- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МИДАТА
Първоначално написано от ivcheto1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това ме уби ...
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Значи искам да разбеа някои малко глупаво е това,но и аз незнам защо предпочитам този варинат реших да пробвам да си скъсам ципата сама и доста болеше и съвсем мн малко кръв видях една капа и пак пробвах но мн ме болеше и реших да оставя нещата така колко е дебела ципата защо толкова боли мисля,че не съм я скъсала из цяло и после ме болеше доакто вървя и не само и като пикаех преид тва малко ми запари.
Вазможхно лие да разраня нещо друго или съм набарала точно ципата настина доста боли ,но щом съм решила.,а после болили след товаа чувстваш л исе п оразлично колко врем боли след като я скусаш каква е разликата ,а чувството.
![]()
![]()
![]()
![]()
и компетентният отговор:
Първо ти си малоумна!Ципата се къса като родиш ,при секс беше нещо друго и не те саветнам да баркаш там без да знаеш!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Тая тема май май и без тва върви към мощен спамеж...нека и аз да се включаКато прочетох заглавието и се сетих за тва:
Отива Иванчо при майка си и почва да крещи:
-Мамо, мамо, мамо .... баба има мида!!!
-Иванчо не ме занимавай с глупости...не виждаш ли, че имам работа !!
-Мамо, мамо, мамо...тя наистина има мида...
-Не ме занимавай с глупости КАЗАХ !
Минава определено време и Иванчо пак цъфва при майка си с бурни викове:
-Мамо....мамо, мамо, мамо, мамооооооо Баба НАИСТИНА има мида !!!
-Добре, ще дойда с теб да ми я покажеш тази мида.
И отиват те в стаята на бабата, а тя заспала разкрачена и без бельо.Майката възмутена му се скарала:
-Иванчо...много си глупав бе...тва не е мида...тва е путка.
-Да, ама има вкус на МИДА !
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Next step: Fire extinguisherПървоначално написано от ludiq0maks
![]()
След тва: Боли ме като го пъхам, девствена ли съм ?
нова тема в форума:
филми с "отваряне" на момиче
![]()
здравейте с приателката ми ходим вече от 2 години и решихме чи и двамата сме готови да го направим аз съм на 17 а тя на 16
чел съм много как се "отваря" момиче но за по сигурно бихте ли ми дали линкове с клипове с "отваряне" защото немога да намеря
Предварително ви благодаря
![]()
![]()
и още едно :
Всеизвестно е "правилото", че големия размер на стъпалто покзва голям размер на члена. Интересуваме дали по-високите момичета имат по-големи клитори??
Моля ако може дамите да споделят.
хехеехеххе)))))
Също така, дали ако имаш голям нос и члена ти е голям и по аналогия големия нос показва ли, че ти е големо клиторчето?
Накрай ще може да обобщим дали размерите имат някакво съответствие.
![]()
![]()
![]()
Тоя съм 100% сигурен че не може да четечел съм много как се "отваря" момиче но за по сигурно бихте ли ми дали линкове с клипове с "отваряне" защото немога да намеря
Предварително ви благодаря![]()
Westside rollin' all day, every day
"моля адмистраторите да стрият темата .. Вече сичко ми стана ясно "
Стрийте темата , после добавете сол и черен пипер . Разбърквайте докато се получи еднородна смес ....
Първоначално написано от revolver
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Първоначално написано от Swingswing
Аз мисля, че безмислици или не, много е жалко, че има толкова неграмотни хора.![]()
![]()
Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:razz това ме закопа просто от каде го изнамери такава простотия не съм чела никога
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
преди малко я прочетох ...![]()
Та тай искам да споделя 1 много важен проблем и се надявам всички вие да ми помогнете.
Вчера рано сутринта,някъде към 8 се събудих и отидох да играя табла със съседа от горния етаж.След оспорвана игра аз победих,а облога беше,който бие да шляпа майката на другия...
