- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо за гърлс
Не знам, но чух някъде за вас момичета, че когато обичате някого, след като правите секс за пръв път с него, после след време ви се иска и с други или не ви пука, че ще го правите със всяко гадже.Искам да ви питам наистина ли е так, когато обичате някое момче, можете да бъдете в едно легло и с друго?А променя ли това взаимоотношенията, мислите на момичетата и чувствата?Може би въпросът е много тъп, но искам да науча това, защото е важно за мен!!!![]()
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Хм, странен въпрос. И няма голяма логика в тази идея, откъдето и да си я чул. Аз не мисля, че е така (за протокола момче съм).![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не бих спала с някой,когото не обичам.Знам ли,просто за да направя тази стъпка ми трябва нещо повече от просто привличане.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Всяко момиче е различно..
разбирам защо момчетата не ни разбират.. и явно не знаят нищо за нас![]()
И спря да се върти за миг земята..
секса и любовта са две коренно различни неща..
"Искам да ви питам наистина ли е так, когато обичате някое момче, можете да бъдете в едно легло и с друго?" -тва не може да стане ако ОБИЧАШ даден човек, по простата причина че ше ти е поне малко гузно от изневярата..! повтарям, това се отнася за хората, които се обичат! поне аз като съм с някого дори не поглеждам друг, какво остава за секс..
"че когато обичате някого, след като правите секс за пръв път с него, после след време ви се иска и с други" на мен не ми се е случвало, но на бившия ми-да..
Кой те излъга, че секса и любовта са различни неща, че чак пък и коренни. Здравата са те изпързалялиПървоначално написано от mel4ety
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от vampirekiss
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ами аз лично не бих могла да съм с някой просто ей така без да има чувства,а като обичам някой няма и да си помисля да съм с друг ...![]()
а кво е общото ?Първоначално написано от Ilikeliljon
няма,както може да има секс без любов,така може и секс със любов...различно е
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
Че нали го обичаме, защо да ни се иска с други
Наистина няма логика, или поне за мен.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
напълно съгласна!дори немога да си представя да изневеря на човека,когото обичамПървоначално написано от vampirekiss
![]()
Съгласна съм с това мнение.Първоначално написано от vampirekiss
Секса е много по-приятен, когато има любов, а не само нужда.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Те са двете страни на една и съща монета, както виждаш от казаното не може едното без другото. Явно не си правила секс с чувства щом го казваш, когато го направиш ела и се обади да ми кажеш колко огромна е разликата между секс без чувства и такъв със и тогава, ако още мислиш така ще си поговоримПървоначално написано от mel4ety
![]()
![]()
хаха от къде ги вадите тия статистики не знам...![]()
Самото ОБИЧАНЕ(ако е истинско) не позволява на човек /момиче/момче/хермафродит и квото там искате, да прави подобни неща![]()
аз не виждам секс без чувсва особено ако имаш момче до себе си ама нз...за всеки е различно...
Don't lie yourself! Be real!
да^^Първоначално написано от dragonfly92
че нали като обичаш някой, искаш само и единствено него, мислиш само за него, искаш само неговите прегръдки
към автора, нз, ти май като казваш обичате нямаш предвид точното значение, а само ''ходене''?
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!