- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е англичанин...
ами,щом не се познавате и не си говорите,естествено е да те отреже,първо се упознаите,чак тогава деиставаи
хаха прати му примерен смс:
Heyy! Its me [ИМЕТО ТИ], from the [ИМЕТО НА РАБОТАТА] job.. well I liked your style... are you free at Friday night? If you are wanna go for a drink? I would really like to know more about you..
Все пак ако си добре с английския заговори го, поговорете си за проблемите в света или свързани с нашата/тяхната държава или каквото знаеш, почни да му говориш какво си слушала за Англия и такива.. абе заговаряш го и в последствие му подхвърляш въпросчета как му е семейното положение и т.н. има ли си набелязана мацка и т.н.Успех!
What if.. ?
Азз живея в Англияя ии те са малко хмм странни англичаните. Първоо разбери дали си има приятелка, защото ако излезнеш с него и тя разбере .. леле пази Боже(мннн бойствено настроени са )
Ии послее можее даа се сближите повече, почни да си говориш с него в работата повече. Те са податливи и ако си няма приятелка той ще те попитаа, не след дълго :P![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Покани го, няма как да знаеш иначе какво да правиш.
Agree with Riva. English people are crazy for tea.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Хм, не знам защо, но аз колкото англичани съм срещала, всички умират за българки... едва ли ще ти откаже.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
СМЪРТ ЗА АНГЛИЯ !!!!!!!! Мразя им шибания лигав акцент !!!!!! СМЪЪЪЪЪРТ !!!!!! ГАДНИ РИЖАВИ ОТРЕПКИ !!!!!!!
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
ти по- добре не си давай зор с примерните смс- и, че ако тва му го прати, не ще я отреже, ми ще си вземе ограничителна заповедПървоначално написано от fatal4o
![]()
авторке, първо се сближи с него, като общувате в работата, а после вече става лесно. бтв можеш да го помолиш за помощ, ще се почувства ''силен''. те обичат да се чувстват силни ;дд
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ye'mate, but that girl doesn't sound like she knows tea ... ya get ma' meaning? 'Tis not a good idea to meddle in things you might mar.Първоначално написано от Riva
Аз си мисля,че трябва да го заговориш докато сеете броколи,да речем... или нещо от сорта!Бъди себе си ( а ти си яко човече![]()
) и няма да имаш проблеми с него.
![]()
Със страхове ,нищо няма да постигнеш.Ако го попиташ или губиш или печелиш, но ако не го попиташ тогава така и така губишПребори се с този страх
Аз говорих с шефа си на тази тема, което беше толкова забранено и странно, но го направих - отказаха ми да ,но спечелих уникален приятел в негово лице
Успех
А каква ти е тая лентичка: "обичаме се от 2 год" хахах любимото на хората, да изневеряват веднага щом се отдалечат малко от приятеля си
Първоначално написано от one_love
Думата 'секс' звучи еднакво на много езици - включително и на английски![]()