.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: Любовници

Град
    In the middle of nowhere
    Еми само се постави за секунда на мястото на жена му, представи си че твоят мъж ти изневерява и то с някоя значително по-млада от теб.
    Ще се запиташ "Защо ?"
    Защото е по-млада от теб, защото нещо куца в брака ви...
    Дали би се почувствала добре ? Едва ли
    А за мъжа какво да кажем, ми като иска да ходи с някоя която не е жена му, подава си молбата за развод и си перка.
    За годините му да не говорим, той като по-възрастен и респективно по-отговорен би трябвало да претегли нещата и да си даде сметка че не е най-правилното да ходиш с момиче, което е на 15/16/17...
    Ми не е нормално, но то вече малко останаха нормалните неща
    Come out, come out wherever you are...

Откъдето и да го погледнеш това не е просто авантюра.Той се е зарекъл на жена си да й е верен и какво върти някаква с 11 години по-малко от него. Ти май сама се опитваш да се убедиш, че това е правилно.Каквото и да кажеш за мен е тъпо и гадно. Правиш си гадно сама на себе си, на него и на жена му. Представи си един ден тя разбере и какво следва тогава? Мислиш, че ще бъде с теб...Едва ли. Ако искаш авантюра, потърси си някой неженен. Както казаха преди мен, ако се поставиш на мястото на жена му как ще мислиш, че това е просто авантюра и няма лошо? Не съм сигурна...Когато човек се обвърже така сериозно с някого, би трябвало да му е верен поне. И все пак се откажи от него, докато можеш
    My heart is broke but I have some glue

Град
    Roma, Italia
    Ненормално,но възможно!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

ммм.... тая е тъпа с извинение че няма момчета в България

Град
    София
    Моя "приятелка" "играе ролята" на любовница на 25 годишен мъж, женен с 2 деца ..... КУЧКА пълна .. пфф
    Марио

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Що за човек трябва да си за да спиш с женен мъж?И защо когато има толкова набори?Или да,друго си е да кажеш,че тебе те оправя някой по-опитен,пък макар и с 2-3 деца.Жалка история е това.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Долна курва! Това мисля как може въобще да ти мине през ума с женен мъж ,че и с деца?? баща ти ако тръгне да ебе твоя връстничка няма ли да се ядосаш? а ако след време мъжа ти си менка някви младички??ти щом искаш отваряй си краката (както казаха за жълти стотинки..че в тая криза ) и се успокоявай че е правилно.. то всичко се връща! аз нз въобще колко проста трябва да си , за да ти мине нещо такова през ума????????? ти разбиваш семейство как съвеста не ти тежи?? пък за него нямам думи.. с изсъхнал хуй се пери пред някоя непълнолетна курвичка... Щом мислиш че живота ти е спр и тва ти е целта давай.. таман и за магистралата ще събереш опит... бахти пропадналата.. сиг никое младо момче не ти обръща внимание , та ония дъртаци дет едвам го вдигат се радват на по младо месце

Cruel Intentions

^ 30-годишен мъж да не може да вдигне "изсъхналия си мъжки полов орган"? Тук нещо не улучи. Не можем да наречем и авторката курва, може би, единствено от морална гледна точка.

