.
Отговор в тема
Страница 18 от 33 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 802

Тема: МИДАТА

Цитирай Първоначално написано от Ma3x
    опа обърках тфа го написаха в тоя форум
    потвърждавам и аз го видях !!!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Пак в Секс Гафове 2005 имаше един пост, не мога да си го спомня дословно, но ставаше дума за едно момче, което не помня поради какви причини, решил да го прави с приятелката на терасата и тъкмо когато свършвал, на главата му паднали птичи изпражнения от някакъв гълъб... Абе помня, че до смях със сълзи го докарах тогава като четохме с една моя приятелка у нас.
    А веднъж преди дооооста време четох в Бравото рубриката с писмата:
    "Имам сериозен проблем. Много ми се правише секс и затова взех една краставица и яко се налашках с нея. Има ли шанс да съм си изгубила дествеността?"
    The reasons of love... <3

Пуснато на: Сря Мар 03, 2010 11:07 am Заглавие: Възможно ли е
    Ако съм свършил сутринта и е паднало малко на дрехата ми и вечерта момичето пипне и после се пипне да забременее ?При положение ,че мих с вода турках и стоя доста време на въздух?Не се *бавам питам..
    aLL SaM Ve eBaL

Цитирай Първоначално написано от foragoodparty
    Цитирай Първоначално написано от NoobasaurusRex
    Чудя се аз, вече толкова време я има тая тема а още не съм видял прословутата история с дезодоранта!
    Я, я пусни?
    Ами аз не мога да я намеря щото като напиша "дезодорант" в търсачката нищо не ми излиза. Мисля че има доста потребители тук които си я спомнят и сигурно все някои ще успее да я намери. За мен тя си остава вечния номер едно!
    Абе каква е историята с дезодоранта.Някой може ли да разкаже щото се сещам една ама не знам дали е същата.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от sweetsacrifice93
    Цитирай Първоначално написано от NoobasaurusRex
    Чудя се аз, вече толкова време я има тая тема а още не съм видял прословутата история с дезодоранта!
    Я, я пусни?
    Ами аз не мога да я намеря щото като напиша "дезодорант" в търсачката нищо не ми излиза. Мисля че има доста потребители тук които си я спомнят и сигурно все някои ще успее да я намери. За мен тя си остава вечния номер едно!
    Абе каква е историята с дезодоранта.Някой може ли да разкаже щото се сещам една ама не знам дали е същата.

Еее кой не знае тая тема.Става въпрос за момиче мастурбирало с някакъв дезедорант и капачката останала в нея.И беше писало тема как да я извади и накрая беше ходило на гинеколог
    Отговорите по темата и ,обаче бяхаа доста оригинални
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

еййй ункални са тия хора

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от Marcos
    nakoi moi frta blci mi se praqt tui 4e sa na 13 godini i mi govorat 4e sa praili sex , i mi prikazvat nqkvi gluposti . nz dali e ot komleksi shtoto sam sto pati po hubav ot tqx po visok po nabit po silen . neznam.

kjete mng seriozno az blk li sam ili az i te sme oshte shibani deca ..

MNG Seriozno pls
    Running is my drug and I am overdosed ..

