- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Каква е вашата хигиена
Става въпрос за пениса как го поддържате какво правите колко пъти го миете и какво ползвате и т.н. ?
sdfsfsdf
Всяка сутрин минавам през някоя бензиностанция давам левче на бензинчията и той знае кво да прави .....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Понеже съм културен и няма да Ви плувам в поста си само ще кажа едно: На къде отива Българсия, само простаци ли останаха ?
![]()
![]()
![]()
sdfsfsdf
sic! съгласен!Първоначално написано от fudankoo
момчето задава съвсем нормален и резонен въпрос!
Общите принципи и правила на половата хигиена на Мъжа никога не са били излагани в този Форум!
(като резултат са "рязани пишки" и от МЪРЛЬОВЩИНА и от ХИПЕРХИГИЕНА....виж темата "Фимоза или....")
ergo няма я инфото от първа ръка кое и как!
p.s. ако толкова държите на язвителни, злостни и иронични коментари - на моята врата похлопайте безсърдечни и скопени от инстинкта за полова солидарност мутантчета![]()
До тук разбрах едно че явно никой не разбира от хигиена ?![]()
sdfsfsdf
А аз, че никой не си мие оная работа.Първоначално написано от fudankoo
![]()
Къпя се всеки ден и го мия тогава. Сапунисваш (ама не с турски сапун, че техните са гадни) го отгоре, изплакваш, после забелваш и миеш с вода, ама по обилничко. Най - добре е под течаща вода са правиш нещо като чекия.
А неприятната миризма, която идва от некъпани хора, избива от ташаците им. Те също трябва да се мият добре и да не се оставят съвсем да се скрият от къдравата черна вълна
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
еми,ест. че лятото се къпя по над 3 пъти на ден,като секи ден го бръсна,мия (със сапун) и ред други...
Е,то оставаше и да започнеш да плуваш в поста сиПървоначално написано от fudankoo
![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
тц.. имам нЕква мания да са ми стерилно чисти ръцетекато пипна нещо каквото и да е (храна;някакъв предмет) минавам пред банята и ги мия
![]()
![]()
![]()
Всеки ден баня мисля, че е най-доброто решениеДругото идва в повечко...
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
с пароструйката ли бацеПървоначално написано от ubuntureload
![]()
едит - каква алфа караш? виждам че си фен, аз съм със сточетиредесетиседмичка, поздрави!
Да, сапун от сланинаПървоначално написано от fudankoo
![]()
Аз се къпя само когато завали дъжд ..... и то към нова година когато по шушулките капе водата като под душ :]]] вземам една котка от квартала за гъба и се отърквам хубаво навсякъде тя ми облизва ташаците и всичкото там и съм си добре ;]]]
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Тцтцтцтцтцтц, момчето сериозно ви пита, а вие почвате да дробите едни... моя сапун е специален, по запазена рецепта от 2рата световна. Начи взимаме 1 охранен еврейн... базикам се! Извинете ако засягам някого...
Мия си онаа работъъъъъъъ кога съ къпа! Нищо особено, не чакам да престои толкова, че да трябва да викам елементитите от таблицата на Менделеев на помощ. Просто с вода и рЪка![]()
и аз съм така. и не ям нищо преди да съм се измилПървоначално написано от clever
имам фобия от мръсни хора/предмети
Първоначално написано от lubomirky
представям си момиче хваща на приятеля си члена и вижда малко петънце и бам в банята да го търка
![]()
![]()
![]()
![]()
първо ще го дезинфекцира ;дПървоначално написано от Jus7DreamBoy
дааПървоначално написано от lubomirky
и взема един пакет мокри кърпички и търкаааа
Първоначално написано от AraBella
![]()
![]()
![]()
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~