.
Отговор в тема
Страница 17 от 33 ПървиПърви ... 713141516171819202127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 802

Тема: МИДАТА

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от ludiq0maks
    Мазгата ми мирише на лошо пък нямам бяло течение на какво се дължи това някой знае ли.
    Oтговор: Изтекъл ти е срока на годност ! Laughing

Извод: Купи си нова мазга!
    Westside rollin' all day, every day

Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от c0ci
    Цитирай Първоначално написано от Bubitoo
    Здравейте мили мой.Аз съм ученичка на 13 години.Моят приятел е на 26.Вчера за първи път решихме да си правим кефа но понеже ме е страх да ми го набута отред а и мама може да разбере като отидем на доктор после баща ми ще го ребие.Та ние решихме да да пробваме отзад.1во решихме да пробваме с нещо по малко понеже той е много надарен и да ми се разшири малко и след товеа да действаме.Направихме го с плюшения ми банан от 6 годишна който баба ми подари за коледа.С него съм се пипала и отпред.Пристъпихме към действие и ми хареса.ПОсле беше той Първо ме заболя леко но после усетих върховно удоволствие и исках да прудължи цяла цяла нощ.Телефона му звънна понеже е орана в дискотека и е станал бой.Внезапно го изкара и аз се нааках.Днес на даскало всички разбраха че съм го правила защото не можех да седна и само стоях права моля кажете някакво кремче да се кажа да ми мине за да може пак да го правим а и имам чувството че имам нещо в дупето като топче но не съм сигърна и ми е трудно да акам и боли и излиза кръв и слуз
    Да бе и аз се зачудих как е успяла да си бутне плюшена играчка
    Смятай къв як баща има тая че да пребие охрана на дискотека

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитат:Здравейте мили мой.Аз съм ученичка на 13 години.Моят приятел е на 26.Вчера за първи път решихме да си правим кефа но понеже ме е страх да ми го набута отред а и мама може да разбере като отидем на доктор после баща ми ще го ребие.Та ние решихме да да пробваме отзад.1во решихме да пробваме с нещо по малко понеже той е много надарен и да ми се разшири малко и след товеа да действаме.Направихме го с плюшения ми банан от 6 годишна който баба ми подари за коледа.С него съм се пипала и отпред.Пристъпихме към действие и ми хареса.ПОсле беше той Първо ме заболя леко но после усетих върховно удоволствие и исках да прудължи цяла цяла нощ.Телефона му звънна понеже е орана в дискотека и е станал бой.Внезапно го изкара и аз се нааках.Днес на даскало всички разбраха че съм го правила защото не можех да седна и само стоях права моля кажете някакво кремче да се кажа да ми мине за да може пак да го правим а и имам чувството че имам нещо в дупето като топче но не съм сигърна и ми е трудно да акам и боли и излиза кръв и слуз

знам че е измислица защото няма как едно момче на 26 години да прави секс с момиче на 13 години ама както и да е ако ще твърдите че е истина направете си историите малко по реални че плюшен банан ще си завреш чак когато си видиш ухото без огледало

Цитирай Първоначално написано от stranen feti6
    Снощи сънувах как кучето на най-добрият ми приятел ме изнасилва, когато се събудих сутринта бях цялата мокра и продължих да се стимулирам с 2 пръста. Мисля ми хареса доста (съня), проблема е че наистина мисля че харесвам животински секс още от малка, моля ви кажете ми какво точно трябва да направя ?
    Вече не издържам и искам да направя нещо далеч от нормалното Sad Sad Sad мога ли да забременея ако правя секс с някое животно и то свърши в мен ?
    Към кой да се обърна за помощ :# ?
    А ако правя секс с куче наистина и му сложа презерватив мислите ли че е добра идея ?
    Neutral