Та нали облога си е облог и се той трябваше да го изпълни.Та утивам аз при майка му в другата стая и оназ ми вика:"Май си имаме победител" и аз потвърдих.После тя стана от дивана,където се беше разплула за да гледа Иван Звездев как твори кулинарни чудеса приближи са към мене и ми вика :"Сладур искаш ли да бъдеш наказан от леля си Гина(майка му се казва Гинка ако не съм споменал по рано)" и след като бях поканен по такъв секспилен начин ние пристъпихме към ДИВ,БУРЕН,ЖИВОТИНСКИ боксов мач.Явно майка му беше завършила спортно училище и имаше доста силен прав,но не можеше да се мери с мойта бързина.Ляв десен отклон и беше долу.После тя ми вика:"ОБЛАДАЙ МЕ О ГОСПОДАРЮ НА ТАБЛАТА" и докато и прочиствах дебелото черво с пениса си малко преди да получи оргазъм почна да вика "ДЮШЕШ,ДЮШЕШ,ДЮШЕШ,ДЮШЕШ" и след което рязко са обърна и аз понеже съм с топуз не мога го извадя бързо и малкия се схръца.Сега целия е син а майка му продължава да вика ДЮШЕШ,ДЮШЕШ,ДЮШЕШ,ДЮШЕШ" докато аз изливам душата си тук.Та въпроса ми е кой иска да играем табла ?
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Сега целия е син а майка му продължава да вика ДЮШЕШ,ДЮШЕШ,ДЮШЕШ,ДЮШЕШ" докато аз изливам душата си тук.Та въпроса ми е кой иска да играем табла ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
Просто нямаше как да не го постна товаПървоначално написано от dandan97
--------------------------------------------------------
Грехота щеше да е да не го постнеш това.Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Я виж ти !! Темата ми живаИ много интересна
Браво !!
Минавам за малко. Седнах по стечение на обстоятелствата на стария си комп за ден два.
Радвам се, че темата ви е харесала !![]()
хах,, една пък беше писала , че се целувала с гаджето си и пита дали е бременна . WTF ?!![]()
![]()
![]()
Оооо, това е нищо, сравнение с една съфорумка дето разправяше, че докато гаджето и я лижело отзад, му се изсрала в устата от кеф без да иска.....Първоначално написано от tempting
![]()
"с гаджиту ми са опитвахме да вкараме маслина от зад, ама нещо преди да я вкараме тя изсъхна и, стана на пепел. от радияцията покраи аналуса ми ли е или от гледката!?"
Не е от тоя форум, ма цепи мрака![]()
Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание
Лапането е за всички,За деца, мъже и пички.Лапането е прекрасноТрябва да се върши страстно.Може и да е опасно,Ако ти го лапат бясно,Но за миг не му мисли,Патката си извадиИ да я засмучат помоли!Помоли, ти, да ти лапат всичкиИ мъжленца, и женички.Лапането душата окриляваИ мозъка ти надарява.Лапайте по патка, лапайте по две,Но използвайте за бога своите ръце!В гората тихо е, но чуй,Някой страстно лапа хуй.Някой лапа дълго в захласВ тъмния вечерен час.Лапа малка ученичка – Виж държи го в ръчичка.В лапането е прогреса скрит,Лапай кур космат, немит.Щом видиш ти мъденца,Подхвани ги с пръстенца,Нежно ти ги оближи,Лапай смело и не му мисли.Лапай, за да не виси,Лапай дори и да смърди!Знайте вий едно деца – Лапането ще спаси света!
Не е от тука ама е велико![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
PHAH яка тема
който си чете простотиите тука трябва да е горд!![]()
![]()
от danibebi
кажете ми защото ми е любопитно..възможно ли е чрез ритник т.е. ако някой ритне силно едно момиче отдолу да и разкъса девствената ципа???
следващия и НАЙ-ВЕЛИКИЯ
от knadoi
Защо на рекламите за превръзки течноста е синя,а моята е червена дали ми има нещо?
следващия
от yoshi13
Та аз съм на 13 години, а съсед ми е на 19. Той ми каза, че ако му смуча пишката и накрая излезе нещо бяло, трябва да си го мажа по устните и по зъбите. Това го правим всеки божи ден по 3 пъти.
Той има приятелка на 17, обаче казва че няма проблем, тъй като за всеобщото благо би се раздал. Ta от 20 и няколко дни той всеки ден по няколко пъти ми боядисва лицето и зъбите... Ефекта е нулев. Да продължа ли с този метод или да му кажа, че няма ефект и не си заслужава да пробваме повече.
следващия
от armagedon1
ами това е-пенисът ми е 11-12 см в ерекция.тестисите ми са също мн малки.и за мен това се е превърнало във фетиш.само че е доста трудно да намеря и момиче/жена,за която малко щръкнало пишле да е перверзен фетиш,да иска секс с такова.
а има ли такива?
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0