- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МИДАТА
ИнтересноприятеляЯТ ми се опита да си мушне пръста във влагалището СИ![]()
Не успях да прочета всички бисери и за това не съм сигурен дали моя се повтаря ако е така извинявам се за спама и +10 за автора и темата![]()
![]()
Първоначално написано от Madness19
![]()
![]()
![]()
![]()
[quote]Искам да чукам пикла...още като бях много малък се заглеждах по момиченцета като пишкат. Бил съм хлапе, но много ме възбуждаха малките им сладки пиченца, докато пишкат...Отраснах, но продължиха да ме кефят пиклите, бръснати, рошави всякакви
само като прочетох за "искам да чукам пикла" и аз самата се напиках от смях![]()
![]()
![]()
![]()
едвам дишам от смях.. искал да чука пикла.. баси извратеното...
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от neznaia i az koia sam
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
НЕ НЕ НЕ НЕ АДСКАТАПървоначално написано от gabi7u
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто паднах
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Ами това не е дотолкова 'бисер', защото има вероятност спермалната течност да потече към вагината и да навлезе във влагалището! А иначе като го погледнеш от тая страна, дали като спермата влезе в дупето се забременява просто се пада от стола!Първоначално написано от cookie_master
![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Пич,щом няма кръв и й е за севте,значи 100 на 100 е бременнаЗдр. С приятелката ми правихме секс и на нея и беше за пръв път..? И нямаше кръв ..? Направихме го още веднъж и пак нямаше кръв..? Може ли да забременее..? И това значи ли че не е отворена..? Благодаря !Отворена е като рибена консерва
![]()
Тоя сигурно ще си я отваря,докато не я разпори и не потече кръв.Първоначално написано от SkendY_F
![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Мазгата ми мирише на лошо пък нямам бяло течение на какво се дължи това някой знае ли.
Oтговор: Изтекъл ти е срока на годност ! Laughing
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Здравейте от Пирдоп съм и се виждам с момиче което е на 14 а аз на 18 въпросът ми е следният ако го направим ще нося ли съдебна отговорност, до колко години трябва да я изчакам да навърши преди да действам.
Благодаря!"
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Първоначално написано от Entombed
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
А как се нарича генекологичният преглед+ да види това дали си бременен или не ?
Първоначално написано от BePoHuKa
Това трябва Азо - циганинО да го е писал![]()
![]()
![]()
Не помня вече, но се чудих да се смея ли, да плача лиПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Едит: Shia е автора![]()
Хахаха тест за забременяване ...Смятай колко трябва да си тъп оО Имам чуството, че нарочно някой ги пишат тия глупости.. Или другия със суитчъра
No comment xD Карай поне има на какво да се смее човек
![]()
Първоначално написано от maini4ka_sladka
![]()
![]()
Кой извратен мозък ги мисли тия работи !?![]()
Ебати лудите хора!
Иначе е много забавно, когато казва, че е една ерудирала и здраво стъпила на земята жена !![]()
![]()
Личи си, определено!
![]()
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
"вярно ли е че след 100-ния път някъде спираш да изпитваш удоволствие от секса и го правиш прросто ''механично''''???"
темата е заключена за тoва не е цитат![]()
![]()
Може и така да е знаеш ли![]()
абе кво прави тази антична тема във форума още?
Who's next!
развива се и старее.Първоначално написано от Force_bladeR
Първоначално написано от an0nimenn
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick