- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пъпки по ръцете
Здравейте, извинявам се ако има такава тема. Имам много гадни пъпки по ръцете, ситни грапави, както и големи и гадни.. мисля че се получи след като започнах да си бръсна ръцете.. затова минах на кола маска, после с епилатор.. но пак си остана проблема.. зимата бях спряла да си махам космите, но пъпките пак си останаха.. изключително неприятно е..
Ако някой има подобен проблем и се справя някакси с него нека да споделиБлагодаря предварително!
на една приятелка така се получава заради слънцето..препоръчвам ти да се мажеш със някакъв лосион с висок фактор
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
от изпотяване по-скороПървоначално написано от tonie__
На мен ми се получават след кола маска .. но откакто си мажа ръцете с Акне оут не се появяват.Наистина помага !
Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
Докога?Докато друга муза не намеря
Кремчето или лосиона или и дветеПървоначално написано от IrresistibleGirl
![]()
Лосиона с бялата капачка
Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
Докога?Докато друга муза не намеря
оф и аз имам от 1 седмица незнам какво стана....дали защото си махам космите или от слънцето,но е ужасно някакви ситни и гадни като обривЩе следя темата
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Една приятелка има същия проблем, при нея се появяват от горещото време.Явно кожата и е по-чувствителна.
Someone somewhere is made for you !