.
Отговор в тема
Страница 13 от 33 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 802

Тема: МИДАТА

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto1
    това е писано в тоя форум

Здравейте приятели, обръщам се към вас със специалната молба да ми отнгонворите и дай боже да намеря разрешение на един Огромен проблем който се случи с мен днес... Докато оправях гаджето си която е доста грозна но все пак ми и приятелка съм длъжен и не питайте защо тръгнахме просто исках да изсипя своето бяло поколение върху ния и да оставя лепкаво по нея таа докато я клатушках тръгнах да си празня гадната сперма върху нея щот не ползваме гумички че трееше да пеим както идее таа кат се изхвърлих мазно почнах да си вея хуя насам натам и май и метнах няколко ескадрона бели агенти та въпроса ми е ща се ражда ли изруд или не бахти...???? Mad Mad Surprised
    това ме уби ...
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Значи искам да разбеа някои малко глупаво е това,но и аз незнам защо предпочитам този варинат реших да пробвам да си скъсам ципата сама и доста болеше и съвсем мн малко кръв видях една капа и пак пробвах но мн ме болеше и реших да оставя нещата така колко е дебела ципата защо толкова боли мисля,че не съм я скъсала из цяло и после ме болеше доакто вървя и не само и като пикаех преид тва малко ми запари.
    Вазможхно лие да разраня нещо друго или съм набарала точно ципата настина доста боли ,но щом съм решила.,а после болили след товаа чувстваш л исе п оразлично колко врем боли след като я скусаш каква е разликата ,а чувството.

и компетентният отговор :
    Първо ти си малоумна!Ципата се къса като родиш ,при секс беше нещо друго и не те саветнам да баркаш там без да знаеш!

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Град
    Somewhere...in The sea...
    Тая тема май май и без тва върви към мощен спамеж...нека и аз да се включа Като прочетох заглавието и се сетих за тва:

Отива Иванчо при майка си и почва да крещи:
    -Мамо, мамо, мамо .... баба има мида!!!
    -Иванчо не ме занимавай с глупости...не виждаш ли, че имам работа !!
    -Мамо, мамо, мамо...тя наистина има мида...
    -Не ме занимавай с глупости КАЗАХ !
    Минава определено време и Иванчо пак цъфва при майка си с бурни викове:
    -Мамо....мамо, мамо, мамо, мамооооооо Баба НАИСТИНА има мида !!!
    -Добре, ще дойда с теб да ми я покажеш тази мида.
    И отиват те в стаята на бабата, а тя заспала разкрачена и без бельо.Майката възмутена му се скарала:
    -Иванчо...много си глупав бе...тва не е мида...тва е путка.
    -Да, ама има вкус на МИДА !

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Цитирай Първоначално написано от ludiq0maks
    "Извинете нова съм в форума искам да попитам няколко въпроса може би има такива теми.
    Понеже съм голяма на 17 ,а още съм девствена и ще правя 18 години поне незнам дали съм девствена това искам д апопитам единия пръст ми влиза също и гланц и лак за нокти ималак дезодорант влиза ми и едно не мн голямо ,но и не много малко като дезодорант по малак диаметар девствена ли съм иначе не ме бол иакто си пъхам малки неща но дизодоранта трудно влиза и мн боли ,но това което е малко по малко от дизодоранта влиза и ме боли и малк ослед това също девствена ли съм какво д аправя как мога да се отворя без мъжки член защото така искам."

Next step: Fire extinguisher
    След тва: Боли ме като го пъхам, девствена ли съм ?

Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    ....
    Това вече беше ГАД-НО!

нова тема в форума:

филми с "отваряне" на момиче

здравейте с приателката ми ходим вече от 2 години и решихме чи и двамата сме готови да го направим аз съм на 17 а тя на 16
    чел съм много как се "отваря" момиче но за по сигурно бихте ли ми дали линкове с клипове с "отваряне" защото немога да намеря
    Предварително ви благодаря

и още едно :

Всеизвестно е "правилото", че големия размер на стъпалто покзва голям размер на члена. Интересуваме дали по-високите момичета имат по-големи клитори??
    Моля ако може дамите да споделят.

хехеехеххе)))))

Също така, дали ако имаш голям нос и члена ти е голям и по аналогия големия нос показва ли, че ти е големо клиторчето?

Накрай ще може да обобщим дали размерите имат някакво съответствие.

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    чел съм много как се "отваря" момиче но за по сигурно бихте ли ми дали линкове с клипове с "отваряне" защото немога да намеря
    Предварително ви благодаря
    Тоя съм 100% сигурен че не може да чете
    Westside rollin' all day, every day

"моля адмистраторите да стрият темата .. Вече сичко ми стана ясно "

Стрийте темата , после добавете сол и черен пипер . Разбърквайте докато се получи еднородна смес ....

Цитирай Първоначално написано от revolver
    Първо ти си малоумна!Ципата се къса като родиш ,при секс беше нещо друго и не те саветнам да баркаш там без да знаеш!

Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от Swingswing
    Това, което си постнал са правописни грешки допуснати по невнимание, бисерите са безмислици в най-общия случай допуснати от напрежение или притеснение по време на въпросните изпити...

Аз мисля, че безмислици или не, много е жалко, че има толкова неграмотни хора.

Град
    TRQVNA
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    "Здравейте, искам да ви споделя моята история.
    Всичко започна преди 2 години.Живота ми беше изпълнен с щастие.Тогава срещнах момичето с което съгреших.Тя беше ниска , дебела , пъпчива ,имаше мустаци , косми под мишниците и гърбица.Но аз я обичах... След 1-2 срещи я заведох у нас .Тя беше плоска като дъска и това ме възбуждаше.Натискахме се страстно, аз стисках гърбицата и , езикът ми облизваше кривите и жълти зъби. Правихме орален секс (защото имаше толкова косми на п****та и гъза ,че не успях да намеря дупките ). Аз свърших в дясното и ухо. Но тя взе ,че забременя.Тогава всичко се обърка .Тябваше да се оженя за нея и да заживеем заедно ,за да се грижим за нашият малък изрод,въпреки че бяхме само на 13.
    Тогава започнаха проблемите.Тя не ми позволяваше да пикая в хладилника след като се напия, искаше да не цапам стените с ушната си кал и лайната ми .Даже вече не искаше да я чукам в нозрите.Всички беше толкова хубаво ,а сега е кошмар.Вече дори гнойната и гърбица не ме възбужда....Малкият изруд (кръстихме го Груьо ) вече е на една година. Обмислям план да ги заколя и да избягам. Моля за разбиране и помощ . "

Това не е от тема в форума ,но мисля че е весело
    :razz това ме закопа просто от каде го изнамери такава простотия не съм чела никога
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Мега фен Аватара на Hilary_
    преди малко я прочетох ...

Та тай искам да споделя 1 много важен проблем и се надявам всички вие да ми помогнете.
    Вчера рано сутринта,някъде към 8 се събудих и отидох да играя табла със съседа от горния етаж.След оспорвана игра аз победих,а облога беше,който бие да шляпа майката на другия...
    Та нали облога си е облог и се той трябваше да го изпълни.Та утивам аз при майка му в другата стая и оназ ми вика:"Май си имаме победител" и аз потвърдих.После тя стана от дивана,където се беше разплула за да гледа Иван Звездев как твори кулинарни чудеса приближи са към мене и ми вика :"Сладур искаш ли да бъдеш наказан от леля си Гина(майка му се казва Гинка ако не съм споменал по рано)" и след като бях поканен по такъв секспилен начин ние пристъпихме към ДИВ,БУРЕН,ЖИВОТИНСКИ боксов мач.Явно майка му беше завършила спортно училище и имаше доста силен прав,но не можеше да се мери с мойта бързина.Ляв десен отклон и беше долу.После тя ми вика:"ОБЛАДАЙ МЕ О ГОСПОДАРЮ НА ТАБЛАТА" и докато и прочиствах дебелото черво с пениса си малко преди да получи оргазъм почна да вика "ДЮШЕШ,ДЮШЕШ,ДЮШЕШ,ДЮШЕШ" и след което рязко са обърна и аз понеже съм с топуз не мога го извадя бързо и малкия се схръца.Сега целия е син а майка му продължава да вика ДЮШЕШ,ДЮШЕШ,ДЮШЕШ,ДЮШЕШ" докато аз изливам душата си тук.Та въпроса ми е кой иска да играем табла ?

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Сега целия е син а майка му продължава да вика ДЮШЕШ,ДЮШЕШ,ДЮШЕШ,ДЮШЕШ" докато аз изливам душата си тук.Та въпроса ми е кой иска да играем табла ?
    Westside rollin' all day, every day

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от dandan97
    Але пишете квот си искате,ама според мен възраста няма значение.Знам,че от 11 годишен съм пубер и че надминавам някой седмокласници по височина.Чувствам се готов за действие.Когато го чувстваш от вътре значи си готов.А чивството е иманно загорялост
    Просто нямаше как да не го постна това

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от dandan97
    Але пишете квот си искате,ама според мен възраста няма значение.Знам,че от 11 годишен съм пубер и че надминавам някой седмокласници по височина.Чувствам се готов за действие.Когато го чувстваш от вътре значи си готов.А чивството е иманно загорялост
    Просто нямаше как да не го постна това
    Грехота щеше да е да не го постнеш това.
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от *****
    значи бях в двора на едно училище нали аз сам седнала на пеиката наван и сам си дигнала единия крак и се чеша долу бех изпотила и ме сърбеше готино беше и само минават некфи малки и единия вика..таз си бърка в п****та ама аз го чух стана ми някфо готино и ме възбуди иначе не е секс гаф
    tва ми е любимото обаче

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Я виж ти !! Темата ми жива И много интересна Браво !!

Минавам за малко. Седнах по стечение на обстоятелствата на стария си комп за ден два.

Радвам се, че темата ви е харесала !

