.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Той е англичанин...

Здравейте,
    тази година съм на студентска бригада в Англия.
    Проблемът е там че си харесах един англичанин които работи с нас...как да го поканя да излезе с мен.Не искам да ме помисли за някаква натрапница.Почти не ме си говорили...Някакви оригинални идеи?

Отиваш и направо си го питаш какво ще прави петък вечер,дали е свободен да илезете,да отидете на кино,да се разходите.Ако те отеже голяма работа,поне ще си опитала.

ами,щом не се познавате и не си говорите,естествено е да те отреже,първо се упознаите,чак тогава деиставаи

хаха прати му примерен смс:

Heyy! Its me [ИМЕТО ТИ], from the [ИМЕТО НА РАБОТАТА] job.. well I liked your style... are you free at Friday night? If you are wanna go for a drink? I would really like to know more about you..

Все пак ако си добре с английския заговори го, поговорете си за проблемите в света или свързани с нашата/тяхната държава или каквото знаеш, почни да му говориш какво си слушала за Англия и такива.. абе заговаряш го и в последствие му подхвърляш въпросчета как му е семейното положение и т.н. има ли си набелязана мацка и т.н. Успех!
    What if.. ?

Град
    Валхала
    Offer him some tea!British blokes go crazy for this shit!!

FUNKYZEIT!!!!

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Азз живея в Англияя ии те са малко хмм странни англичаните. Първоо разбери дали си има приятелка, защото ако излезнеш с него и тя разбере .. леле пази Боже (мннн бойствено настроени са )
    Ии послее можее даа се сближите повече, почни да си говориш с него в работата повече. Те са податливи и ако си няма приятелка той ще те попитаа, не след дълго :P
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Покани го, няма как да знаеш иначе какво да правиш.
    Agree with Riva. English people are crazy for tea.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Отиваш и направо си го питаш какво ще прави петък вечер,дали е свободен да илезете,да отидете на кино,да се разходите.Ако те отеже голяма работа,поне ще си опитала.

Хм, не знам защо, но аз колкото англичани съм срещала, всички умират за българки... едва ли ще ти откаже.
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

СМЪРТ ЗА АНГЛИЯ !!!!!!!! Мразя им шибания лигав акцент !!!!!! СМЪЪЪЪЪРТ !!!!!! ГАДНИ РИЖАВИ ОТРЕПКИ !!!!!!!
    In my dream you are mine, but in my life you are a dream.

Цитирай Първоначално написано от Neet
    СМЪРТ ЗА АНГЛИЯ !!!!!!!! Мразя им шибания лигав акцент !!!!!! СМЪЪЪЪЪРТ !!!!!! ГАДНИ РИЖАВИ ОТРЕПКИ !!!!!!!
    Успокой се малко де

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fatal4o
    хаха прати му примерен смс:

Heyy! Its me [ИМЕТО ТИ], from the [ИМЕТО НА РАБОТАТА] job.. well I liked your style... are you free at Friday night? If you are wanna go for a drink? I would really like to know more about you..

Все пак ако си добре с английския заговори го, поговорете си за проблемите в света или свързани с нашата/тяхната държава или каквото знаеш, почни да му говориш какво си слушала за Англия и такива.. абе заговаряш го и в последствие му подхвърляш въпросчета как му е семейното положение и т.н. има ли си набелязана мацка и т.н. Успех!
    ти по- добре не си давай зор с примерните смс- и, че ако тва му го прати, не ще я отреже, ми ще си вземе ограничителна заповед

авторке, първо се сближи с него, като общувате в работата, а после вече става лесно. бтв можеш да го помолиш за помощ, ще се почувства ''силен''. те обичат да се чувстват силни ;дд
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от Riva
    Offer him some tea!British blokes go crazy for this shit!!
    Ye'mate, but that girl doesn't sound like she knows tea ... ya get ma' meaning? 'Tis not a good idea to meddle in things you might mar.

Аз си мисля,че трябва да го заговориш докато сеете броколи,да речем... или нещо от сорта!Бъди себе си ( а ти си яко човече ) и няма да имаш проблеми с него.

Dnes malko si govorihme za rabotata, no zashto mi e tolkova trudno da mu kaja "would you like to go out with me sometimes?"V prodyljenie na 9 chasa se samonavivah, no nakraq pak ne sybrah smelost.Kato nqkakva vytreshna borba e.Strah me e da ne mi otkaje.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Със страхове ,нищо няма да постигнеш.Ако го попиташ или губиш или печелиш, но ако не го попиташ тогава така и така губиш Пребори се с този страх Аз говорих с шефа си на тази тема, което беше толкова забранено и странно, но го направих - отказаха ми да ,но спечелих уникален приятел в негово лице Успех

А каква ти е тая лентичка: "обичаме се от 2 год" хахах любимото на хората, да изневеряват веднага щом се отдалечат малко от приятеля си

Цитирай Първоначално написано от mIsSsVanity
    А каква ти е тая лентичка: "обичаме се от 2 год" хахах любимото на хората, да изневеряват веднага щом се отдалечат малко от приятеля си
    mmm izkaza se nepodgotvena - ne mi znaesh semeinoto polojenie v momenta

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Той е англичанин...

Цитирай Първоначално написано от one_love
    Здравейте,
    тази година съм на студентска бригада в Англия.
    Проблемът е там че си харесах един англичанин които работи с нас...как да го поканя да излезе с мен.Не искам да ме помисли за някаква натрапница.Почти не ме си говорили...Някакви оригинални идеи?

Думата 'секс' звучи еднакво на много езици - включително и на английски

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си