Цитирай Първоначално написано от sex s sestra mi
    zdr iskam da vi razkaja edna istoriq si4ko e naistina pravih seks s sestra mi az sam na 14 i se kazvam martin edin put sestra mi gotve6e i az sedqh na masata a tq mi be6e v grub ima6e takova hubavo dupe a pantalonkite i bqha polepnati i nqma6e sutien az se nadurvih i zapo4nah da luskam ama mn bavno sled tfa padna parcala vidq me mislq 4ee se postresna no otide do men izvadi mi go i po4na da mi go duha okoli 5 6 min nai mn sled tova se sublekohme i otidohme v spalnqta na maika mi i ba6ta mi tam o6te mi go duha6e no sprq az i go nabutah v guza i purvo bavno slet tfa kat zvqr q ebah cicite i se podmqtaha v takt s ebaneto be6e mn qko ama izpitvam malko straf

Цитирай Първоначално написано от lichno
    kogato bqh na 16 mi se iska6e da pravq sex s nqkogo,no bqh tolkova mn vizbuden 4e iz4ukah kravata otzad.be6e mn qko i go povtorih nqkolko puti.tova mi dostavq6e ogromno udovolstvie.posle iz4ukah i petela,a sega mislq da pravq sex s edna kurva.kakvo 6te kajete ne e li super.

Повече от фен Аватара на c0ci
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Абе днес докато цъкнахме белот след работа подхванахме темата дали е възможно при духане на пишката да се събере толкова въздух,че да гръмнат топките като бойлер у тръстика.Или пък да смуче толкова силно пишката,майна,че да изчезне безкрайно като портмоне у ръцете на цигане.Не можах да намеря из целия интерминет такъв случай.Хванахме се на бас за дваесе кинта,аз казвам,че може,един авер - че не може.Може и някоя мацка да се навие да изпробва духваческо-смукаческите си способности върху некой мангал. Cool

Цитирай Първоначално написано от lichno
    kogato bqh na 16 mi se iska6e da pravq sex s nqkogo,no bqh tolkova mn vizbuden 4e iz4ukah kravata otzad.be6e mn qko i go povtorih nqkolko puti.tova mi dostavq6e ogromno udovolstvie.posle iz4ukah i petela,a sega mislq da pravq sex s edna k***a.kakvo 6te kajete ne e li super.
    ..Сигурно си се качил на стълба да е*еш кравата.

Град
    Шумен

Ем

Визте сега имах приятелка ,която не искаше да правим секс , и един ден като бяхме в даскало, те е от моя клас и в междучасието се беше надупила и и гледах гъза и той се виздаше повече от половината ама така 1-2 минути нещо и се бяха завързали на възел и аз си биех чикии докато и гледах гъза и свърших обаче тя ме видя и скъса с мен :S , моляви кажете как да си я върна :S;(
    Абе ко ме занимавате с глупости

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цялата тема:

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=317953

и по-специално:

Цитирай Първоначално написано от milen4oooo90
    Здравейте на 18 съм и имам приятелка от 2 години сериозна връзка е разкрепостени сме правели сме тройки с мъже и с жени орална любов онално сех и т.н ,но сега разбрах ,нещо за нея което ме отврати иска да правим пис (да и пикая в устата) доставя ло и удоволствие ,незнам какво да правя сега моля ви помогнете как може да я възбужда такова нещо (puke) какво да и кажа моля ви за съвет

Цитирай Първоначално написано от Thunder01
    Една беше писала че съседа и казал че хвърля до стената ( съседа отдолу ) и питаше дали може да забременее по този начин , е тогава се смях много , заедно с целия ми клас че и с даскала по химия :P :P

чуек стига we пхахахаххахахахха

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto1
    това е писано в тоя форум

Здравейте приятели, обръщам се към вас със специалната молба да ми отнгонворите и дай боже да намеря разрешение на един Огромен проблем който се случи с мен днес... Докато оправях гаджето си която е доста грозна но все пак ми и приятелка съм длъжен и не питайте защо тръгнахме просто исках да изсипя своето бяло поколение върху ния и да оставя лепкаво по нея таа докато я клатушках тръгнах да си празня гадната сперма върху нея щот не ползваме гумички че трееше да пеим както идее таа кат се изхвърлих мазно почнах да си вея хуя насам натам и май и метнах няколко ескадрона бели агенти та въпроса ми е ща се ражда ли изруд или не бахти...???? Mad Mad Surprised
    хахахахахахаах смяла съм се със сълзи
    Обичам да обичам, мразя да мразя!

