- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МИДАТА
Извод: Купи си нова мазга!Първоначално написано от ludiq0maks
Westside rollin' all day, every day
Смятай къв як баща има тая че да пребие охрана на дискотекаПървоначално написано от Korrnyy
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Цитат:Здравейте мили мой.Аз съм ученичка на 13 години.Моят приятел е на 26.Вчера за първи път решихме да си правим кефа но понеже ме е страх да ми го набута отред а и мама може да разбере като отидем на доктор после баща ми ще го ребие.Та ние решихме да да пробваме отзад.1во решихме да пробваме с нещо по малко понеже той е много надарен и да ми се разшири малко и след товеа да действаме.Направихме го с плюшения ми банан от 6 годишна който баба ми подари за коледа.С него съм се пипала и отпред.Пристъпихме към действие и ми хареса.ПОсле беше той Първо ме заболя леко но после усетих върховно удоволствие и исках да прудължи цяла цяла нощ.Телефона му звънна понеже е орана в дискотека и е станал бой.Внезапно го изкара и аз се нааках.Днес на даскало всички разбраха че съм го правила защото не можех да седна и само стоях права моля кажете някакво кремче да се кажа да ми мине за да може пак да го правим а и имам чувството че имам нещо в дупето като топче но не съм сигърна и ми е трудно да акам и боли и излиза кръв и слуз
![]()
![]()
![]()
![]()
знам че е измислица защото няма как едно момче на 26 години да прави секс с момиче на 13 години ама както и да е ако ще твърдите че е истина направете си историите малко по реални че плюшен банан ще си завреш чак когато си видиш ухото без огледало
![]()
Първоначално написано от stranen feti6
Първоначално написано от sex s sestra mi
Първоначално написано от lichno
..Сигурно си се качил на стълба да е*еш кравата.Първоначално написано от lichno
![]()
Визте сега имах приятелка ,която не искаше да правим секс, и един ден като бяхме в даскало, те е от моя клас и в междучасието се беше надупила и и гледах гъза и той се виздаше повече от половината ама така 1-2 минути нещо и се бяха завързали на възел и аз си биех чикии
докато и гледах гъза и свърших обаче тя ме видя и скъса с мен :S , моляви кажете как да си я върна
:S;(
Абе ко ме занимавате с глупости
Цялата тема:![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=317953
и по-специално:
Първоначално написано от milen4oooo90
Първоначално написано от Thunder01
чуек стига we пхахахаххахахахха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахахахахаах смяла съм се със сълзиПървоначално написано от ivcheto1
Обичам да обичам, мразя да мразя!
Първоначално написано от ivcheto1
ще се ражда ли изруд или не?! БАХТИИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
убивате ме!!Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[quote="sme6ko123"]Тва са лично мой пародий, надявам се да ви засмея![]()
Значи случи се следното:
У нас съм и изаведнъж ми звъни гаджето.Вика ми че трябва да се срещнем спешно и тргъвам да бегам,
най накрая стигнах до тях.И гледам там няква купа с боб, тя ми вика Бон Апети...после отиде в кухнята
Аз си помислех че иска да нали добавя нещо към боба и тъй тъй не бях го правил от скоро.Изкарах бореца
и пръснах вътре.Така тя идва и почва да хапва от боба и ме пита мен що не го ям, усетих че не трябваше
да добавям подправката си...и сега или трябваше да и кажа че се изхвърлих на боба или да ям спермата си
А какво направих ? Обвиних я нея че има бяло в боба и я попитах защо ме изневерява и по едно време излизат
2 мъже от гардероба и от тогава не ям бобП.С.Прощавайте ако имам правописни грешки, но тва го чатнах за 3минути[/quoteНачи моята много се възбужда като и пусна една песен на Green Day.И един път не тръгва нашата работа, нещо не и се ибе, пробвах да я задоволя с изгоролято
кюфте, ама пак не искала.И пускам песента оная ма кат ми скочи направо сама почна да ме ибе.Аз кът ям шкембе чорба не мога толкоз.Тя оная шат шат не спира
направо почнах да крещя, замерих я с кюфтето, ама пак не ме оставя да я е**.Че песента свърши най-накрая и оная ма легна на пода и умря.Пробвах с боб да я
съживя или с прегрялата баница, ама не оная и си стои в кома и пускам песента и пак ме ибе и пак я спирам и пак тя спира.После я опраих песента на една програма
и промених текста (нещо такова стана:"Яхяхяях аз ще ям кюфтетата яхяхяхя в гъза ми има дървета яхяхяяхях) че оная ма кат я пуснах песента почна да се държи
като няква маймуна.Бахти и мамата помисли хуя ми за бамбуково дърво и ся ми липсва едното кокосче
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
най-яката темаа ейй !!!
Поне ще се роди здраво детеПървоначално написано от poly_93
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
реша да тръкна пържолата ?! WTFПървоначално написано от knadoi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
най-яката тема просто!! нищо,че в последно време само аз коментирам,ама как да пропусна..Първоначално написано от play23
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В гората тихо е, но чуй,Някой страстно лапа х.у.й!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
Първоначално написано от TheX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от WhyNot
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ме убииПървоначално написано от TheX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Трагедията е пълна...
![]()
![]()
[/i]
Момичета,вие на гладно ли пиете презерватива,колко време преди секса,трябва ли и момчето да е пило презерватив или голямата таблетка е за 1 човек....?Help pls
aLL SaM Ve eBaL
опа обърках тфа го написаха в тоя форум![]()
aLL SaM Ve eBaL