- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневерявали ли сте?
Знам и много се мразех заради това, ама .. някакси това беше чат от мен. Не мога да го обясня, но това бях аз. Винаги съм изневерявала преди. За щастие никой не е разбирал. Поне се старах да не разбират. Всъщност в момента, в който почвах да изневерявам разбирах, че това не е момчето за мен.Първоначално написано от Faces
Не...
За мен изневярата е предателство, а аз не предавам човека когото обичам.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
По принцип съм против това нещо.Само веднъж бях направила тази глупост,в предишната ми връзка..Изневерих му,целувах се с един цяяяла вечер,и то с пич,който се бях запознала преди час..Нещо се бяхме скарали с моя(бившия) и така,на инат..Абе детска му работа,тогава бях саамо на 15Друга подробност е,че след това му казах на моя и последва още една караница,но не скъсахме..След година той ми изневери,не му го простих и това беше края на връзката ни
Иначе в сегашната ми връзка НИКОГА не бих го направила,нито пък той би го направил,100% съм сигурна.Мисля,че намерих правилния човекИ все пак сме големи хора на по 19-20 г. .. Твърдо против изневяратаа... \
/
Еми .. да - веднъж, ама това беше защото връзката ми с момчето не беше нищо сериозно от страна и на двама ни...
Ако имам сериозна връзка не мисля че ще го направя някога, както казаха по нагоре това е вид предателство и както аз не искам да бъда предадена и унизена не мисля че някой др иска или заслужава![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
хаха браво много си подлаПървоначално написано от hottie
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Не
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Мноо ясно че ДА ве мале докато ходех с 1 путка друга така я ибах абе сеедно не съм обварзан голям пичага съм![]()
![]()
![]()
ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ НЕ БЕ ВИЕ ДА НЕ СЕ ВЪРЗАХТЕ
![]()
![]()
![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Първоначално написано от profear
сичко без последното изречение заградено с иконки беше супер...
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
НЕ!Не мисля и да го правя!...Щом съм с един човек значи искам да съм с него,а не с някой друг...
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Неискам да отговарям, искам проста да дам съвет към хората...
Не лъжете...рано или късно колкото и да го прикривате излиза всичко наяве...така изгубих на хубавото за мен...затова бих искал да дам съвет на хората които имат хубави връзки като мен преди...не лъжете...по-добре си казвайте всичко![]()
![]()
Същата работа бях и азПървоначално написано от hottie
![]()
зависи какво възприемате под изневяра...според мен целувката например не се брои
Nikoga ne sym
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Не.
в тва днешно поколение не познавам една жена,която да не изневерява.....явно мъжете станахаа жени а жените мъже![]()
Ами за мен нещата,които правя не са изневяра,но явно за момичетата с които ходя за тях е.![]()
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
нее !
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
не,и не мисля![]()
![]()
Колкото повече,толкова повече)
Не,просто ги късам.![]()
neverrrrr
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Не,не мога някакси държа на човека![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3