Здравейте приятели, обръщам се към вас със специалната молба да ми отнгонворите и дай боже да намеря разрешение на един Огромен проблем който се случи с мен днес... Докато оправях гаджето си която е доста грозна но все пак ми и приятелка съм длъжен и не питайте защо тръгнахме просто исках да изсипя своето бяло поколение върху ния и да оставя лепкаво по нея таа докато я клатушках тръгнах да си празня гадната сперма върху нея щот не ползваме гумички че трееше да пеим както идее таа кат се изхвърлих мазно почнах да си вея хуя насам натам и май и метнах няколко ескадрона бели агенти та въпроса ми е ща се ражда ли изруд или не бахти...???? Mad Mad Surprised

ще се ражда ли изруд или не?! БАХТИИ

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Жителка на Полша е подала иск срещу египетски хотел заради забременяването на 13-годишната си дъщеря, която забременяла при плуване в басейна, предаде The Daily Mail.

Магдалена Квятковска смята, че момичето е могло да зачене, докато се е къпело в басейна на хотела, където във водата е имало "случайна сперма". Полякинята смята да получи обезщетение от египетската страна, като размера на компенсациите не се съобщава. "Жената е съвършено убедена, че дъщеря й не се е срещала с момчета, докато е била в Египет. Тя твърдо възнамерява да даде ход на делото", заявява източник от туристическите кръгове. В полската служба по надзор над туристическата дейност потвърждават, че подобна жалба наистина е подадена при тях. /БГНЕС

Т'ва ебаси якия сперматозоид - да я стигне докато плува , да и мине през банския, да разтвори п**ката, да мине през девствената ципа и да преплува през цялото влагалище до яйцеклетката на бедната 13 годишна девственица Трябва да е бил някой Херкулес между сперматозоиидите - на вид като попова лъжичка
    Малииии !!
    убивате ме!!

[quote="sme6ko123"]Тва са лично мой пародий, надявам се да ви засмея

Значи случи се следното:
    У нас съм и изаведнъж ми звъни гаджето.Вика ми че трябва да се срещнем спешно и тргъвам да бегам,
    най накрая стигнах до тях.И гледам там няква купа с боб, тя ми вика Бон Апети...после отиде в кухнята
    Аз си помислех че иска да нали добавя нещо към боба и тъй тъй не бях го правил от скоро.Изкарах бореца
    и пръснах вътре.Така тя идва и почва да хапва от боба и ме пита мен що не го ям, усетих че не трябваше
    да добавям подправката си...и сега или трябваше да и кажа че се изхвърлих на боба или да ям спермата си
    А какво направих ? Обвиних я нея че има бяло в боба и я попитах защо ме изневерява и по едно време излизат
    2 мъже от гардероба и от тогава не ям боб
    Начи моята много се възбужда като и пусна една песен на Green Day.И един път не тръгва нашата работа, нещо не и се ибе, пробвах да я задоволя с изгоролято
    кюфте, ама пак не искала.И пускам песента оная ма кат ми скочи направо сама почна да ме ибе.Аз кът ям шкембе чорба не мога толкоз.Тя оная шат шат не спира
    направо почнах да крещя, замерих я с кюфтето, ама пак не ме оставя да я е**.Че песента свърши най-накрая и оная ма легна на пода и умря.Пробвах с боб да я
    съживя или с прегрялата баница, ама не оная и си стои в кома и пускам песента и пак ме ибе и пак я спирам и пак тя спира.После я опраих песента на една програма
    и промених текста (нещо такова стана:"Яхяхяях аз ще ям кюфтетата яхяхяхя в гъза ми има дървета яхяхяяхях) че оная ма кат я пуснах песента почна да се държи
    като няква маймуна.Бахти и мамата помисли хуя ми за бамбуково дърво и ся ми липсва едното кокосче
    П.С.Прощавайте ако имам правописни грешки, но тва го чатнах за 3минути[/quote

най-яката темаа ейй !!!

