- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хванаха ме...ся ко???
Проблема ми е меко казано огромен! Понеже аз си имам гадже нали и искам да превим секс, но тя казва, че още не иска иии аз взех, че се пеимирих и реших да поизчакам нали...тааа преди 6 дена една моя съседка ми каза че ще ми плати ако я наеба. И аз си викам миии ок (тя е на 19 аз на 15) уговорката беше 2 часа да я чукам а тя да ми плати 100 лева и после всичко да си е като преди. Същия ден по-късно започнахме и минаха 2 часа и най-накрая взехме да свършваме и тя реши да ми направи последно една свирка и тя почна и в същия момент мама и татко се прибират ама аз не ги чух и те отвориха вратата ииии ме хваната да гопрая с съсекатазатворита вратата потресени и от тогава не са ми проговорили. Всеки път когато се опитам да им кажа нещо отговарят с кратки отговори като: да, не, мхм, аха и т.н Какво да правя??? Искам отново да поддържам старата връска с тях. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!
Много здраво си се прецакал приятелю.![]()
Дай им време на родителите си да преживеят шока, друго не се сещам в този момент да ти кажа
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Пробвай дали можеш да летиш
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
И като се събуди какво стана?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от TheBeliever
100лв. не са малко пари. Почерпи ваще с нещо за 1-ва заплата![]()
Ъм...не мисля, че ще проработи, ама мерси все пакПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
+1Първоначално написано от summerlove66
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
Тя е на 19 и е искала 15 год да я е*е? Даже и пари ти е дала?!
Много развинтено въображение имаш
наеби и баща ти
Изчакай всичко с родителите ти да преминеи моя съвет е с твоето положение (интелигентност и познание) изчакай с секса поне още 5-6 години докато не осъзнаеш последствията и докато приятелката ти горката не е готова
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
леко си прецакан...
праи се на чук и всичко ще отмине![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Гъза му беше захапал чаршава, краката му се бяха отвили и прозореца беше отворен. Тогава му хрумна че е спал на течениеПървоначално написано от TheBeliever
Но ако това е истина тва момиче треа да е егати бойлера гаден да неможе да си намери кой да я изчука...
Ми кво да напраиш поговори със родителите си и им кажи че много ти се е искало да видиш кво е и когато тя ти е предложила не си могъл да окажеш... И им кажи че няма да правиш секс докато не навършиш 18 и ако решиш да го направиш не го прави вкъщи и бъди 100 процента сигурен че няма да те хванат...
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
тце и аз искам такава съседкаПървоначално написано от Darkrein
19 годишна да предложи на пубер и да му даде пари за тва а пича на сичкото отгоре си има и гадже луд лудд
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Първоначално написано от KumchoValcho
+1
+1111Първоначално написано от xsonNyx
тъпак...
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Нека да видим: 15 годишен келеш без никакъв опит в секса чука съседката, която е с 3 години по-голяма от него (за пари) в продължение на 2 часа. Ма ти завиждам за фантазията, признавам.
![]()
![]()
![]()
![]()
порасни и спри да мечтаеш
![]()
![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Здравей!
Аз бих поговорила с родителите си. Бих има казала, че и те са били на моята възраст и, че съм сигурна, че и те са правили глупости. Малко или много и в тях е кипяло нещо. [хи-хи] Бих има казала, че ги разбирам, че са разочаровани от мен и че знам, че доверие най-трудно се възвръща. Бих им се извиника и такам..
Но най-важното е ти сам да осъзнаеш ситуацията. Ти трябва да си прецениш дали е било грешка.. дали ще се повтаря.. Ще се оправиш с родителите ти, не се тревожи. Не трябва да се чувстваш виновен. В живота ни се случват лоши неща, за да можем съзнателно да избегнем някои по-значими за в бъдеще. Веднага ти казвам една ситуациика..
Представи си, че си се омъжил и имаш дечица от жена си. Изведнъж съседката те моли да я задоволиш срещу някаква сума и ти постъпваш така (както се е случило) и изведнъж жена ти влиза и ви заварва и се развеждате и минавате през съда за дечицата..Просто животът ти ще се промени коренно.. Сега не е така. Не се тревожи! Бъди спокоен! Не се чувствай виновен. Наистина тази случка е нищо. Винаги може и по- лошо. Чрез случката може би си осъзнал,че родителите ти са най-прекрасните на света и че си ги обичкаш. Или,че са ценни хора,които се стремят да ти дадат най-доброто (както и е).. Има толкова неща, които можеш да осъзнаеш.. Осъзнай ги ! Желая ти късмет и успех! И не се чувствай виновен! Сигурна съм, че нещата ще се оправят! Вярвам в това! Въпросът е да осъзнаеш всичко..
Чао!
![]()
+1 много филмчета си гледал.... 19 годишна и без пари ще си намери тапкач и то на нейните години или по голям.... желаещо колкото искашПървоначално написано от yahhooo
There is no right or wrong, only fun or boring