.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

1000 стипендии 2009/2010

Мисля, че новата процедура започна. Кой мисли да участва и до кога е срока? : )

Срока е до 20 април 2009 година

Лично за мене тази дата е ужасна
    по-тъпо не можаха да я сложат

аз ще кандидатствам с физика и....
    на 25-ти април ще ми дават грамотата че печеля състезанието по web design "физиката в моите очи" във Варна
    на 26-ти април ще се провежда състазанието по физика на пловдивския университет
    на 9-ти май ще е националната олимпиада по физика за която се класирам

и съм бесен защото с тези 3 изяви няма да мога да ги запиша защото са решили да сложат тъпата дата за краен срок 20-ти април.

сега ще трябва да наблегна на изявите миналите години

преди десет минути свърших есето
    голям зор беше
    не съм писал 2 страници и половина какъвто и да е текст от 7-ми клас на сам (11 клас съм)
    със зор го докарах 558 думи (550 е минимума)

Дано ги взема тия парички че нещо ми писна да уча само за слава и престиж.
    Онзи ден разбрах че един също 11-то класник дето тренира волейбол го взели в някакъв отбор и седял цял мач на резервната скамейка и му дали накрая 200 лв.

Но аз взех да се примирявам вече, все пак живеем в България.
    Да пееш, да показваш задник и да тичаш по ливадата май е по престижно от това да си акълен.

амин

аз ще живея и уча в чужбина по нататък, Мангалия остава зад гърба ми.

И аз реших да се пробвам- с биология. Ще видим какво ще стане...стискайте палци и успех на всички!

Аз кандидатствам с география, днес последно ще уточняваме нещата с г-жата и изпращам документите. Писах по темата "Любознателността е едно от постоянните и задължителни качества на силния ум"-Самюел Джонсън
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

хм..доста кофти дата наистина..аз мислих, че ще е по-нататъка, значи и тоя път съм пропуснала срока

И аз кандидаствам с география, но си избрах друга тема.Тя малко клони и към физиката, но аз повече се кефя на физическата география и затова. Изпратихте ли документите си вече?
    Животът е един.Да го изживеем както трябва!

Цитирай Първоначално написано от Sparkle_diamond
    И аз кандидаствам с география, но си избрах друга тема.Тя малко клони и към физиката, но аз повече се кефя на физическата география и затова. Изпратихте ли документите си вече?
    Да, аз вече ги изпратих. По коя тема писа ти?
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

:)

аз си пратих петък документите , писах на тема "Трудно е да се каже кое е невъзможно, защото мечтите на вчерашния ден са надежди на днешния и реалност на утрешния"

Цитирай Първоначално написано от Iria
    Цитирай Първоначално написано от Sparkle_diamond
    Да, аз вече ги изпратих. По коя тема писа ти?
    "Няма голямо откритие, което да не е предшествано от смела догадка"
    И твоята тема е много хубава
    Животът е един.Да го изживеем както трябва!

Аз па писах Езикознание, темата ми е "Границата на моя език означава граница на моя свят."
    Всъщност адски харесвам темата, но претупах есето и ся ми е криво, щото съм тъпа патка и няма на кого да се сърдя освен на себе си.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Аз писах по темата "Във всяка област на човешкото познание се крие бездна от поезия" , обоче не ми хареса много есето ... някак прекалено поетично съм писала.

@OnyxTheBest: Защо така? Хубаво е, че си писала поетично, иначе се получават скучни и суховати високо-научно-изразени-твърдения и става кофти положението.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Az su6to u4astvah samo deto s literatura. Dano da uspeq... mai ne se polu4i mn dobre eseto...

Аз пък.. тъпата не можах да участвам.,защото разбрах в последната седмица.Написах си есето,автобиографията.. но пак не успях.Сега с всичките му документи за участие,грамоти.. седят в една папка.
    Много се изнервих.
    Дано догодина отново да има такова нещо,защото имам желание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си