Момичето не изглежда даже и заблудено, не показва никакви признаци, че изпитва вина. А всъщност трябва. В крайна сметка разбива семейство. И тук е моментът да се обърна към авторката: имате общи интереси(поне така твърдиш), пасвате си в леглото, но не се ли сещаш все пак, че той точно тези неща ги е открил в жена си? Няма значение дали преди 6 седмици, 6 месеца или 6 години. Затова се е оженил за нея. Хората са се заобичали и са се оженили. Решили са да споделят общ дом, общо бъдеще, общи старини, а изведнъж се появява някакво младо нахакано момиче, което е решило, че му трябва забавление и решава да разбие всичко? И то, ако не от раз, то поне да доразруши и малкото, което е останало. Глупаво е, разбери. А когато е намесено и дете, става още по-кофти. Повярвай, че колкото и да е малко, то разбира всичко и притаява в себе си негативните емоции с месеци, дори години, докато накрая не избива всичко. Говоря ти като дете, което е минало през това, с изключение, че целия този цирк беше от страна на майка ми, чийто любовник/ци не бяха на по 16-17, като изключим това, ситуациите са същите. Аз не разбрах дали въпросния мъж си има дете, но пък помисли, ако има. Замисли се как ще изкривиш детската психика. Като няма дете, е по-лесно. Просто се развеждат, сърпугата го преодолява след време. Но, пак казвам, намеси ли се и дете, ти не разбиваш един брак, сърцето на съпругата, а разбиваш и един детски живот. Жененият ти любовник те омайва, всичко върви гладко, но я се замисли: женен, а се държи по този начин, колко сигурност може да ти даде занапред? Щом искаш забавления, авантюра с по-зрял мъж - хвани си 25-30-35-годишен, ако щеш, изобщо не тръгвам да ти поставям възрастова граница, но нека е свободен. В крайна сметка, не се сдържам да попитам: къде са ти моралните ценности, възпитанието..? Разбиваш семейство. Поне още 50 пъти ще ти го спомена. И не си мисли, че правиш добро на жената, като й показваш какъв мизерник има до себе си(понеже някои такава логика вкарват). Както казаха и преди мен - като му се хойка, да се развежда и после оргии да си прави, ако иска. Никой не го държи на сила. Но пък, по-гнусна и комплексарска история от това, да си изживяваш младостта на стари години и да съсипваш живота на всички около теб, само, за да си на гребена на вълната и да се доказваш на някой си, е свръх егостично, свръх глупаво, пълна простащина си е и както казах вече - яко избиване на комплекси! Всичко се връща. Абсолютно винаги. Не се опитвай да избягаш от примерната ситуация, да се поставиш на мястото на съпругата му и/или детето му. Опитай се поне веднъж да разбереш, когато не те сърби(ако изобщо има такъв момент), как се чувства семейството му.

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Любовници

Цитирай Първоначално написано от gorgeous
    Какво мислите за това момиче на 16-18г. да е любовница на женен мъж (максимум 10-12год. по-голям ) ?
    защо направо не си кажеш, че това си ти
    а по темата - курвенско
    <N>

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    окс бях малко крайна просто мн ме ядосват такива мъже и хора като цяло чела съм че на 30 още са бурни ,но исках просто да се усети негативното в мнението

Cruel Intentions

Re: Любовници

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    Цитирай Първоначално написано от gorgeous
    Какво мислите за това момиче на 16-18г. да е любовница на женен мъж (максимум 10-12год. по-голям ) ?
    защо направо не си кажеш, че това си ти
    а по темата - курвенско
    Тя го каза после .
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

за мен това са изпаднали момич1ета, които не ценят себе си. Може да намери нещо толкова по-добро..

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    за мен това са изпаднали момич1ета, които не ценят себе си. Може да намери нещо толкова по-добро..
    Защо само момичетата са виновни?Не е ли виновен и мъжа,който я е погледнал?Той,ако не е искал,нямало е да се случи.
    Винаги има две страни,а Вие изкарахте момичетата виновни.
    Лично аз съм против такава връзка,но е факт,че младите момичета харесват големи мъже,а често и те не споменават,че са женени и още по-малко с деца.
    Малко се оплетох,надявам се да разбрахте какво искам да кажа всъшност.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

^ И какво като я е погледнал? Въпреки, че не използва думата в баш буквалния смисъл, ще ти отговоря така: ежедневно ме заглеждат чичковци, които могат да ми бъдат бащи с един похотлив поглед, но нищо не се случва, нали?

Всичко зависи от жената, не от мъжа. Жената показва на мъжа с езика на тялото си дали той да се приближи или не; жената дава сигнали дали нещата ще се задълбочат или не; и пак именно жената решава дали да правят секс или не. Иначе се спомена минимум два пъти в темата, че мъжете са не по-малко виновни. Даже аз споменах в по-горното си мнение, че това са комплексирани хора, които изживяват младостта си, с цел да се докажат на нещо и някого. Те не са по-жалки от момичетата, които ходят с един такъв и въпреки, че знаят, че въпросния мъж има семейство, продължават да му се влачат в краката. И повярвай, няма как да не разбереш, че един мъж е женен. Личи си. И по държание към младото момиче, и по разните евтини номера, с които се опитва да му замаже очите, абе вижда си се, стига да си страничен наблюдател и да умееш да се вглеждаш в детайлите. Дори и да не си, демек да си участник в цялата история, ако навържеш фактите и се замислиш малко, ще стигнеш до тънкия извод. Проблемът е, че повечето момичета са толкова глупави, без никакви морални ценности, принципи и достойнство, че си затварят очите за елементарните факти, оставят се да се отнасят с тях като с парцали и продължават, въпреки всичко, да се влачат в краката на омъжения си възлюбен. То, като се замислиш, повечето момичета са си такива и без да имат женен приятел, какво остава и с такъв бонус.. Но в случая не става дума за това. Авторката не намира нищо лошо във връзката им, не чувства вина и смята, че няма проблем. Нейна си работа, честно казано. Всеки си каза мнението, тя си преценява от тук нататък. Шапка й свалям, (чудя се дали в кавички или без) задето не й пука, че я обсъждат и шушукат зад гърба й, защото с такава връзка няма как да не се разчуе цялата история.. аз, ако виждах това, щях да рухна.. ако не от това, то тогава съвестта ми щеше да ме тормози.

