- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли се срещали с някой доста-по голям/а и по-опитен/а
говоря за възраст, примерно 5-6-8 години по голям/а от вас,
бихте ли го направили няколко пъти за да добиете повече опит примерно ?
durto magre
В момента бих се срещнала и с един, който е с 14 години по голям от мен. Нали нямало значение възрастта :angel:
Все пак съм на мнение, че разликата във възрастта се размива с годините. Пример: 13-годишно момиче и 8 години по-голямо момче и 21-годишно момиче и 29-годишно момче....
Dam saglasna sam...i ne bih se sre6tanala samo za sex ...A za ne6to pove4e.Все пак съм на мнение, че разликата във възрастта се размива с годините. Пример: 13-годишно момиче и 8 години по-голямо момче и 21-годишно момиче и 29-годишно момче....
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
ХАх такива неща за опит... не бих направила !!! не знАм може би защото си имам самоуважение някакво ... ако го обичам.. нЯМА значение на колко е !
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
Razbira se 4e da vsi4ko trqbva da se opita nqma zn godinite ee stiga da nee 40 a az na 17 :d edva li ama hubavo e s po golqmaz vinagi s po golemi
аз лично не,по-големите от мен с толкова години,които изпитват сексуално влечиние към мен ме отвръщават![]()
![]()
няма любов
Само заради единия "учебен курс" - не. Инак съм била с мъж, с 9 години по-голям от мен. Точно той ми направи един много приятен и спонтанен комплимент - "Не ти вярвам че си била с толкова малко мъже.. Искаш да кажеш че цялата тази страст ти идва отвътре???!"![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
az sam na 16,priqtelq mi e na 22.zaedno sme ot 10 meseca i spq s nego, ne za opita,a zashtoto go obicham.bih spala s chovek po-golqm ot men samo zashtoto go obicham...tfa s opita mi se struva tapo![]()
Любовта няма граници.. а доколкото за опита.. не мисля,че възрастта играе главна роля.. важното е да е с подходящия човек.![]()
Love Ickooo
Po golqm... Po opiten... idealno ako pitash men ..no trqq da go haresfash
![]()
Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!
Ако обичам този човек, бих била с него.Никога обаче няма да съм с един човек няколко пъти просто ей така, за да добия опит и после да го зарежа. Ако съм с някой, то е защото го обичам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ми... аз и сега си го правя с един доста по-голям от мен... всички ще ме критикуват, ама мен си ми харесва... познавам си го от супер много време и ми е супер яко с него... а за години... 13 години по-голям е от мен
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Така е - като нямате свестни родители... На 17, а излиза с 30-годишен. Без коментар! (swear)Първоначално написано от Иста
ми... точно обратното - родителите ми са свестни и не ми правят проблем за нищо от това, което правя. отгоре на всичкото въпросния мъж е колега на баща ми... и негов приятел... самия ми баща преди време, когато видя, че има някакво привличане постави въпроса... а и аз не виждам нищо лошо в това... какво? важното е да има любов, нали?Първоначално написано от Анонимко
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Не бих казал, при положение че става въпрос за такава разлика! Замислям се и за този човек какъв е наистина - привличало ме е по-малко момиче със седем години, но просто се отказах. Никога не бих продължил. На 21 съм. Колко и какви общи интереси може да имате с него? Дори и той да е фотограф (напосоки). И така да е - възрастта му предполага, че вече си мисли за семейство и така нататък... според мен и двамата допускате грешка, дано греша. Не виждам какво толкова общо може да има помежду Ви освен физическо привличане, а и както го написа явно не сте заедно от монго скоро, което прави мнението ми за него дотук още по-ниско. Иначе имам подобни приятели, да... Не съдя никого, но поясни ако желаеш, покажи ми защ в случая греша. Някаква модераторка беше писала тук че на 19 разсъждавала като 25-годишна, с което само предизвика смях, защото ако беше така никога не би го написала. Както и да е - начинът Ви на разсъждение е различен дори, там накъдето тръгваш ти в момента, той вече се връща. Разбираш ли ме какво имам предвид така или да давам конкретни примери?Първоначално написано от Иста
НеНе правя секс за опит, а от любов
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
разбирам те идеално... не е нужно да ми обясняваш като на милиционерПървоначално написано от Анонимко
) хах... така... хммм... честно да ти кажа и аз много пъти съм си мислила за интересите ни... но странното е, че дори и да знам на колко е години просто с него никога не се чувствам с някой възрастен. това не говори много добре за него, де... ха... и почти уцели - оператор е... и то един от най-добрите, смея да твърдя... а аз съм закърмена с филмовото изкуство... с него има за какво да си говоря, има какво да науча... а за него, е, за него знам, че е само секс=)) това ми е повече от известно. въпроса е, че с него се познаваме откакто аз бях на 10, а той на 23... и винаги сме си говорили. колкото и смешно и нереално да звучи. две години излизахме - на кафе, на кино, не знам къде си... след това попаднахме на една продукция заедно - той оператор, аз - фотограф... и там явно стана нещо. и около една години излизахме... само безобидни целувки и докосвания... докато най-накрая не дойде и заветни момент
