Цитирай Първоначално написано от mediterraneo
Здравейте,потърсих из архивите но не отрктрих друга такава тема,която да помогне на проблема ми,така че пускам нова тема. На 18г съм,момче,и не съм особено добър сваляч и т.н.Никога не мога да преценям една ситуация с момиче ..явно от липса на опит ..или съм просто много сдухан тип.Държа се добре с тях,изслушвам ги ...не се правя на гързар и т.н. ..не ми отива просто,и като се пробвам изглежда доста смешно,защото попринцип не съм такъв.С момичето което излизам от ~2 седмици (разхождаме се заедно ...виждаме се за по кафе) винаги си прекарваме супер ..говориме си ..споделяме си и т.н.Аз доста я харесвам,и тя ми е казвала че и е хубаво с мен и т.н. ...скоро има и едно събиране на което най-вероятно ще сме и двамата,и си мислех там да се престраша и да направя някаква крачка ...да и кажа как се чувствам или просто да я целуна - нещо такова.Днес обаче разбрах че тя всъщност доста си падала по нейн познат ...знам че не е нищо сериозно,просто се познават,дори до колкото зная не излизат заедно.Нямам почти никакъв опит като цяло с момичетата,и може би отново грешно съм преценил че тя ме харесва.Искам да ви попитам как да постъпя. Събирането е скоро ...но сигурно ще я видя отново преди това.Сигурно ви звуча като доста объркан тип ..и то си е така.Нямам идея какво да правя.Може ли по едно съветче.Мерси предварително ии ..лек ден
.....
Цитирай Първоначално написано от mediterraneo
Често ми се случва така от отлагане накрая да ме приемат като добър приятел,а не като нещо повече.Всеки път едно и също се случва с мен Май този път ще действам както ме посъветва - пък каквото ще да става.
Не напразно копирам и двата ти поста. Прочети ги! ПАК ! Сам казваш, че си пада по друг ... излиза с теб защото си няма гадже.
Моя съвет - не я натискай, не я целувай - това не е реклама на 3в1. Сподели, че я харесваш, кажи и, че никоя друга не те кара да се чувстваш така както тя / даже и да я поизлъжеш малко. Извини и се яко говориш глупости и и кажи, че го правиш защото кято я видиш и загубваш ума и дума, а ако си по-отовррен може да кажеш, че си възбуден в момента и не можеш да контролираш мислите си - което сигурно е истина .
Момичетата харесват такива четки .... ако тръгнеш да я целуваш по-скоро ще се обиди и ще си тръгне - за целувката трябват двама.
Това е съвета ми ...
Пък ти прави каквото щещ.