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    lichno.net

Zdravei narode.Predi nqkolko dni se vrashtax ot daskalo,bqx izklu4itelno oteg4ena i skapana.Beshe mi pisnalo ot vsi4ko,jivota mi beshe poveche ot sku4en.Vlqzox vav vxoda na bloka i natisnax kop4eto da doide asansiora, no toi se baveshe qvno imashe povreda.Reshix da poiz4akam oshte malko zashtoto ne mi se ka4vashe po stalbite... bqx tvarde izmorena.Chakax oshte pet minuti i 4ux nqkakvo tropane.. qvno tova beshe asansiora(toi vinagi tropa kato otiva ot edin etaj na drug).Vav vxoda vleze i bashtata na edna moq priqtelka.Popotax go kakvo stava s toq asansior toi kaza 4e predi nqkolko 4asa imalo drebna povreda i sega se dvijel dosta po bavno ot obiknoveno.Naqi-nakraq glupaviq asansior doide.Kachixme se.Asansiora se vla4eshe tqgostno iz etajite.No po edno vreme neshto stana.. lampata ugasna a asansiora sprq neo4akvano po sredata mejdu tretiq i 4etvartiq etaj.Mnogo se uplashix,zashtoto imam klaustrofobiq.Sednax na poda i se raztresox,beshe me strax zashtoto mojeshe da umra bez da sam izjivqla jivota si, bez da sam storila nishto smisleno.Togava toi... bashtata na pritelkata me pregarna,usetix silnite mu race da se pritiskat do men.Malko se pouspokoix.Stoqxme taka pregarnati okolo polovin 4as, a priznaci za opravqne na povredata taka i nqmashe, opitaxme se da zvannem na nqkoq avariina grupa, no gsm-ite ni nqmaxa obxvat.Ostavashe ni samo da 4akashe... minutite i 4asovete se vla4exa tqgostno, a moqta trevoga se zasilvashe .Stana mi studeno,zashtoto bqx dosta leko oble4ena,togava toi svali qketo si i me nametna s nego,tova mi se strori neveroqtno mil jest.Sled minuti se razplakax ne znam zashto, prosto imax nqkakv stranen izblik na 4uvstva.Togavatoi ne znam da me uspokoi ili poradi druga pri4ina me celuna po 4eloto,a sled tova me celuna po ustnite.Dokosvaneto beshe omaivashto.Dokato se usetq svalqx qketo mu razgoreshtena ot slu4iloto se.Sled tazi celuvka postoqxme nepodvijni okolo 4etvart chas.Togava toi se dobliji do men i me celuna otnovo... toi pat i az otvarnax.Toi paxna raka pod bluzata mi... bqx neveroqtno vazbudena.Posle zapo4naxme da se sabli4ame, qvno i dvamata bqxme stapisani ot tazi situaciatq i ne mojexme da mislim trezvo.Tova beshe nai-strastniq seks koito nqkoga bqx pravila.Toi beshe ednovremenno tai nejen i tai goresht.Po edno vreme usetix neshto vlajno po intimnite si 4ast.Tova beshe ezikat mu.Bqx pove4e ot vazbunena.Svarshix nqkolko pati.Posle mu duxax i dokato se usetim lampata svetna a asansiora tragna.Nie bqxme napalno goli, zatova da dovarshim tozi malak grqx natisnaxme butona STOP.Polovin 4as po kasno veche se bqxme probrali v domovete si.A az ne mojex da spra da mislq za slu4iloto se.Na nikoi ne kazax.Dori na priqtelkata si,zashtoto tova bi slojilo krai na priqtelstvoto ni,na koeto az darja izklu4itelno mnogo.Toi sashto qvno ne e kazal na jena si zashtoto predi den se zasqkoxme na stalbishetoto ne bqxa zaedno i prividno shatastlivi, a tq me gledashe milo i naivno,nepodozirashta za slu4kata, a toi me izpivashe s ochi.Tova be nai-zaplenqvashtata slu4ka v jivota mi.

zdraveite moimi4e sam na 10 godini i stana edno neshto s brata mi. pomagashe mi da si napishe doma6nite i nashte gi nqmashe. brat mi e na 16. namerih toq sait da vi spodelia 6toto dokato si pi6e6me a bqh sednala o nego i izvednaj me sloji na masata po kotem svali si gashtite i mi go butna v dupeto. bqh gledala takiva fiulmi na kompiutara i znaeh kakvo pravi. provah da izpi6tia no toi mi zapu6i ostata. bole6e me mnogo. posle me obarna i mi raztvori ostata i mi o butna. izkah da mu go othapia ama ne mojah. mnogo mu be6e depel i ne mojah da si mradna ostata. posle osetih che mi se izpika v garloto amam malko. i posle spria. hvana me i me zanese v banqta. izkapa me i me oble4e i mi kaza da ne kazvam na nikoi

