- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърс на брадичката
...
мисля че ти не си добре!обецата не трябва да си я махаш и слагаш сама защто можеш да си докараш голяма инфекция...![]()
![]()
кви са тия лапешки прищявки!после като станеш на 40 ще бъдеш с дупка в брадата...ем успех
тва па..Първоначално написано от jenichka
това,което мислиш да направиш е абсурдно,защото си личи,че има дупка,а и трябва 2-3 седмици след пробиването да промиваш,да мажеш с гелче и т.н и не трябва да сваляш топчето,докато не зарастне един вид.
ше си докараш голяма инфекция иначе.
http://piercing-bg.com/docs/lip.html
А защо не се пробваш да убедиш ваще? Толкова по-спокойно ще ти е...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Офффф за пиърсинг на устните ли е ставало за въпрос...![]()
![]()
![]()
Като прочетох "Значи искам да си пробия брадичката(пиърс)" ми стана лошо... Щом маика ти не ти дава не се дупчи. В живота трябва да се правят и компромиси
hahaha ebasi prostotiqta..
ne se ligavete s tova, che infekciite sa opasni
Аре си одиме! НА СЕЛО!
ем,дам,нека долната уста и част от кожата да и се възпалят и ше видиш лигавене..Първоначално написано от KadifWerewolf
Най-много да стане някоя инфекция![]()
Зачервено е и боли, нямам как но след 1 - 2 седмици ти минава.
ти си мега зле ... първо ще стои хипер грозно ... второ няма да стане така както ти си я мислиш .. няма да повтарям горните мнения ... но все пак всеки има право на избор ...![]()
на брадичката![]()
![]()
![]()
![]()
ХАХАХАХХААХА ПИЕРСИНГ НА БРАДИЧКАТА - КАКВО ЛИ НЕ ИЗМИСЛЯТ ХОРАТА АХХААХХАХА ... първо се научи злато че тфа е пиерсинг на устната а не на БРАДИЧКАТА ... като прочетох темата си представих с някфа двойна брадичка и surface между двете брадички .. еба му мамата
![]()
![]()
еми успех ... няма как да не забележат хаха - 1. вечерта като сложиш някъф грим няма да личи + това казваш че се прибират вечер съответно на лампа и няма да забележат кой знае колко НО от тфа стават ужасни инфекций
2. пробий се и не махай обицата - няма какво да се направи по въпроса - наказание бой и някфи такива и толку поне обица ще си имаш
Като толкова искаш да се пробиваш, първо проучи малко, а не е ми то видях една с таковка айде и аз аз ша са дупча.. пфф
abe po dobre nedei. no kakvoti i da re6i6 molq te samo ne si pravi http://piercing-bg.com/img/lip/plate.jpg ujasno protivno e![]()
Cruel Intentions
Между другото като се пробиеш, ако обицата ти е с топче и дискче (смисал да не е халка), е възможно да се получи срастване на дискчето във вътрешната страна на устната ти. Не знам дали разбра, но не намерих снимка.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
оо,обади се 12 годишната,че било грозно.Първоначално написано от lolipop1
![]()
редки случаи.Между другото като се пробиеш, ако обицата ти е с топче и дискче (смисал да не е халка), е възможно да се получи срастване на дискчето във вътрешната страна на устната ти. Не знам дали разбра, но не намерих снимка.![]()
бате, колко си тъпаПървоначално написано от jenichka
![]()
we give it all.
е как..ти не знаеш ли..и кат пиеш бира и шш ти изтича чак...Първоначално написано от TellMeYourName
пп-копеле адски тъпи сте сички..ама иначе "съвети" дават![]()
точно .. па и вие вече откачихте ем напраи си на гъзаПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
добре, сега за какво се зъбите, момичето се нуждае от съвет, а не от критики!
Товар което искаш е LABRET, аз самата имам такъв и мн си го обичкам!
Той представлява пиърсинг под долната устна, като отвътрешната си страна има поставена плоска повърхност (дискче), и винт от външната страна (конус, топче, кубче, зарче, динозавърче или каквото вие си пожелаете..). Той също може да бъде централен или страничен. Някои хора предпочитат наименованието lowbret, когато обицата е разположена по-надолу.
В повечето случаи по-подходящо бижу за лабрет се явява халката, тъй като не осъществява никакъв контакт с венците и вредното действие е сведено до минимум, ако не до нула.
В никакъв случеи не си играи да я слагаш и сваляш!!!!
Но да не ти пука, и моите бяха мн против, за тва отидох и си го направих без тяхно съгласие, само се хванаха за главите, за което съм мн благодарна на RUDI от TRIP HOUSE!!!
Абе ти не виждаш ли, че темата е от преди 3 месеца? Ама е мноооого важно да се похвалиш, че имаш лабретче, евала![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
ОАО!
ебаси яката си![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Как човек да не се изсмее злобно, а ?![]()
![]()
Някой отговори са повече от глупави!
Ай, sunity06...научи се да пишеш бе. Да те питам на НУСА имаш ли обичка? Ам...
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
само аз ли не го разбрах тва?Първоначално написано от sunity06
![]()