- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам един въпрос,който ме мъчи...
На скоро правих за първи път секс с приятеля си. От тогава сми го правили два пъти,но през никой от тези пъти не ми е текло кръв,а до преди седмица и нещо бях девствена. Нормално ли е?
Нормално е..Не е задължително на всяко момиче да й тече кръв...
При мен например, по време на секс първите няколко пъти нямаше кръв, а почваше да ми тече на другия ден.. При всяко момиче е различно![]()
Да и аз съм бил с две момичета на които им беше за първи път.И при двете нямаше кръв.Трябва дори да се радваш.
Много ясно че е нормално .. не при всички има кръв не се притесняваи![]()
и при мен нямаше .... няма нищо притеснително![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Първоначално написано от djipsito
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Успокоих се![]()
Много мои приятелки ми обясняваха,че им текло и че е не е особено нормално.
Това значило че не ми се е скъсала ципатам![]()
Ако те боли, може би да.. ама ако не те боли, може като си била по-малка да си паднала лошо или в час по физическо ако мн си се разкрачвала да се е разкъсала..
Радвай се, че не ти тече кръв..![]()
Съвсем нормално си е .. при всяко момиче е индивидуално спокойно .. (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
напълно нормално е ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Пълни тъпни.Първоначално написано от vixyyy
Индивидуално си е - някои ги боли много, други почти не усещат; на някои им тече кръв, на други дори капчица не капва (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Нормално си е..Споко
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако е бил с микроскопична пишка може и още да си дественица.
пора мотори
При всяка е различно![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"