.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

какво да направя за да ми дойде

Значи искам да попитам какво да направя за да ми дойде цикъла по-бързо?Трябваше да ми дойде преди 1 седмица но още не ми е дошъло а пък след една седмица заминавам на море. Моля ви отговорете по-бързо. Спешно е!!!

Незнам какво можеш да направиш,за да ти дойде по-бързо,но да не ти дойде, можеш да пиеш витамин С - свива кръвоносните съдове.

Ако ти идва от скоро /година-две/ е нормално цикълът ти да е нередовен.

Има такива хапчета,които трябва да започнат да се пият една седмица преди да ти дойде и после вече като се върнеш от морето ги спираш и до 2-3 дена ти идва. По-добре върви в аптеката и питай
    Една позната така беше направила

Значи, не се притеснявай аз имам цикъл от 2 години години и чак сега ми стана редовен. Не можеш да направиш нищо за да ти дойде по-бързо. Можеш само да го спреш. Тва става с противозачатъчни, ама трябва да се консултираш с лекар. И все пак не е мн хубаво щото можеш да предизвикаш хормонален дисбаланс. Както и дда е, почвката ти на морето се съсипва, щото и да не ти дойде постоянно ще си на тръни.
    Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
    It slips away, and all your money won't another minute buy.
    Dust in the wind, all we are is dust in the wind

http://www.last.fm/user/way_out_of_here

10 таблетки витамин С от най-малките или 5 разтворими е по-безопасно от противозачатъчни.
    Изобщо не е вредно,защото организмът ги изхвърля много бързо.

Витамин Це-то не спира цикъла, само го намалява
    Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
    It slips away, and all your money won't another minute buy.
    Dust in the wind, all we are is dust in the wind

http://www.last.fm/user/way_out_of_here

Цитирай Първоначално написано от PartOfTheAutumnHarmony
    Витамин Це-то не спира цикъла, само го намалява
    Съгласна

мн благодаря на всички . Ще пробвам с витамин Ц

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Да,ама витамин Ц не винаги помага.И аз го пих за да ми закъснее (въпреки,че не исках много,но..) И цикъла си ми дойде точно когато трябва,но беше по-малко..
    А и да си на море докато си в цикъл..какво толкова.Ще ползваш тампони.По-добре отколкото да си объркваш допълнително цикъла.

Макар да е логично не знаех,че не винаги помага,съжелявам =/
    Аз съм опитвала няколко пъти и съм пила по 10 /и повече/ таблетки седмица преди това и винаги ми е действало - за това и го препоръчах,но щом при някой не действа....

а може ли да ми кажете по колко витамин Ц да пия на ден. Щот не съм пробвала с него до сега

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: какво да направя за да ми дойде

Цитирай Първоначално написано от bj76
    Значи искам да попитам какво да направя за да ми дойде цикъла по-бързо?Трябваше да ми дойде преди 1 седмица но още не ми е дошъло а пък след една седмица заминавам на море. Моля ви отговорете по-бързо. Спешно е!!!
    поредната патка! (да ми прости животинчето, че го обиждам!)

на море се ходи с добре подбрани тампони, + спазмолитици + качествени презервативи!

свръхдозите вит С нищо не ускоряват! напротив - уплътнява принудително капилярите и боклука(мъртвите клетки) които е ТРЯБВАЛО да напусне тялото ви си остава във вас! за ваша сметка разбира се...

Цитирай Първоначално написано от inlove9006
    Има такива хапчета,които трябва да започнат да се пият една седмица преди да ти дойде и после вече като се върнеш от морето ги спираш и до 2-3 дена ти идва. По-добре върви в аптеката и питай
    Една позната така беше направила
    Аз само един път съм пила такива хапчета, по лекарско предписание и хапчетата се казват Дуфастон 16 лева, 20 таблетки.Аз оих по 1 сутрин и 1 вечер, после ги спрях и след 2 дена ми дойде.Но по принцип трябва да ти го е предписал лекар, за да си го закупш, мисля, че само с рецепта го даваха.

Така се беше случило и на една моя приятелка миналата година на морето, но тя използаваше тампони и в дните когато и беше по силна менструацията си имаше едни панталонки малко като женските хавайки и не я бъркаше да влиза във водата с тях и си се къпеше на воля. В последните дни си използаваше бански и то много тъмно черевено и нищо не се забелязваше. Така, че решението може да е и в банския, за да се заблудят околните. \/

Незнам може на теб да не ти е удобно по този начин.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Абе не пий никакви хапчета да не се получи обратното на това,което искаш.Нищо няма да ти стане ако ползваш тампони,само трябва да ги сменяш по-често.

Една приятелка пиеше чай от мащерка (но не съм сигурна)
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

stanisllawa
    Guest
    трябваше да ми дойде на 5 , а сега е 13 има ли причина да се притеснявам според вас

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от stanisllawa Виж мнението
    трябваше да ми дойде на 5 , а сега е 13 има ли причина да се притеснявам според вас
    Чек малко да си извадя кристалното кълбо

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality

Рисков секс?
    Пътувания?
    Стрес?
    Прием на медикаменти?
    maDamn

Повече от фен Аватара на mlf
    Не се притеснявай, щот това влияе много !
    Притискай силно с пръсти отдолу по кръста ти яйчниците и пи трябвало да ти дойде до 1-2-3 дни .. (при мен винаги става) + ако все пак ти дойде те съветвам да не пиеш по силни хапчета, а само в ударни дози витамин С (до 15 таблетки дневно) за да ти тече по слабо + вземи си тампони и си ОК във водата с тях

Витамин С на ампули или таблетки?има ли значение? По колко трябва да се приемат?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си