- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Моите мили съседи"
Гледате ли го, харесва ли ви, аз се спуквам от смях, постоянно се получават недомлъвки и въобще![]()
One 21 GunS
Нещо не ме грабва.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
леле обожавам го тоя сериал винаги оставам до край,за да си го изгледам страшен е,с тая Лоли баткоо няма такива страшен ее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]
иии на мен мн ми харесваа Лоли ее unbelievable![]()
be hapPy...drinK Derby...be numBer 0ne
Преди го следях редовно , сега от известно време не съм го гледала (телевизора не бачка) .
Харесва ми , забавно и разпускащо . Понякога съм се хилила с глас , в 12 часа![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Рядко го гледам ама е забавно филмчето..
На мен много ми харесва, голям смях пада![]()
![]()
![]()
Someone somewhere is made for you !
Не съм и очаквала, че испански сериал има такова ниво и може да ме разсмее по-добре даже и от американски![]()
One 21 GunS
Преди когато даваха "Приятели" се чудех какво друго да гледам, ама сега гледам "Моите мили съседи". Делееее много са смешни, направо не знам кой е най-смешен, те всички са смешни. Особено Лоли (много е луда) и Мариано (с тва портмоне на корема)![]()
![]()
![]()
![]()
хахааха да, гледам гопобърквам се да се смея на тази Лоли
![]()
We will be okay. People that are meant to be, will find their way in the end.
Сериала е 1 път!![]()
еми понякога го гледам като няма кво да правя - става, не е лош, ама има 100 пъти по-забавни сериалчета
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
не ми допада особено *.*
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
сериалчето си е супер яко. особено снощи мариано и ернесто даваха лекции как се поставят тампони и превръзки![]()
![]()
ако не беше тая листовка нз кво щяха да правят
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Супер си е сериаламного е забавен
![]()
Ne e VajNo kaKvo GoVorQt HorAtA Za TeB...VaJnoTo e KogATo Se ObyRnesH VsicHki Da MlyKnaT !!!
Супер си е![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Много е готин!![]()
голяма смехотия е , гледала съм го 2-3 пъти, но простоооо
такива откачени герои![]()
А някой знае ли къде изчезна Рафа ? [ сина на Лоли ;d ] шот известно време не гледах сериала.. пък сега нещо не го виждам и никой не говори за него![]()
![]()
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
Гледам го понякога иии мн се смея.Големи са откачалки всички.
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Почти всяка вечер го гледам и голям смях пада с откачената Лоли,пък тоя Мариано с Ернесто са като дупе и гащи,навсякъде заедно![]()