- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем!!
значи имам следния проблем.. с приятелката ми .. сичко си варви ок .. ноо проблема е там че сваршвам по бързо .. нещо да знаете как мога да остраня тоя проблем![]()
![]()
za poveche info Skype: ==> alienonearth1050 ili L.S ;]
ami .. da moje i taka da se kaje
няма се плашиш тогава... земи някоя 100 кг с много пъпки тогава може и да стане желания ти ефект![]()
ЯвНуу НаистиНа мнОгу те ПривЛИча.. ПробВай Когато УсетиШ че Ще свЪршваШ да Си помисЛиш За нещО гНусно Като соПол..Може дА подейства...
![]()
Просто аз
хахахахах
явно от скоро правиш секс.. с времето почваш повече да държиш (е ако искаш де).можеш да пробваш, когато усетиш, че всършваш, да си го извадиш и да се стиснеш по крака примерно, за та забави еякулацията.аз докато свикна си посинявах горната част от краката![]()
АхъхАЪахаАЪХаъхъхаъхъЪХА МнОу УУ у Яко ОО О о оО йееАААПървоначално написано от Neopitom3na
![]()
Първоначално написано от smileforyou12
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еййй шшш ма оуу НЕОПИТОМЕНА ли си РАЗГОНЕНА ли си ква си ... пиши с нормален шрифт а не с няква лилава маймуница бе ....
А ти пичага .. няма да ебеш щом ти е проблем свършването .. като си бърз да ходи си хване бавен ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Спри със секса в близката година и половина и ш'са оправят нещата.![]()
Първоначално написано от Neopitom3na
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не изпитваш ли удоволствие по време на секс? Една от причините, за да правиш секс, не е ли за да изпиташ удоволствие? Какво се оплакваш тогава?!
Ще ти мине :PПървоначално написано от Mirckoz90