дам, спала съм с него... и ми е хубаво, а виждам, че и на него (все пак кой 30 годишен може да се похвали, че спи със 17 годишна
). аз не виждам нищо лошо в тази моя... хммм... връзка. стига да ми е приятно, да не е безотговорно и да ми доставя удоволствие да общувам с дадения човек, не виждам проблем=)
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Първоначално написано от Иста
Виждаш противоречието, нали? Относно обясненията - извинявай, бях длъжен да попитам предвид общото ниво на форума. Ами какво да ти кажа - отново никого не съдя, щом и на двамата Ви е приятно, наясно сте с всичко, родителите ти го одобряват. Проблемът за мен се изразява в това, че за него няма проблем. Това е личното ми мнение - казваш излизали сте на срещи и преди години? Не знам - аз няма как да твърдя и за себе си със сигурност, но просто не бих допуснал нещо подобно. Явно това е повече секс, тоест и ти си свободна да правиш каквото пожелаеш през останалото време и той. Хубаво е, че имате общи интереси, че му се възхищаваш, от моя гледна точка той малко се е възползвал от това, но ти вероятно и сама го знаеш - щом за теб няма проблем.. Почти убеден съм, че се е хвалил многократно, че има връзка с 17-годишно момиче и дори май има начин да разбера точно кого имаш предвид, но да приемем че засега просто не ме интересува. Иначе и аз самият съм свързан по някакъв начин с областите, които спомена. Радвам се, че на теб ти е приятно и че на пръв поглед имаш доста реален поглед над нещата. Имам сестра на твоите години и ако разбера за подобна връзка бих направил всичко, което е по силите ми незабавно да я прекратя. Особено ако става въпрос за някой "семеен приятел". Но тесногръд не съм, дори и с такова впечатление да оставаш. Според мен точно на тази възраст ти имаш нужда от нещо по-различно, от неща които неизживявайки сега дълго след това ще търсиш, но може и да греша. Индивидуално е. И все пак. Оценявам откровеността ти и доста грамотното ти писане на общия фон. Пожелавам ти от сърце всичко хубаво. Ако вече си открила и познала щастието - нека успееш да го задържиш по-дълго. Дори и да ти звучи това като извадено от някакъв смешен лексикон.Първоначално написано от Иста
Хах, чудя се вече дали някога и аз ще открия това, което търся. След толкова провали почти изгубих желанието да продължа.. Както и да е.
А сега по темата - да, бих се срещал с по-възрастна жена, не съм на 15 все пак, но зависи от много неща... Принципно момичета над 22-23 не ме привличат, но знае ли човек.
За няколко пъти не знам какъв опит може да се добие, но това, че е по-голям не означава, че ще ми хареса в леглото.Важното е нещата да бъдат напаснати.Иначе разликата от 8 години не ми се нрави особено.
te ne 4e po golemite imat pove4e opit bix kazala 4e po malkite imat pove4e opit za6toto dne6no vreme seki se ebe i za po golemite ne ostava ni6to za ebanew![]()
![]()
![]()
![]()
под Любов имам предвид секс... поне в този случай. и във всички останали до този момент... разбирам те. и аз ако имам сестра или дъщеря някой ден, и тя на моите години излиза с някакъв 30 годишен... просто ще отида и ще го убияПървоначално написано от Анонимко
няма да се церемоня
![]()
иии... момчетата на моите години не са стока... поне повечето. имало е такива, които са се влюбвали в мен... и беше ужасно. имало е и един, в когото аз съм се влюбвала... пак беше ужасно. но знам, че не е работа да търся каквото и да било... 13 години над мен.
а относно това дали се хвали или не... най-вероятно го прави, но само пред личните си приятели. защото баща ми, колкото и да се прави, че одобрява цялата ситуация... би го смърцафърцал (както обича да казва той) набързо... и разбирам да беше за едното чукане, та да бъда за хвалба... но явно г-н ще се връща и връща, и връща, и връща докато не си намери жена...
и най-интересното ще е, когато (ако, де) се ожени и продължим да се засичаме по работа или каквото и да било... някак... не е като с обикновените връзки.
и още нещо... позволявам си да говоря за това, а не да се хваля... просто защото имам поне малко акъл в главата и се надявам, че знам какво правя) хехе...
и ти пожелавам да намериш всичко, което очакваш и търсиш...=)) и не си тесногръд, а си прав. другото нещо, което ти пожелавам е сестра ти да не попада в такава ситуация...) хах... малко хумор да внеса и аз... по темата няма какво повече да се обаждам
изписах достатъчно... приятно!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Ох,ем то мойто мило е 5 години по-голям от менОпределено не бих правила секс с някого само за да "натрупам опит"
В секса аз влагам любов и го правя само с човека,когото обичам
![]()