еми нечистоплътноста ме отблъсква най-много, например ушната кал, огромни пъпки с бяло връхче, гурели в очите, сополи които да се изподават от носа Многото говорене, аз по принцип говоря много, но на срещи не съм такава, последното момче с което излизах ми разказа целия си живот, а аз му казвах: еми да, ок, еми да така е, нормално, мхм, и аз....само такива неща съм му казала, а той направо се изповяда Много мразя и ако говори на диалект, айде нормално е някои думички на диалект да ги кажеш, дали на меко или на твърдо, но да ми говори като някой македонец или сърбин както последния , не мерси. Мразя и ако ми натяква колко ме харесва и още малко звезди ще ми сваля, това не е нормално от първата среща, напротив, става ми неприятен, защото тези думи: мило, бебе, скъпа....са ми лицемерни и изтъркани. А и много мразя ако тръгне да ми налита веднага, винаги ще го отблъсна, освен ако не го харесвам ама мнооооого. Също много мразя невъзпитани момчета, дето псуват и плюят наляво и надясно без изобщо да се съобразяват. Абе имам високи критерии за това си нямам и гадже, едва ли ще намеря някой който хем да е симпатичен, хем да е умен и възпитан и да не прави нищо от горепосочените неща които мразя