.
Отговор в тема
Страница 15 от 33 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 802

Тема: МИДАТА

Супер фен
    приятеляЯТ ми се опита да си мушне пръста във влагалището СИ
    Интересно

Не успях да прочета всички бисери и за това не съм сигурен дали моя се повтаря ако е така извинявам се за спама и +10 за автора и темата
    Цитирай Първоначално написано от Madness19
    Оня ден като го правихме с мойта , като приключих ме видях 4е е леко син , и вече 2 дена стой така жсе едно има сму4ка смисал съсирена кръв син стой,и какво мислите жие- според мене се е притрил нещо.Мерси преджарително

[quote]Искам да чукам пикла...още като бях много малък се заглеждах по момиченцета като пишкат. Бил съм хлапе, но много ме възбуждаха малките им сладки пиченца, докато пишкат...Отраснах, но продължиха да ме кефят пиклите, бръснати, рошави всякакви

само като прочетох за "искам да чукам пикла" и аз самата се напиках от смях едвам дишам от смях.. искал да чука пикла.. баси извратеното...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от neznaia i az koia sam
    az sam na 15 godini tozi mesec biah zariazana ot gajeto si i prespah si po4ti vsi4ki mom4eta koito iskaha da go napraviat s men.Sega sigurno se 4udite s 3-4 ? Ne s celi 9 mom4eta za edin mesec bez nikakvi 4uvstva prosto za edno e*ane misleh che taka shte mi mine no ne mi mina.Vaprosat e tam che edno momiche s koeto se mrazim ot vtori klas oshte e razbralo za 5 ot tiah i tazi vecher shtiala da idva da razkaej vsichko na roditelite mi kajete mi kakvo da pravia molia vi [-o<
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    kamyk написаа : Здравейте Аз съм момиче на 13 години и мастурбирах с банан,но внезапно той се обели...мислите ли че съм забременяла?Дали да не взема противозачатъчни?

не можех да го цитирам понеже темата е заклю4ена
    НЕ НЕ НЕ НЕ АДСКАТА Просто паднах
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    Ако момчето свърши в дупето на момичето има ли някаква вероятност да забременее? Очаквам сериозен отговор.
    Ами това не е дотолкова 'бисер', защото има вероятност спермалната течност да потече към вагината и да навлезе във влагалището! А иначе като го погледнеш от тая страна, дали като спермата влезе в дупето се забременява просто се пада от стола!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Град
    Skenderland
    Здр. С приятелката ми правихме секс и на нея и беше за пръв път..? И нямаше кръв ..? Направихме го още веднъж и пак нямаше кръв..? Може ли да забременее..? И това значи ли че не е отворена..? Благодаря !
    Пич,щом няма кръв и й е за севте,значи 100 на 100 е бременна Отворена е като рибена консерва
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    Цитирай Първоначално написано от Dariars
    Значи това е моят проблем с фетишите. Аз ходя на почасова работа в местния екарисаж при шурея на майка ми. Там имаше един изпръхнал труп на крава с бая бели червеи и личинки. Трябваше да закача кравата на куката и с лебедката да я откарам до пещта. Само че като вдигнах кравата върху мен почнаха да капе леш и гърчещи се червеи. Странно защо нещо ме засърбя корема - рекох да се подрапам, ама се оказа че ме сърби някъде извътре. Стана ми мокро и реших, че трупът е прокапал в гумения ми гащеризон... но уви - бях се възбудила. Нямаше никого наоколо и понечих да близна от лявото копито. Беше стар труп, но странно топъл от подпухналата плът. Знаех, че това не е присъщо за мен... аз съм ерудирана и здраво стъпила на земята жена. Но не бях на себе си - ядох от трупа и повърнах върху гърдите си... тогава видях че зърната ми са щръкнали и пулсираха като хидравликата в маркуча на автолебедката. Между другото - имам проблем с хлътнали гърди и малформация на гръдния кош, но в този час гърдите ми бяха изпъкнали и кожата беше обтегната до скъсване. Нямаше връщане назад. Протегнах ръка към вимето на кравата, за да се задоволя с раздутите цицки, но ръката ми потъна в разложената маса... и хванах някаква кост. Лицето ми се изкриви в сардонична усмивка и веднага наврях половината кост в шундрата си. За нещастие бях забравила секретиращата киста, от която трябваше да ме оперират, и при вкарването на костта я разкъсах и по краката ми протече малко гной и кръв. Тъкмо се задоволявах и видях, че кравата ме гледа! Тя се изправи и започна да стреля по мен с позеленяло мляко от вимето си-картечница. За мой късмет фелд-маршалът на екарисажа влезе, яздейки побеснял пес и навря ръждивия си чибук в разплутия задник на кравата, след която тя се изпари в небитието. Последното, което помня е кървясалият поглед в очите на фелд-маршала; явно съм изпаднала в несвяст. Не знам дали това наистина се е случило, но когато сутринта стържех засъхналите изпражнения от тоалетната чиния след татко намерих парче кост в пиздата си... Но истински загубилият от ситуацията беше татко, който обичаше да ме проверява вагинално всяка сутрин, след като се изтропа мощно в дефекатора. Та след като тате ме наниза пенисът му беше раздвоен от назъбото плаващо ребро в шу***** ми. Моля помогнете ми... мисля да отида на църква да се пречистя. Дали ще помогне? А да и още нещо - да пия ли противозачатъчни, че по кравата може да е имало бича сперма. А а?
    Toва наистина е адски болно!!! Знам, че е адската е*авка ама който го е мислил наистина е с болен мозък!!!