Цитирай Първоначално написано от poly_93
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Жителка на Полша е подала иск срещу египетски хотел заради забременяването на 13-годишната си дъщеря, която забременяла при плуване в басейна, предаде The Daily Mail.

Магдалена Квятковска смята, че момичето е могло да зачене, докато се е къпело в басейна на хотела, където във водата е имало "случайна сперма". Полякинята смята да получи обезщетение от египетската страна, като размера на компенсациите не се съобщава. "Жената е съвършено убедена, че дъщеря й не се е срещала с момчета, докато е била в Египет. Тя твърдо възнамерява да даде ход на делото", заявява източник от туристическите кръгове. В полската служба по надзор над туристическата дейност потвърждават, че подобна жалба наистина е подадена при тях. /БГНЕС

Т'ва ебаси якия сперматозоид - да я стигне докато плува , да и мине през банския, да разтвори п**ката, да мине през девствената ципа и да преплува през цялото влагалище до яйцеклетката на бедната 13 годишна девственица Трябва да е бил някой Херкулес между сперматозоиидите - на вид като попова лъжичка
    Малииии !!
    убивате ме!!
    Поне ще се роди здраво дете

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитирай Първоначално написано от knadoi
    ее тая тема си отива...

Абе по принцип се смятам за елементарно образована по сексуалните върпоси, ама понякога кат' ме фрасне параноята и откачам и започвам да си мисля глупости. Та... С'а ако примерно на някой (айде да не конкретизираме сега) съм му правила чекия, после си се прибера и си мия ръцете няколко пъти и евентуално след няколко часа реша да тръкна пържолата има ли вероятност, колкото и нищожна да е, да стане грешка?

п.п. Ни ми са е свършвал младежа в ръцете.
    реша да тръкна пържолата ?! WTF

Цитирай Първоначално написано от play23
    Лапането е за всички,За деца, мъже и П*Ч*И.Лапането е прекрасноТрябва да се върши страстно.Може и да е опасно,Ако ти го лапат бясно,Но за миг не му мисли,Патката си извадиИ да я засмучат помоли!Помоли, ти, да ти лапат всичкиИ мъжленца, и женички.Лапането душата окриляваИ мозъка ти надарява.Лапайте по патка, лапайте по две,Но използвайте за бога своите ръце!В гората тихо е, но чуй,Някой страстно лапа "мъжки полов орган".Някой лапа дълго в захласВ тъмния вечерен час.Лапа малка ученичка – Виж държи го в ръчичка.В лапането е прогреса скрит,Лапай "мъжки полов орган" космат, немит.Щом видиш ти мъденца,Подхвани ги с пръстенца,Нежно ти ги оближи,Лапай смело и не му мисли.Лапай, за да не виси,Лапай дори и да смърди!Знайте вий едно деца – Лапането ще спаси света!
    Не е от тука ама е велико
    най-яката тема просто!! нищо,че в последно време само аз коментирам,ама как да пропусна..

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    В гората тихо е, но чуй,Някой страстно лапа х.у.й!
    Westside rollin' all day, every day

Цитирай Първоначално написано от TheX

Цитирай Първоначално написано от WhyNot

пълния крайййййййй

Цитирай Първоначално написано от ice__kiss
    Здравeйте!Да ви питам за едно нещоо...Една приятелка е правила секс сутринта с гаджето си и той обаче сие сложил презерватив на обратно!!!и е забелязал след това че го няма..търсили търсили ама не го намерили....и само там където не са проверили е във нея!!!Само дето той не знае дали нее свършил.....и нее пеоверил във нея както казах вече,та може ли сам да си илзезне или тя сама да си го извади???

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от TheX
    Това ме убии
    Трагедията е пълна...

Момичета,вие на гладно ли пиете презерватива,колко време преди секса,трябва ли и момчето да е пило презерватив или голямата таблетка е за 1 човек....?Help pls
    aLL SaM Ve eBaL

опа обърках тфа го написаха в тоя форум
    aLL SaM Ve eBaL

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си