.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Актьорско майсторство

Hi, на всички насочила съм се към Актьорско майсторство и много искам ако някой може и знае да ме насочи или информира. Ако има такива които са кандидатствали в НАТФИЗ много бих искала да ми разкажат

Guest
    в Американския колеж има актиорско, но там е трудно за влизане....

Ако ще учиш актьорско майсторство...Не ти препоръчвам НАТФИЗ...Там системата е горе-долу стабилна,но не мисля,че ще направиш блестяща кариера като актриса в България....Ако щеш вярвай,по-добре отиди в Турско училище за актьорско майсторство,да не говорим,че в САЩ и Англия е пълно с такива училища и академии....Ако искаш да станеш режисьор или доцент по кинотеория-избери по-добра държава

актьорско майсторство

някой ще ме насочи ли къде бих могла да потърся информация за училища за актьорско майсторство във Великобритания .. моля ви помогнете мии

Re: актьорско майсторство

Цитирай Първоначално написано от Dobsa
    някой ще ме насочи ли къде бих могла да потърся информация за училища за актьорско майсторство във Великобритания .. моля ви помогнете мии
    библията

Re: актьорско майсторство

Цитирай Първоначално написано от plmn
    Цитирай Първоначално написано от Dobsa
    библията

тва не е за теб, ше се побъркате тотално..ше си останете с майстора
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Влез във форума на Натфиз.Всичко ще ти светне.Комисията е "резачка".Помня, че беше некфи кръгове..Първи беше монолог, втори разказ или не помня.. После се пееше, танцуваше и все ще ти намерят косур и ще ти кажат: Опитайте догодина.Да, да знам!И аз искам там, ама майка каза да не пробвам.На нея и пожеали приятен ден след първи кръг..Влизат децата на платежоспособни родители известни в тази сфера! Абе..успех

Цитирай Първоначално написано от JustLikeHeaven
    Ако ще учиш актьорско майсторство...Не ти препоръчвам НАТФИЗ...Там системата е горе-долу стабилна,но не мисля,че ще направиш блестяща кариера като актриса в България....Ако щеш вярвай,по-добре отиди в Турско училище за актьорско майсторство,да не говорим,че в САЩ и Англия е пълно с такива училища и академии....Ако искаш да станеш режисьор или доцент по кинотеория-избери по-добра държава
    + 1

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Ооо същата си като мен! И аз много искам да уча актьорско майсторство или нещо с музика! Чувала съм за ВИТИЗ в София и знам, че там преподавал Стефан Данаилов.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    а защо точно в турско ? е..то е яко..аа бтв-пратете някой сайт в америка или англия..

А някой може ли да ми предложи такова училище или академия в Америка?Не мисля че в България ще постигна това ,което искам.Много ще съм благодарна ако някой предложи нещо!

http://www.brampton.ca/sites/Rose-Th...e-Academy.aspx
    Едно английско училище което препоръчвам!
    Боря се да вървя нагоре,по стълбата която води надолу.

Оо да . И аз съм супер навита да кандидатствам в НАТФИЗ . Даже сега ще се записвам на актьорски курсове . Мисля , че всичко става с много труд и постоянство. Пък колкото до изпитите всяка година е различно.За различната специалност в която кандидатстваш е различно , но мисля че основно се състои от два кръга - в първия си подготвил нещо сам като те са ти определили какво - монолог , песен , танц и т.н. , ако преминеш във втори кръг там вече ти дават нещо , което трябва да изпълниш ( те са подготвили , ти трябва да го изиграеш ) . Чувала съм , че са давали нещо от сорта на стани зелен , стани куфар , стани котлон

Благодаря rozenkrants , а дали бихте могли да предложите нещо на български

И аз много искам да уча актьорство но не в България. Първо ще вляза в гимназията ще науча Английски език ще ходя и на Училище Европа и на театрални курсове. И вече след 12 клас в Англия. Това ти препоръчвам и на теб , защото от Училище Европа ти дават някакъв документ с който можеш да учиш , където искаш (стига да знаеш Английски език) и да си постоянен и сериозен. И след като завършиш там ако искаш и в Сащ ходи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си