.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

повече доверие..

начи аз съм още девствена и с една приятелка кояту също е девствена решихме да отидем при един наш пмного добър приятел които е доста опитен в отварянето на момичета.та искахме тои да ни отвори но аз все още не съм сигурна.. моля ви даите ми съвет как ще е най-добре да направя!! мерси предварително

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Бaxти изтрещелите пyтkи....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Е защо ти е той да те отваря ? Според мен това което си намислила да правиш е много тъпо но както си решиш..
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

защото на него имам най - много доверие..

Супер фен
    А замисляла ли си се какво всъщност представлява тва,което си на път да направиш? освен едно ОТВАРЯНЕ..както му казвате...

Само като на ''ОТВАРЯНЕ'' ли гледате на секса бе
    ЩЕ ИЗТРЕЩЕЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!
    Родителите ти от Марс ли падат и те,че имаш такова тъпанарско мислене...
    На колко години си всъщност??? Не ми изглеждаш особено готова за великото ''ОТВАРЯНЕ'' ...

И тоя твой приятел агенция за ОТВАРЯНЕ ли има бе голем професор ше излезе... Я сподели и аз да взема да ида да се разпечатам .. колко се плаща на ОТВОР ???

ОХ дебааа... МИСЛЕТЕ

Re: повече доверие..

Цитирай Първоначално написано от bebyytyy
    начи аз съм още девствена и с една приятелка кояту също е девствена решихме да отидем при един наш пмного добър приятел които е доста опитен в отварянето на момичета.та искахме тои да ни отвори но аз все още не съм сигурна.. моля ви даите ми съвет как ще е най-добре да направя!! мерси предварително

Еееее това е гадно,защо се имате за някакви предмети за консерви в случая и трябва да ходите при някаква си отварачка?Първият път си е най-съкровен,незабравим....Нека поне да е с гаджетата ви,но все пак си знаете вие.Въпреки ,че подкрепям Убунтурелоад,че сте изтрещели.Такъв подход е гаден за мен,да ходя да ме отворят само за да съм отворена....

Град
    Варна
    пречи ли ви че не сте ОТВОРЕНИ!!!!
    Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr

И тоя твой приятел агенция за ОТВАРЯНЕ ли има бе голем професор ше излезе... колко се плаща на ОТВОР ???
    това ми хареса

Моето мнение е отрицателно за това,което си решила да направиш!Това "просто отваряне" поне според мен е нещо уникалко,лично и важно!Би трябвало да го направи човека,който те обича и ти когото обичаш.Премисли добре преди да го направиш !

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

На него не му казвай МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО 'щото може и да не те отвори

Така де - като свърши раб'тата тога'а МРЕСИ !! Аааа !!

Град
    Maina Town
    А замисляла ли си се какво всъщност представлява тва,което си на път да направиш? освен едно ОТВАРЯНЕ..както му казвате...

ЩЕ ИЗТРЕЩЕЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!
    На колко години си всъщност??? Не ми изглеждаш особено готова за великото ''ОТВАРЯНЕ'' ...

И тоя твой приятел агенция за ОТВАРЯНЕ ли има бе голем професор ше излезе... Я сподели и аз да взема да ида да се разпечатам .. колко се плаща на ОТВОР ???

ОХ дебааа... МИСЛЕТЕ
    Браво, пунишер... :P

Само не мога да разбера как разбра че него мн го бива в 'отварянето' като дори не си правила секс Мн сложно да изчакаш да си дойде от самосебе си.. Вече хора ли се убиват като са девствени?!?! хаха
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Цитирай Първоначално написано от monincetyyy

ЩЕ ИЗТРЕЩЕЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!

ОХ дебааа... МИСЛЕТЕ
    Браво, пунишер... :P

Само не мога да разбера как разбра че него мн го бива в 'отварянето' като дори не си правила секс Мн сложно да изчакаш да си дойде от самосебе си.. Вече хора ли се убиват като са девствени?!?! хаха
    Дитету иска да е като другите от серията ''Спешно трябва да се отворя''--> ''Той беше с презерватив а аз с гащи и само се търкаше не е свършил в мен мога ли да забременея'' абе изобщо от рода дечица гледат дечица Замислете се вие сте бъдещето на България вместо да залягате над учебниците вие да се отваряте като трушии сте тръгнали

Запази този момент за човек който обичаш,а не просто някакъв познат там.Не си заслужава.Мн правилно ти го казаха-не си консерва.
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    АААААААААА НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ Що не си набуташ една краставица, ааааааааа? ............................. Порасни малко, бре дете .. За тва пък не бях чувала .. Все едно работи сериен отваряч ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    АААААААААА НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ Що не си набуташ една краставица, ааааааааа? ............................. Порасни малко, бре дете .. За тва пък не бях чувала .. Все едно работи сериен отваряч ..
    Абе ква краставица,човека е професионалист

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Представи си колко е долно да се влюбиш и да го направиш от любов .. УЖАС ТИ КАЗВАМ ! .. По-добре си отиди на "отваряч" и толко..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Представи си колко е долно да се влюбиш и да го направиш от любов .. УЖАС ТИ КАЗВАМ ! .. По-добре си отиди на "отваряч" и толко..
    Така е гъзари сме ние ...а в миналото верно са го правили от любов ахахха балъци

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    А представи си колко е гадно да се влюбив краставицата която майка ти по късно я прави на таратор ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

голям зор да се "отваряте" бее

Цитирай Първоначално написано от Brabi92

Еееее това е гадно,защо се имате за някакви предмети за консерви в случая и трябва да ходите при някаква си отварачка?Първият път си е най-съкровен,незабравим....Нека поне да е с гаджетата ви,но все пак си знаете вие.Въпреки ,че подкрепям Убунтурелоад,че сте изтрещели.Такъв подход е гаден за мен,да ходя да ме отворят само за да съм отворена....
    +1
    Много сте зле..какво ще ти стане ако не си "отворена"..може би няма да си като някоя друга или няма да си "модерна" . Какъв е смисъла някой си просто да те отвори..това ти е първия път и би трябвало да ти остане хубав спомен от това,а не просто,че някой те е отворил-за къде бързаш ?

Коментарът на Punisherrr е най-точен... Но не спирам да се изумявам на такива хора .. ужас ужас ужассссс , простотията е на n-та степен ...

и кво сте си насрочили час ли ?
    Говнааааааааааа

И кво като сте' ОТВОРЕНИ'-нещо повече от сега...? (не мисля)
    Не прави неща, за които ще съжаляваш

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Вече записа ли си час при "Отварача"???
    Ползвай съветите,които преди мен ти дадоха и не се прави на нещо велико.Просто недей!
    А и какво като ще те "отворят"???Ще се фукаш пред "приятелките си",само защото те вече са го правили и ти не искаш да си назад с материала ли?ГОЛЯМА ГРЕШКА!!!...
    Бе отваряйте се с твоята приятелка...Дано само не си биете главата,че сте били путки заспали и сте направили ебати глупостта...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    :P In the hell
    Като толкова искате да сте отворени - вземете по 1 краставица...Ти отваряш нея и тя теб.. До колкото ми се струва за теб не е от голямо значение с кой ще е първия ти път, съответно с краставицата, ще се води, че тя те е отворила, мила консерво

Град
    София
    КАК ЩЕ ТЕ ОТВАРЯ ТОЙ БЕЕ ?? ТИ ЛУДА ЛИ СИИ ??! НЕДЕЙ!
    Марио

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си