Здравейте,потърсих из архивите но не отрктрих друга такава тема,която да помогне на проблема ми,така че пускам нова тема. На 18г съм,момче,и не съм особено добър сваляч и т.н.Никога не мога да преценям една ситуация с момиче ..явно от липса на опит ..или съм просто много сдухан тип.Държа се добре с тях,изслушвам ги ...не се правя на гързар и т.н. ..не ми отива просто,и като се пробвам изглежда доста смешно,защото попринцип не съм такъв.С момичето което излизам от ~2 седмици (разхождаме се заедно ...виждаме се за по кафе) винаги си прекарваме супер ..говориме си ..споделяме си и т.н.Аз доста я харесвам,и тя ми е казвала че и е хубаво с мен и т.н. ...скоро има и едно събиране на което най-вероятно ще сме и двамата,и си мислех там да се престраша и да направя някаква крачка ...да и кажа как се чувствам или просто да я целуна - нещо такова.Днес обаче разбрах че тя всъщност доста си падала по нейн познат ...знам че не е нищо сериозно,просто се познават,дори до колкото зная не излизат заедно.Нямам почти никакъв опит като цяло с момичетата,и може би отново грешно съм преценил че тя ме харесва.Искам да ви попитам как да постъпя. Събирането е скоро ...но сигурно ще я видя отново преди това.Сигурно ви звуча като доста объркан тип ..и то си е така.Нямам идея какво да правя.Може ли по едно съветче.Мерси предварително ии ..лек ден