележи- крем здраве-долнопробен български крем......,смятай....
    нещо сеното ти липсва откак дойде в софия и сичко на сено ти прилича ;/
    саднат си
    Село, село, по какво реши, че е долнопробен? По цената ли? Още един признък на селскот в теб. Да са снимъми в молчитуу, чи там ье скъпуу и сичко е куул Е да, ама не. Честно ти казвам, много се радвам, че в Америка такива селинджъри не ми се мяркат. И на София проблемът са и такива като теб - 2ро поколение софиянци, които се мислят за върха. Ходи в Амор и се напивай след 22:00 и се чувствай щастлив от живота, хванал господа за едни части. Аз поне съм кореняк софиянци, но заради такива като теб предпочитам да не съм в София.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си