- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневерявали ли сте?
кажете хора изневерявате ли?![]()
Просто аз
НЕ !
Да, на лявата ръка с дясната![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Никога не съм и няма да го направя супер жалка постъпка е тва![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Не...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
То така и трябва .. ако тръгнеш да изневеряваш значи не държиш достатъчно на човека до теб ..![]()
"george19" Подкрепям те напълну :P
Просто аз
НЕ [!]![]()
![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
неееееееееееникогаааа
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Не![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Никога не съм изневерявала и няма да го направя ...![]()
Someone somewhere is made for you !
ами не съм изневерявала .. изневеряват хора , пълни с комплекси .. ако изневериш на човека до теб , ти показваш , че искаш да си забелязван , да докажеш , че можеш да си с който си поискаш и да правиш каквото си поискаш ..![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Ноу ! Ноу ! Ноу![]()
Не мисля , че е нужно ... за какво , нали аз съм си избрала да съм с един човек,ако не беше така щях да съм сама и да си хоцкам колко си искам
![]()
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...
може.би.неосъзнато.го.правя![]()
абе,зависи.си.с.кой.съм,имал о.е.хора,на.който.съм.държал а.повече
отколкото.на.себе.си,имало. .други,просто,които.са.си.г .просили
Все.пак.не.за.всички.ми.пука .и.за.в.бъдеще.ще.ми.пука![]()
НЕ! Е .. случи се веднъж с бившия .. . Понеже бях дама на бала на най-добрия си приятел, като го изпращах трябваше да го целуна по бузата, той се извъртя и без да искам го целунах по устнитеТова ако се смята за изневяра - пишете ме грешница
![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Не...
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
само веднъж... беше в 7 8 клас... е не е хубаво усещането да знаеш че лъжеш приятеля си.. затова ми беше първия и последен път ...![]()
![]()
Не съм изневерявал досега и на сегашното ми гадже със сигурност не бих.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Аз не съм, на ме ми се е случвало... Много е гадно, когато някой крие нещо от теб по-добре да ти каже. че не изка повече да се виждаме така бих го възприел много леко, но да видиш как приятелката ти се целува и натиска с друг това вече е гадно...
НЕ НА ИЗНЕВЯРАТА !
В предишните ми връзки изневерявах. Сега не. Явно не съм била намерила правилния човек![]()
Нищо лично ама това не е причина да нараняваш когото и да било така и аз с много момичета бях и не бяха правилните но не съм изневерявал.Първоначално написано от hottie
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
не съм..за мен в 1 връзка са 2ма души..станат ли повече,нещата отиват на зле![]()
Не
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.