.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *

обица за пъп

Я споделете обеците от какъв материал са най-добри ?
    От какви може да се получи възпаление и т.н

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

За възпаление нз но съм чувала,че от сребро били най-добрите до колко обаче е вярно нз

Град
    sofia
    ami imam obeca za pup i nai-dobroto si e medicinskata stomana ili titan to4no obeci za takiwa mesta zlatoto ne e lo6o stiga da ti ponasq a za srebroto(goworim za kol4eto na obecata koeto e w pupa ti) waob6te ne se preporu4wa! Na edna priqtelka sled 1 godina nosene na obeca si q smeni s takawa izcqlo sreburna i i q izhwurli a nqkakwi wuzpaleniq moje da se polu4at ako ne q po4iwstwa6 redowno ili ne6to popadne w neq. Ako ne6to zapo4ne da te drazni za4erwi se nadue se i zapo4ne mnogo da te4e wurwi w studioto kudeto sa te probili ili w koeto i da e studio ama ako ne sa te probiwali tam mislq 4e se pla6ta nawsqkude e razli4no. A ina4e pak da se wurna na metalite ako kol4eto na obecata ti e medicinska stomana a wisulkata e sreburna towa ne e nikakuw problem wajnoto e towa koeto e w kontakt s dupkata na pupa kakwo e i towa e ako iska6 o6te informaciq pitai i az da si kaja de imam obeca ot godina i 5 meseca
    RWH

Град
    *battLe-fieLd!*
    И аз да си изразяя мнениетооо..и така аз същоо имам обеца на пъпчето от близо 3 години предполагам че си е индивидуално и ще кажа защооо.. това, че на едни не им понася "колчето" да е сребърноо за други може да не е така..пример: моите обеци повечето са сребърнии и нямам проблем..имам и от медицинска стомана и също не са ми правили проблеми...само за златото не мога да споделя "опит" защото не съм пробвала..но мисля че няма да има проблем и със златна..заключение: опитай и сама ще разбереш кой метал е за теб...на различните хора различни метали им понасят..НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СИ КУПУВАЙ ТЕНЕКИЙКИ ОТ НЯКОЯ СЕРГИЙКА!!!

Град
    Manhattan *
    ^Благодаря .Питам защото наскоро ходих да си взимам обеца ама мн не ги разбирам и те ми казаха титаново покритие,но на мен не ми вдъхна много доверие. Значи с титан няма проблем?

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    ^Благодаря .Питам защото наскоро ходих да си взимам обеца ама мн не ги разбирам и те ми казаха титаново покритие,но на мен не ми вдъхна много доверие. Значи с титан няма проблем?
    Tитана е метала от който има минимален риск от инфекция.Той е най-добър в случаите за обици...

Male,male
    ot srebro bili nai-dobrite....
    vie ludi li ste be????
    Obecata za pyp trqbva da e ot medicinska stomata.Chastta koqto e v kojata trqbwa da e ot stomana, a visulkata moje da e srebyrna...
    Ako iskash vyzpalenie -vzemi si srebyrna!

Град
    Пловдив
    като се пробих първия път на хрущала точно от титаниева обица ми се възпали и трябваше да я махам за 1-2 седмици
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Manhattan *
    ^ ухото е различно

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Най-добре е обиците за пъп да са от медицинска стомана или титан. За среброто и златото зависи от организма какво понася. Ако ти е скорошна дупчицата (скоро значи 1-2 месеца), по-добре не махай медицинската обица, много ядове ще имаш, от опит го казвам
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от hamacs563
    За възпаление нз но съм чувала,че от сребро били най-добрите до колко обаче е вярно нз
    Никакво сребро ! ! ! Обицата ти трябва да е от титан или от медицинска стомана.
    пп:като казвам титаниева обица нямам предвид с титаниево покритие. Тези неща са съвсем различни. За да си на 100% сигурна, че няма да се получи неква изгъзица (т.е. инфекция и некви гадости) най-добре чист титан или мед.стомана. Тва е
    Fuck you You fucking Fuckers

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си