- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черни точки
Офф.. кажете как да ги махна тея черни точкиии.. ама те са навсякъде ужас..кфо ли не използвах от силицилоф спирт до Garnier Pure 3 in 1 e нестава![]()
Просто аз
Мм пробвай с кафе
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
ммм да се търкам с кафе.. утайка как по точну![]()
Просто аз
Да взимаш утайката от кафето и я търкаш по лицето.Много ги изчиства!![]()
Моите наблюдения са си, че ако не ги стискаш нищо няма да постигнеш. Гарниера си е за след това - да не ти се появяват пак, за да почиства лицето и да не се запушват вече порите, но иначе не мисля, че може сам да ги махне.
Това за кафето съм го чувала и аз, но за целулитефикасно ли е ?(за черните точки)
Иначе съм чела, че с трици(от аптеката) много помагало. 2-3 пъти седмично, че много изсушават кожата
и аз имам този проблем,мойте са много гадни направо дупкис кафе,с гарниер с сода,трици,скраб с какво ли не съм пробвала и нестава
Немогат и да се изтискат ... само се зачервявам.Ще следя темата
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Да при мен има страхотен ефект с кафетоПървоначално написано от Loshotia
![]()
Прави си парна баня, за да се разширят порите, така излизат доста по-лесно.Първоначално написано от sweet_bubka
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Току-що пробвах това с кафето- мирише приятно![]()
Иначе цаката е първо да се изчистят черните точки, после да ги накараш да се свият порите
Tова с кафето и аз го пробвах.. забелязах, че леко избедняха.. нз дали ще е ефикасно, но поне мирише приятну![]()
Просто аз
Колко минути трябва да стоягоре долу,защото нямам много нерви и на 3-тата минута приключвамПървоначално написано от Swinkenhoffer
А и само с вода ли или и няква билка да слагам?
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
^ По принцип някъде към 10-15 минути трябва да седиш .. Аз към водата прибавам сода бикарбонат ..![]()
Mда, 10-15. Аз слагам листа от лайка или морска сол.
После си направи маска с хума+кисело мляко и когато изсъхне, я измий със студена вода.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
попринцип аз исползвам кафе обаче за да е мф ефикасно се слага една л1жица мед много по добре е ииии койата става като на бебенце.пробжаите ще ви хареса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
Използвам едно гелче за премахване на черни точки от серията Clearskin, Avon и определено има резултат. Лицето ми значително се изчисти, но аз го ползвам от много време вече.
СалицилоФия спирт е за пъпки бее!!!