Цитирай Първоначално написано от SkendY_F
    Здр. С приятелката ми правихме секс и на нея и беше за пръв път..? И нямаше кръв ..? Направихме го още веднъж и пак нямаше кръв..? Може ли да забременее..? И това значи ли че не е отворена..? Благодаря !
    Пич,щом няма кръв и й е за севте,значи 100 на 100 е бременна Отворена е като рибена консерва
    Тоя сигурно ще си я отваря,докато не я разпори и не потече кръв.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Мазгата ми мирише на лошо пък нямам бяло течение на какво се дължи това някой знае ли.
    Oтговор: Изтекъл ти е срока на годност ! Laughing

"Здравейте от Пирдоп съм и се виждам с момиче което е на 14 а аз на 18 въпросът ми е следният ако го направим ще нося ли съдебна отговорност, до колко години трябва да я изчакам да навърши преди да действам.
    Благодаря!"
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от Entombed
    Ем неска си лъскам пред компа и така изригнах че любимият ми суичер е ликясан с бялата течност...Как се пере или чисти тва нещо някой да знае?

Westside rollin' all day, every day

Цитирай Първоначално написано от _princess_
    Бях на екскурзия с класа и още един клас по-големи.Там има една мадама на около 30 към 180 висока с големи цици много готина която отдавна харесвам.Към края сутринта я видях като се отдели от групата и отиде нататъка в гората зад едни храсти.Ония приказваха кво приказваха ама след малко и аз отидох в нея посока ,и тогава я видях да идлиза от храста и да си закопчава дънките.Поздравихме се и се разминахме.Ама като се отдалечи се върнах там където беше и на земята имаше едно дебело навито лайно върху листата с дамски кърпички около него.Беше страшно бедело-сигурно я ебат в гъза здраво.Хванах го с ръце-беше още топло.Беше твърдо и стегнато и миришеше средно кофти ,долових и лека миризма на дамски крем по него.Не го ядох но го облизах.После си играх с него.Харесваше ми да си играя с това което е било в корема и.Носех си вода в бутилка и се измих с нея.Кажете това нормално ли е?

Брутална простотия! Обаче отговорът цепи:

нормално е, не се притеснявай, разкажи на родителите и приятелите си - ще видиш, че ще те подкрепят

Лелее луди хора.

Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от AraBella
    Цитирай Първоначално написано от SkendY_F
    Тоя сигурно ще си я отваря,докато не я разпори и не потече кръв.
    Eeeee И аз влезнах в мидата с отговора си де,не с темата
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Град
    ВаРнАаАа
    А как се нарича генекологичният преглед+ да види това дали си бременен или не ?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    А бе направи си тест за забременяване.
    Станислава

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa

Това трябва Азо - циганинО да го е писал

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa

Това трябва Азо - циганинО да го е писал
    Не помня вече, но се чудих да се смея ли, да плача ли

Едит: Shia е автора

Супер фен
    Хахаха тест за забременяване ... Смятай колко трябва да си тъп оО Имам чуството, че нарочно някой ги пишат тия глупости.. Или другия със суитчъра No comment xD Карай поне има на какво да се смее човек

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от maini4ka_sladka
    Цитирай Първоначално написано от Dariars
    Значи това е моят проблем с фетишите. Аз ходя на почасова работа в местния екарисаж при шурея на майка ми. Там имаше един изпръхнал труп на крава с бая бели червеи и личинки. Трябваше да закача кравата на куката и с лебедката да я откарам до пещта. Само че като вдигнах кравата върху мен почнаха да капе леш и гърчещи се червеи. Странно защо нещо ме засърбя корема - рекох да се подрапам, ама се оказа че ме сърби някъде извътре. Стана ми мокро и реших, че трупът е прокапал в гумения ми гащеризон... но уви - бях се възбудила. Нямаше никого наоколо и понечих да близна от лявото копито. Беше стар труп, но странно топъл от подпухналата плът. Знаех, че това не е присъщо за мен... аз съм ерудирана и здраво стъпила на земята жена.
    .......
    Toва наистина е адски болно!!! Знам, че е адската е*авка ама който го е мислил наистина е с болен мозък!!!

Кой извратен мозък ги мисли тия работи !?
    Ебати лудите хора!
    Иначе е много забавно, когато казва, че е една ерудирала и здраво стъпила на земята жена ! Личи си, определено!
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    "вярно ли е че след 100-ния път някъде спираш да изпитваш удоволствие от секса и го правиш прросто ''механично''''???"

темата е заключена за тoва не е цитат

Супер фен
    Може и така да е знаеш ли

Град
    във филма ..
    абе кво прави тази антична тема във форума още?

Who's next!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    абе кво прави тази антична тема във форума още?
    развива се и старее.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от an0nimenn
    ПАДНЕ ЛИ МИ РАДО ШИШАРКАТА,КОНДИО,и МОНК ще ги изтреба анално в ауспуха А ДАНО МИ ПАДНЕ СКОРО ЧЕ САМ ЗАГОРЕЛ...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си