.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    isperih

Нещо за гърлс

Не знам, но чух някъде за вас момичета, че когато обичате някого, след като правите секс за пръв път с него, после след време ви се иска и с други или не ви пука, че ще го правите със всяко гадже.Искам да ви питам наистина ли е так, когато обичате някое момче, можете да бъдете в едно легло и с друго?А променя ли това взаимоотношенията, мислите на момичетата и чувствата?Може би въпросът е много тъп, но искам да науча това, защото е важно за мен!!!
    Любовта се изгася само с куршум! \m/

Хм, странен въпрос. И няма голяма логика в тази идея, откъдето и да си я чул. Аз не мисля, че е така (за протокола момче съм).
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Не бих спала с някой,когото не обичам.Знам ли,просто за да направя тази стъпка ми трябва нещо повече от просто привличане.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на xoxi
    Всяко момиче е различно..
    разбирам защо момчетата не ни разбират.. и явно не знаят нищо за нас
    И спря да се върти за миг земята..

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    секса и любовта са две коренно различни неща..
    "Искам да ви питам наистина ли е так, когато обичате някое момче, можете да бъдете в едно легло и с друго?" -тва не може да стане ако ОБИЧАШ даден човек, по простата причина че ше ти е поне малко гузно от изневярата..! повтарям, това се отнася за хората, които се обичат! поне аз като съм с някого дори не поглеждам друг, какво остава за секс..
    "че когато обичате някого, след като правите секс за пръв път с него, после след време ви се иска и с други" на мен не ми се е случвало, но на бившия ми-да..

Цитирай Първоначално написано от mel4ety
    "Искам да ви питам наистина ли е так, когато обичате някое момче, можете да бъдете в едно легло и с друго?" -тва не може да стане ако ОБИЧАШ даден човек, по простата причина че ше ти е поне малко гузно от изневярата..! повтарям, това се отнася за хората, които се обичат! поне аз като съм с някого дори не поглеждам друг, какво остава за секс..
    "че когато обичате някого, след като правите секс за пръв път с него, после след време ви се иска и с други" на мен не ми се е случвало, но на бившия ми-да..
    Кой те излъга, че секса и любовта са различни неща, че чак пък и коренни. Здравата са те изпързаляли
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    Не бих спала с някой,когото не обичам.Знам ли,просто за да направя тази стъпка ми трябва нещо повече от просто привличане.
    Абсолютно съм съгласна
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Ами аз лично не бих могла да съм с някой просто ей така без да има чувства,а като обичам някой няма и да си помисля да съм с друг ...

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Кой те излъга, че секса и любовта са различни неща, че чак пък и коренни. Здравата са те изпързаляли
    а кво е общото ?

няма,както може да има секс без любов,така може и секс със любов...различно е
    The night I laid my eyes on you,
    Felt everything around me move
    Got nervous when you looked my way
    But you knew all the words to say

Че нали го обичаме, защо да ни се иска с други
    Наистина няма логика, или поне за мен.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

напълно съгласна!дори немога да си представя да изневеря на човека,когото обичам

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Съгласна съм с това мнение.
    Секса е много по-приятен, когато има любов, а не само нужда.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    а кво е общото ?
    Те са двете страни на една и съща монета, както виждаш от казаното не може едното без другото. Явно не си правила секс с чувства щом го казваш, когато го направиш ела и се обади да ми кажеш колко огромна е разликата между секс без чувства и такъв със и тогава, ако още мислиш така ще си поговорим

Супер фен
    хаха от къде ги вадите тия статистики не знам...
    Самото ОБИЧАНЕ(ако е истинско) не позволява на човек /момиче/момче/хермафродит и квото там искате, да прави подобни неща

аз не виждам секс без чувсва особено ако имаш момче до себе си ама нз...за всеки е различно...
    Don't lie yourself! Be real!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от dragonfly92
    напълно съгласна!дори немога да си представя да изневеря на човека,когото обичам
    да^^
    че нали като обичаш някой, искаш само и единствено него, мислиш само за него, искаш само неговите прегръдки
    към автора, нз, ти май като казваш обичате нямаш предвид точното значение, а само ''ходене''?
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си