Здравейте.Имам малък проблем за който ме е срам много.Имам пупка на хуяНезнам ако я стисна кфо ще стане и дали ще може да се оправи.Плс за съвети.
Ако не се ебаваш, по-подробно, това нищо не ми говори, че имаш пъпка на хуя![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Изсипи 1 бутилчица Зинерит, намажи обилно с одеколон (STR8 за препоръчване / Ако може син) и после малко пудра за да не личи пред мацката докато не изсъхне.. хаха
![]()
![]()
Ми гнойна е и нз кфо да я правя ;(
Е ако си се бръснал може нещо от самобръсначката да е. Изстискай и дезифенкцирай, ако ли не лекар![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ако е по тялото на члена - стискай. Аз отначало си помислих, че ти е на главичката (нали не е?)
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Ама то не е на топките баш на хуя в средатаа![]()
Стискай бе мен, стискай смело. Ако не ти стиска да стискаш (щото все пак си е чувствителна зона, боли) изчакай и с времето сама ще се махне. Щом не ти е на главичката, няма проблеми. Нормално е да ти излизат и там пъпки. Само не забравяй одеколона след това...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Не съм чувал за случай да е на главичката..Първоначално написано от PlamenMEN
Я разкажи ако знаеш за подобен
![]()
Изтискай я ... саму гледай да не се упръскаш![]()
Просто аз
ами имаш 2 вариянта
1. изтискай я докато не пусна бистра къв и внимателно със спитр мини мястото където е пъпката,малко ще щипе .. (гледай когато правиш това добре да са ти почистени ръцете) и после намажи с кремче
2.не я бутай.. само мажи с крем "Здраве" после тя сам ще си изгори и ще се махне след 2-3 дни![]()
Ти си мн прост....Първоначално написано от NoobasaurusRex
Човека пита за савет шот има проблем тоя тръгнал се подиграва
![]()
![]()
Разтъркай я, като излезе беличко значи всичко е добре![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Първоначално написано от fatal4o
Т'ва ме изкефи![]()
![]()
[b/]![]()
Nightmarish Mushroom ... Yeah! That's me... That's Oli =) [b/]
Вземи се скрий някъде, че лъхаш на сено.....Първоначално написано от Jingles
По темата: Или я остави сама да се махне без да я стискаш, мажейки я с някакъв крем("Здраве"", etc.), или я изтискай докато излезе чиста кръв, защото остане ли гной ще береш ядове.![]()
М преди доста време и аз май имах ... Не се притеснявай , щом като е гнойна - Стискай![]()
Станислава
Село, село, по какво реши, че е долнопробен? По цената ли? Още един признък на селскот в теб. Да са снимъми в молчитуу, чи там ье скъпуу и сичко е куулПървоначално написано от Jingles
![]()
Е да, ама не. Честно ти казвам, много се радвам, че в Америка такива селинджъри не ми се мяркат. И на София проблемът са и такива като теб - 2ро поколение софиянци, които се мислят за върха. Ходи в Амор и се напивай след 22:00 и се чувствай щастлив от живота, хванал господа за едни части. Аз поне съм кореняк софиянци, но заради такива като теб предпочитам да не съм в София.
![]()