хах,, една пък беше писала , че се целувала с гаджето си и пита дали е бременна . WTF ?!

Цитирай Първоначално написано от dundichka
    хах,, една пък беше писала , че се целувала с гаджето си и пита дали е бременна . WTF ?!
    Не WTF, а WTF??

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tempting
    Цитирай Първоначално написано от dundichka
    Не WTF, а WTF??
    Оооо, това е нищо, сравнение с една съфорумка дето разправяше, че докато гаджето и я лижело отзад, му се изсрала в устата от кеф без да иска.....

Град
    Sofia
    "с гаджиту ми са опитвахме да вкараме маслина от зад, ама нещо преди да я вкараме тя изсъхна и, стана на пепел. от радияцията покраи аналуса ми ли е или от гледката!?"

Не е от тоя форум, ма цепи мрака
    Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание

Голям фен Аватара на play23
    Лапането е за всички,За деца, мъже и пички.Лапането е прекрасноТрябва да се върши страстно.Може и да е опасно,Ако ти го лапат бясно,Но за миг не му мисли,Патката си извадиИ да я засмучат помоли!Помоли, ти, да ти лапат всичкиИ мъжленца, и женички.Лапането душата окриляваИ мозъка ти надарява.Лапайте по патка, лапайте по две,Но използвайте за бога своите ръце!В гората тихо е, но чуй,Някой страстно лапа хуй.Някой лапа дълго в захласВ тъмния вечерен час.Лапа малка ученичка – Виж държи го в ръчичка.В лапането е прогреса скрит,Лапай кур космат, немит.Щом видиш ти мъденца,Подхвани ги с пръстенца,Нежно ти ги оближи,Лапай смело и не му мисли.Лапай, за да не виси,Лапай дори и да смърди!Знайте вий едно деца – Лапането ще спаси света!
    Не е от тука ама е велико

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    преди малко я прочетох ...

Та тай искам да споделя 1 много важен проблем и се надявам всички вие да ми помогнете.
    Вчера рано сутринта,някъде към 8 се събудих и отидох да играя табла със съседа от горния етаж.След оспорвана игра аз победих,а облога беше,който бие да шляпа майката на другия...
    Та нали облога си е облог и се той трябваше да го изпълни.Та утивам аз при майка му в другата стая и оназ ми вика:"Май си имаме победител" и аз потвърдих.После тя стана от дивана,където се беше разплула за да гледа Иван Звездев как твори кулинарни чудеса приближи са към мене и ми вика :"Сладур искаш ли да бъдеш наказан от леля си Гина(майка му се казва Гинка ако не съм споменал по рано)" и след като бях поканен по такъв секспилен начин ние пристъпихме към ДИВ,БУРЕН,ЖИВОТИНСКИ боксов мач.Явно майка му беше завършила спортно училище и имаше доста силен прав,но не можеше да се мери с мойта бързина.Ляв десен отклон и беше долу.После тя ми вика:"ОБЛАДАЙ МЕ О ГОСПОДАРЮ НА ТАБЛАТА" и докато и прочиствах дебелото черво с пениса си малко преди да получи оргазъм почна да вика "ДЮШЕШ,ДЮШЕШ,ДЮШЕШ,ДЮШЕШ" и след което рязко са обърна и аз понеже съм с топуз не мога го извадя бързо и малкия се схръца.Сега целия е син а майка му продължава да вика ДЮШЕШ,ДЮШЕШ,ДЮШЕШ,ДЮШЕШ" докато аз изливам душата си тук.Та въпроса ми е кой иска да играем табла ?

Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    По Средата на Варна xD
    PHAH яка тема
    който си чете простотиите тука трябва да е горд!
    от danibebi
    кажете ми защото ми е любопитно..възможно ли е чрез ритник т.е. ако някой ритне силно едно момиче отдолу да и разкъса девствената ципа???

следващия и НАЙ-ВЕЛИКИЯ

от knadoi
    Защо на рекламите за превръзки течноста е синя,а моята е червена дали ми има нещо?

следващия

от yoshi13
    Та аз съм на 13 години, а съсед ми е на 19. Той ми каза, че ако му смуча пишката и накрая излезе нещо бяло, трябва да си го мажа по устните и по зъбите. Това го правим всеки божи ден по 3 пъти.
    Той има приятелка на 17, обаче казва че няма проблем, тъй като за всеобщото благо би се раздал. Ta от 20 и няколко дни той всеки ден по няколко пъти ми боядисва лицето и зъбите... Ефекта е нулев. Да продължа ли с този метод или да му кажа, че няма ефект и не си заслужава да пробваме повече.

следващия

от armagedon1
    ами това е-пенисът ми е 11-12 см в ерекция.тестисите ми са също мн малки.и за мен това се е превърнало във фетиш.само че е доста трудно да намеря и момиче/жена,за която малко щръкнало пишле да е перверзен фетиш,да иска секс с такова.
    а има ли такива?
    Life Is a Game
    Play Hard,Go Pr0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си