- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някой Ползвал ли го е?
Искам да питам .. дали сте ползвали това за изправянето на коса .. и дали има ефект?
http://prikachi.com./files/937805X.jpg - Gliss Asiq Straight
Ако сте го използвали имали ефект? Защото искам да си го купа ...
А ако не сте го използвали .. добро ли е?
Obicham Rbd....mnogo....
Първият път направи косата ми пухкава, а вторият вече започна да я изправя. Лично аз не го харесвам, защото харесвам косата си естествена-начупена,а така все едно се сплесква![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
зависи мн от косата ... но като цяло е пълен боклук![]()
ако косата ти е мн леко начупена (каквато е моята) ще я изправи съвсем леко , но естествено няма нищо общо с ефекта от пресата![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ами аз ползвам и шампоана и балсама обаче няма никакъв ефект![]()
маа незнам дали е моята коса такава прецакана или това просто си няма ефект
моята коса си е леко чуплива би трябвало да има ефект нооо...няма
![]()
Имаш ли нужда от лед эа питието си?...Бих могла да отчупя късче от сърцето си...!
Пълен боклук е !Не си го взимай ... няма никаква полза и не се изправя косата , то понякога с преса ако ти е по - гъста косата не става идеално , пък с някакъв шампоан
Де да ставаше така - иначе щяхме ли да даваме толкова пари за преси ?
![]()
Аз го имам.Това на снимката е шампоана ,трябва да го комбинираш с балсама .Аз лично съм доволна...има ефект :P шампоана е около 4лв и балсама също :P
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Да, аз го позлвам и съм много доволна. Намалих използването на преса, което е много добре. когато реша косата ми да е права го използвам иначе използвам Джонсънс Бейби![]()
Ефект има при начупени коси, а не при много къдрави!*
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Да, аз го позлвам и съм много доволна. Намалих използването на преса, което е много добре. когато реша косата ми да е права го използвам иначе използвам Джонсънс Бейби![]()
Ефект има при начупени коси, а не при много къдрави!*
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Замислям се дали да не го пробва.. но като си знам косата при мен едва ли ще има ефект..бях ползвала на Sunsilk за изправяне и балсама и шампоана и нямаше никакъв ефект..
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...