.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Град
    Бургас

Хванаха ме...ся ко???

Проблема ми е меко казано огромен! Понеже аз си имам гадже нали и искам да превим секс, но тя казва, че още не иска иии аз взех, че се пеимирих и реших да поизчакам нали...тааа преди 6 дена една моя съседка ми каза че ще ми плати ако я наеба. И аз си викам миии ок (тя е на 19 аз на 15) уговорката беше 2 часа да я чукам а тя да ми плати 100 лева и после всичко да си е като преди. Същия ден по-късно започнахме и минаха 2 часа и най-накрая взехме да свършваме и тя реши да ми направи последно една свирка и тя почна и в същия момент мама и татко се прибират ама аз не ги чух и те отвориха вратата ииии ме хваната да гопрая с съсеката затворита вратата потресени и от тогава не са ми проговорили. Всеки път когато се опитам да им кажа нещо отговарят с кратки отговори като: да, не, мхм, аха и т.н Какво да правя??? Искам отново да поддържам старата връска с тях. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!

Много здраво си се прецакал приятелю. Дай им време на родителите си да преживеят шока, друго не се сещам в този момент да ти кажа
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Пробвай дали можеш да летиш
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И като се събуди какво стана?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    100лв. не са малко пари. Почерпи ваще с нещо за 1-ва заплата

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    100лв. не са малко пари. Почерпи ваще с нещо за 1-ва заплата
    Ъм...не мисля, че ще проработи, ама мерси все пак

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Ти като жиголо ли го раздаваш ?

Цитирай Първоначално написано от MarkKnight
    Ти като жиголо ли го раздаваш ?

ами...така като гладаш май да

Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Пробвай дали можеш да летиш
    +1

Everytime I see you I try to hide away
    but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
    I fade like a flower...

Голям фен
    Тя е на 19 и е искала 15 год да я е*е? Даже и пари ти е дала?!
    Много развинтено въображение имаш

Супер фен
    Град
    Мбабане
    наеби и баща ти

Изчакай всичко с родителите ти да премине и моя съвет е с твоето положение (интелигентност и познание) изчакай с секса поне още 5-6 години докато не осъзнаеш последствията и докато приятелката ти горката не е готова

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    леко си прецакан...
    праи се на чук и всичко ще отмине

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Монтана
    Гъза му беше захапал чаршава, краката му се бяха отвили и прозореца беше отворен. Тогава му хрумна че е спал на течение
    Но ако това е истина тва момиче треа да е егати бойлера гаден да неможе да си намери кой да я изчука...
    Ми кво да напраиш поговори със родителите си и им кажи че много ти се е искало да видиш кво е и когато тя ти е предложила не си могъл да окажеш... И им кажи че няма да правиш секс докато не навършиш 18 и ако решиш да го направиш не го прави вкъщи и бъди 100 процента сигурен че няма да те хванат...
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Град
    varna

Re: Хванаха ме...ся ко???

Цитирай Първоначално написано от Darkrein
    Проблема ми е меко казано огромен! Понеже аз си имам гадже нали и искам да превим секс, но тя казва, че още не иска иии аз взех, че се пеимирих и реших да поизчакам нали...тааа преди 6 дена една моя съседка ми каза че ще ми плати ако я наеба. И аз си викам миии ок (тя е на 19 аз на 15) уговорката беше 2 часа да я чукам а тя да ми плати 100 лева и после всичко да си е като преди. Същия ден по-късно започнахме и минаха 2 часа и най-накрая взехме да свършваме и тя реши да ми направи последно една свирка и тя почна и в същия момент мама и татко се прибират ама аз не ги чух и те отвориха вратата ииии ме хваната да гопрая с съсеката затворита вратата потресени и от тогава не са ми проговорили. Всеки път когато се опитам да им кажа нещо отговарят с кратки отговори като: да, не, мхм, аха и т.н Какво да правя??? Искам отново да поддържам старата връска с тях. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!
    тце и аз искам такава съседка 19 годишна да предложи на пубер и да му даде пари за тва а пича на сичкото отгоре си има и гадже луд лудд
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Но през цялото време има момиче, което ти вярва и те обича, а ти ебеш съседката. така ли?

+1

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от xsonNyx
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Но през цялото време има момиче, което ти вярва и те обича, а ти ебеш съседката. така ли?

+1
    +1111
    тъпак...

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Нека да видим: 15 годишен келеш без никакъв опит в секса чука съседката, която е с 3 години по-голяма от него (за пари ) в продължение на 2 часа. Ма ти завиждам за фантазията, признавам.

порасни и спри да мечтаеш

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Град
    Шумен
    мхм

Повече от фен
    Здравей!
    Аз бих поговорила с родителите си. Бих има казала, че и те са били на моята възраст и, че съм сигурна, че и те са правили глупости. Малко или много и в тях е кипяло нещо. [хи-хи] Бих има казала, че ги разбирам, че са разочаровани от мен и че знам, че доверие най-трудно се възвръща. Бих им се извиника и такам..
    Но най-важното е ти сам да осъзнаеш ситуацията. Ти трябва да си прецениш дали е било грешка.. дали ще се повтаря.. Ще се оправиш с родителите ти, не се тревожи. Не трябва да се чувстваш виновен. В живота ни се случват лоши неща, за да можем съзнателно да избегнем някои по-значими за в бъдеще. Веднага ти казвам една ситуациика..
    Представи си, че си се омъжил и имаш дечица от жена си. Изведнъж съседката те моли да я задоволиш срещу някаква сума и ти постъпваш така (както се е случило) и изведнъж жена ти влиза и ви заварва и се развеждате и минавате през съда за дечицата..Просто животът ти ще се промени коренно.. Сега не е така. Не се тревожи! Бъди спокоен! Не се чувствай виновен. Наистина тази случка е нищо. Винаги може и по- лошо. Чрез случката може би си осъзнал,че родителите ти са най-прекрасните на света и че си ги обичкаш. Или,че са ценни хора,които се стремят да ти дадат най-доброто (както и е).. Има толкова неща, които можеш да осъзнаеш.. Осъзнай ги ! Желая ти късмет и успех! И не се чувствай виновен! Сигурна съм, че нещата ще се оправят! Вярвам в това! Въпросът е да осъзнаеш всичко..
    Чао!

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Тя е на 19 и е искала 15 год да я е*е? Даже и пари ти е дала?!
    Много развинтено въображение имаш
    +1 много филмчета си гледал.... 19 годишна и без пари ще си намери тапкач и то на нейните години или по голям.... желаещо колкото искаш
    There is no right or wrong, only fun or boring

Ми сега кво?
    Сега вече официално можеш да си сложиш тарифа в интернет или направо на улицата да печелиш кинти.

Скайп - dark_elf2

Цитирай Първоначално написано от JoeBanana
    наеби и баща ти
    и му искай 200 лева!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си