- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момчетата :Д
Пълни ГЛУПОСТИ ! Леки жени ... демек ку*ви. Кой би дори харесал такива "леки" жени ?! Психично изостаналите и лигльовците ! По-добре 1 с която само да се гледате, но да знаеш, че те обича ... отколкото 5 които да ги е*еш всеки ден !![]()
Защото още нямат натрупана мускулна маса и им е трудно да вдигат тежките жени, за това се насочват към лекитеПървоначално написано от edi_koq_si
![]()
![]()
Едно момче ми каза:"Мии много ясно ще ви използваме докато станем на 30"! :Апфф..Въпросът беше защо само използват момичетата на тач възраст (или нещо подобно)...Нали се сещаш,че са леко бавноразвиващи се
Те не харесват тези момичета,но не мислят и гледат само къде да пипнат...просто ги използват.Иначе не ги взимат на сериозно,защото самите са си такива.ИНАЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧИСТИ СВЕТЪТ ОТ ТИЯ К*ВИ,ПИСНА МИ ДА ГИ ГЛЕДАМ НА ВСЯКА КРАЧКА...ае bye :P
тази възраст-най големите нещастници
несериозни,тъпи,ограничени не знаещи какво искат
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
щото баш тогава хормона тресе много здраво и търсят да боднат
Щото момичетата на 13 няма да си легнат с тях ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Първоначално написано от edi_koq_si
![]()
те на тая възрас още се дървят на какичките по улицата...
<N>
Защото в посредствие им идва акъла в главата.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
сладурПървоначално написано от Dead4o
![]()
Ми мъжко ли да искат да боднат?Първоначално написано от xplay
Ти да си на 40, да е*еш 1 и също 20 години и да ти пада косата, какво ще търсиш?Първоначално написано от FlashMX
Брат, аз тука от 2-3 дена съм във форума и гледам кой-кво прави ти все ревеш наляво и надясно, че си бил сам и все к*рвите виновни. Дали са само те виновни?Първоначално написано от Tempest
Ти ако си на 13 с тия хормони и на балатума ще се дървиш...Първоначално написано от Neftochimic
Тъй като гледаш на мене дошъл ли ми е акъла?Първоначално написано от vampirekiss
има нещо вярно ама и момичета на 15, 16, 17 търсят някви гъзари които кат са били на 14, 15, 16 са търсили леки жени (въпреки че момиче на 15, 16 според мен е още далечко от жена ама айде)
така си е (макар, че и някои 16-17 също го правят) не мога да разбера защо е така
и най-лошото е, че намалява броя на тези, които търсят свестни момичета
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Не са сички така, бе![]()
nicolepcd