.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Skype!!!!!!!

Hybrid View

Skype!!!!!!!

Абе хора изгубих си наскоро паролата за скайп .... а пък той ми е от преди 2-3 години вече ... пробвах там "забравена парола" но там иска и е-мейла на който рег. този скайп ... а пък аз съм имала много е-мейли до сега ии не помня кой е .. има ли начин или някаква програма която да ми покаже всичките е-мейли които съм имала или поне които съм използвала за тази програма ....плСсс помогнете ми че не искам да си го сменя ..... пазя си го от толкова време ... .....

Град
    Over The Rainbow
    Програмата се нарича твоята памет, всичко е записано в нея, в главата ти.Иначе друг начин няма, освен да се сетиш

Чудно ми е как можеш да "загубиш" (забравиш) паролата си на Скайпа или на каквото и да е друго нещо?!?! Че нали паролата трябва само ти да си я знаеш и най-важното да я помниш! Защо въобще си слагал парола, която след време ще забравиш (както в случая)! Може да пробваш E-mail -и за които се сещаш, че може би си въвел в скайпа и след това да ги провериш...

П.С. - Остава не само да не си помниш всички E-mail -и, но и паролите за тях!!!

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Нов скайп!

Ами пробвай да си отвориш всички емайли или ще се наложи да направиш това което готиния задник те съветва.

и аз моята парола не си е помня, но на телефона имам 1 тхт с всякакви пароли
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Аз още си помня първата парола за скайп : hux79#5f рандом генерирана

Ако не можеш да помниш пароли избери си една сигурна парола и е ползвай на всякъде.

Задник съм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си