- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- повече доверие..
начи аз съм още девствена и с една приятелка кояту също е девствена решихме да отидем при един наш пмного добър приятел които е доста опитен в отварянето на момичета.та искахме тои да ни отвори но аз все още не съм сигурна..моля ви даите ми съвет как ще е най-добре да направя!! мерси предварително
![]()
Бaxти изтрещелите пyтkи....![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Е защо ти е той да те отваря ? Според мен това което си намислила да правиш е много тъпо но както си решиш..
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
защото на него имам най - много доверие..
А замисляла ли си се какво всъщност представлява тва,което си на път да направиш? освен едно ОТВАРЯНЕ..както му казвате...
Само като на ''ОТВАРЯНЕ'' ли гледате на секса бе![]()
ЩЕ ИЗТРЕЩЕЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!
Родителите ти от Марс ли падат и те,че имаш такова тъпанарско мислене...
На колко години си всъщност??? Не ми изглеждаш особено готова за великото ''ОТВАРЯНЕ'' ...![]()
И тоя твой приятел агенция за ОТВАРЯНЕ ли има беголем професор ше излезе... Я сподели и аз да взема да ида да се разпечатам .. колко се плаща на ОТВОР ???
ОХ дебааа... МИСЛЕТЕ
Първоначално написано от bebyytyy
Еееее това е гадно,защо се имате за някакви предмети за консерви в случая и трябва да ходите при някаква си отварачка?Първият път си е най-съкровен,незабравим....Нека поне да е с гаджетата ви,но все пак си знаете вие.Въпреки ,че подкрепям Убунтурелоад,че сте изтрещели.Такъв подход е гаден за мен,да ходя да ме отворят само за да съм отворена....
пречи ли ви че не сте ОТВОРЕНИ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!
Първоначално написано от Punisherrr
![]()
това ми хареса
Моето мнение е отрицателно за това,което си решила да направиш!Това "просто отваряне" поне според мен е нещо уникалко,лично и важно!Би трябвало да го направи човека,който те обича и ти когото обичаш.Премисли добре преди да го направиш !
Първоначално написано от bebyytyy
![]()
![]()
![]()
![]()
На него не му казвай МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО 'щото може и да не те отвори![]()
Така де - като свърши раб'тата тога'а МРЕСИ !! Аааа !!![]()
![]()
Браво, пунишер... :PПървоначално написано от Punisherrr
Само не мога да разбера как разбра че него мн го бива в 'отварянето' като дори не си правила сексМн сложно да изчакаш да си дойде от самосебе си.. Вече хора ли се убиват като са девствени?!?! хаха
![]()
![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Първоначално написано от monincetyyy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дитету иска да е като другите от серията ''Спешно трябва да се отворя''--> ''Той беше с презерватив а аз с гащи и само се търкаше не е свършил в мен мога ли да забременея'' абе изобщо от рода дечица гледат дечица
Замислете се вие сте бъдещето на България вместо да залягате над учебниците вие да се отваряте като трушии сте тръгнали
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АААААААААА НЕ НЕ НЕ НЕ НЕЩо не си набуташ една краставица, ааааааааа? ............................. Порасни малко, бре дете .. За тва пък не бях чувала .. Все едно работи сериен отваряч ..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Представи си колко е долно да се влюбиш и да го направиш от любов .. УЖАС ТИ КАЗВАМ ! .. По-добре си отиди на "отваряч" и толко..Първоначално написано от Maskata
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
А представи си колко е гадно да се влюбив краставицата която майка ти по късно я прави на таратор ....Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
+1Първоначално написано от Brabi92
![]()
Много сте зле..какво ще ти стане ако не си "отворена"..може би няма да си като някоя друга или няма да си "модерна" . Какъв е смисъла някой си просто да те отвори..това ти е първия път и би трябвало да ти остане хубав спомен от това,а не просто,че някой те е отворил-за къде бързаш ?![]()
Коментарът на Punisherrr е най-точен... Но не спирам да се изумявам на такива хора .. ужас ужас ужассссс , простотията е на n-та степен ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и кво сте си насрочили час ли ?
Говнааааааааааа
И кво като сте' ОТВОРЕНИ'-нещо повече от сега...? (не мисля)
Не прави неща, за които ще съжаляваш![]()
Вече записа ли си час при "Отварача"???![]()
Ползвай съветите,които преди мен ти дадоха и не се прави на нещо велико.Просто недей!
А и какво като ще те "отворят"???Ще се фукаш пред "приятелките си",само защото те вече са го правили и ти не искаш да си назад с материала ли?ГОЛЯМА ГРЕШКА!!!...
Бе отваряйте се с твоята приятелка...Дано само не си биете главата,че сте били путки заспали и сте направили ебати глупостта...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Като толкова искате да сте отворени - вземете по 1 краставица...Ти отваряш нея и тя теб.. До колкото ми се струва за теб не е от голямо значение с кой ще е първия ти път, съответно с краставицата, ще се води, че тя те е отворила, мила консерво![]()
![]()
![]()
КАК ЩЕ ТЕ ОТВАРЯ ТОЙ БЕЕ ?? ТИ ЛУДА ЛИ СИИ ??! НЕДЕЙ!
Марио