- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Моля за съвет :(
Здравейте!Пише ви едно много объркано момиче.Ето каква е историята ми и искам съвет,как да действам.
Наскоро се запознах с едно момче,което е почти на 18 год.(аз съм почти на 15) и започнахме да се зарибяваме и преди няколко дни нещата се получиха и тръгнахме.Той е мн. добър и мил и е голям джетълмен.
И ето сега какъв е проблема.Сега идва лято и ще може по-често да се виждаме(за което съм мн. щастлива).Но проблемът е че той е по-голям и постоянно лятото ще ходи по купони,хижи,вили с приятели апък мен нашите няма да ме пуснат в никакъв случай.До сега никога не съм ходила на купон с приятели пък какво остава за вили и хижи т.н.Той постоянно ще ме кани с него,но аз нчма как да ходя и ми е мн гадно.Пък и ме е страх да не стане нещо докато мен ме няма.И плюс това те спят там.
Въпросът ми към вас е как да накарам нашите да ме пуснат или поне как да ги излажа.Наскоро си мислех да ги излажа,че отивам да спя у една приятелка,но ме е страх да не би нашите да се обадят на родителите ѝ ,и да проверят дали наистина съм у тях(междо другото аз никога не съм спала у това момиче).Исках да ви попитам също дали и вие сте лъгали за подобни неща когато сте били на моята възраст и ако може дайте примери и съвети.Защото честно казано мен ме е страх да лажа за такива работи...Апък много искам да съм с него...
Плс...ПОМАГАЙТЕЕ![]()
![]()
![]()