Град
    Севлиево
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Защо само момичетата са виновни?Не е ли виновен и мъжа,който я е погледнал?Той,ако не е искал,нямало е да се случи.
    Винаги има две страни,а Вие изкарахте момичетата виновни.
    Лично аз съм против такава връзка,но е факт,че младите момичета харесват големи мъже,а често и те не споменават,че са женени и още по-малко с деца.
    Малко се оплетох,надявам се да разбрахте какво искам да кажа всъшност.

Много си права , ВИНАГИ при такава връзка и 2те страни са виновни !!! В повечето случеи момичетата си хващат по - големи ( или твърде големи ) батковци(татковци) заради паричките и подаръците....
    От своя страна тея мъже невиждат вече любовта в настоящата си половинка и я търсят в по- младите и глупави (не се обиждайте) момиченца, само и само заради СЕКСА и изгодата им ,забравяйки семейството....

Ами за съжаление само такива момичета познавам на по 15-19 год които спят с 30-40-50 годишни...срамота..
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Оо наистина тръпката сигурно е голяма, да внимавате жена му да не ви хване

Не разбирам за какво ти е чуждото мнение?!
    Както каза plmn :

ще го зарежеш ли след като 50 човека ти кажат, че не е нормално?
    Да речем продължи връската която пиклата води, но след 1000 мнения няма да го зареже.
    Обаче той е по-голям от нея все пак ще стане на 50 тя дали пак ще е с тоя същия.
    Просто такива хора като нея им излиза име щот вярвам че на нея няма да и е първия и последния. Обаче нека си вярва че тя привлича мъжа по друг начин а не само сексуално. (Колко яко се възползва той от нея, но тя късно ще разбере)

Нека да се уточня- аз НЯМАМ връзка с този мъж, нито съм спала с него! Просто след един определен период нещата започнаха да вървят в тази посока. Не знам от увлечение или какво, но да в един момент не ми се струваше толкова нередно да продължавам да се занимавам с него (затова и пуснах темата). Четейки мненията обаче и с директните критики и с нападките всъщност осъзнах, че ако съм страничен наблюдател, бих била на абсолютно същото мнение и също толкова директно бих критикувала тази, която е на мое място. Явно е въпрос на време да осъзнаеш колко глупаво е решението ти всъщност и какви са последиците от него.
    Надявам се сега да успея да обясня това и на въпросния мъж, тъй като аз бях тази, която си позволи да стигне до тук, а нещата преди това далеч не стояха така

Голям фен
    давай момиче бори се за любовта ви ако сте щастливи заедно ако когато си с него чувстваш че имаш всичко то тогава ДА аз те разбирам и те подкрепям

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от vellvet
    давай момиче бори се за любовта ви ако сте щастливи заедно ако когато си с него чувстваш че имаш всичко то тогава ДА аз те разбирам и те подкрепям
    Ти сериозно ли ??? А тая жена дето й се е вричал, какво да я правим ??? Каква любов, какви пет лева ? Дай да развалим сега семейството 'щото може и да е влюбена в него и след време като се окаже, че не е точно така какво правим ?

gorgeous, дръж ни в течение ако можеш за развитието
    Come out, come out wherever you are...

Абе хората могат да правят каквото си щат и вие каквито и тези да развивате няма да ги спрете...

Случи ми се веднъж,по същия начин,веднага го отрязах без да се замислям,поне знам какво е баща ми да има любовница и определено не искам да играя ролята на "оная курвата".
    The night I laid my eyes on you,
    Felt everything around me move
    Got nervous when you looked my way
    But you knew all the words to say

Не - определено тук няма намеса на чувства...поне не на любовни....всичко е едно увлечение

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Това не говори добре на този мъж.Не одобрявам,защото това е изневяра.Представи си как би се почувствала съпругата му,ако разбере...
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си