Nali znaete kak mom4etata ponqkoga se prestruvat na geiove?... S priqtelq mi se pribirahme ot kupon. Be6e 2 4asa prez no6ta. Ka4ihme se zaedno v asansiora i togava mi naletq. Ne me razbiraite pogre6no, be6e na 6ega. Natisna se varhu men i zapo4na da mi mesi gaza. Bqhme piinali i ne se saprotivlqvah, be6e donqkade priqtno. Sled malko me hvana za 4epa i vidq 4e sam go nadarvil. Stana mu qsno i me zavle4e v tqh.
    Znaeh kvo trqbva da pravq. Butnah go na edno kreslo, razkop4ah mu cipa i zapo4nah da mu duham. Parvo go lijeh bavno, posle zapo4nah da smu4a glavi4kata. Toi me hvana za kosata i taka me napravlqva6e. Buta6e mi glavata dosta grubo i trqbva6e da mu galtam. Sled tova mi drapna glavata nadolu i me nakara da mu smu4a top4etata. Sled kato mu poduhah se sablqkohme barzo i stanah na 4 kraka na legloto. Toi si sloji malko vazelin na huq i zapo4na da me opravq. V na4aloto go vkara bavno. Use6taneto e NEVEROQTNO, uverqvam vi. Use6tah pulsira6tiq mu i gore6t 4len v men. Toi zapo4na da go pravi po-barzo i po-grubo. Nakraq zapo4na da me boli dosta i zapo4nah da vikam. 4epa mu vliza6e 4ak do topkite. Priqtelqt mi vze boxerkite si i mi gi natapka v ustata. Legna varhu men s cqlata si tejest i zapo4na da mi go nabiva dosta silno. Bqh prinuden da legna. Da bole6e me dosta oba4e i udovostvieto si struva6e. Kam kraq toi zapo4na da stene a 4epa mu stava6e po-tvard i po-gore6t. A dup4icata na gaza mi se svi izvednaj i huq mu zapo4na da me izgarq otvatre. Zapo4nah da se izvivam ot kef. Kakto si lejah ei taka bez da mi e stanal mi pote4e kles ot huq. Toi svar6i v gaza mi. Use6taneto klesta da pote4e v teb e jestoko.
    Dori i sq go pravim po 2-3 pati v sedmicata. Ei taka za kef. Imame si priqtelki no te estesveno ne znaqt ni6to. 2mata sme otrasnali zaedno i tova samo ni sploti o6te pove4e.

lichno.net
    Jenena sam ot 7god.imame 1dete.Ot izvestno vreme ispitvame finansovi problemi,zatova s maja mi reshihme da se predlagam na drugi hora sreshtu minimalno vaznagrajdenie.nie sme ot Sofia.Ako ima zainteresovani ot moiata putka neka pishat,moje i grupovo.Ocakvam vi s netarpenie.

Zdraveite az sam muj na 32 god s jena mi trugnahme kam Gurcia s kamiona ot firmata mi. I v nqkakvo zatunteno mqsto usetih che sam spukal guma. Slqzoh da vidq prez tova vreme jena mi mi kaza da se kacha i da zareja gumata imam po vajna rabota. Az estestveno se kachih legnah v kamiona tq sabu pantalona mi i zapochna da mi pravi svirki sled okolko 5 minuti tq se sableche i az zapochnah da q lija po putkata. Sled tova se chukahme okolo 30 minuti i nai na kraq otidoh da smenq gumata prosto beshe strahotno.

А коментара ...

nakraia dade li i 10 leva i obe6ta li i pak da namine6

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Alex3nd
    Nali znaete kak mom4etata ponqkoga se prestruvat na geiove?... S priqtelq mi se pribirahme ot kupon. Be6e 2 4asa prez no6ta. Ka4ihme se zaedno v asansiora i togava mi naletq. Ne me razbiraite pogre6no, be6e na 6ega. Natisna se varhu men i zapo4na da mi mesi gaza. Bqhme piinali i ne se saprotivlqvah, be6e donqkade priqtno. Sled malko me hvana za 4epa i vidq 4e sam go nadarvil. Stana mu qsno i me zavle4e v tqh.
    Znaeh kvo trqbva da pravq. Butnah go na edno kreslo, razkop4ah mu cipa i zapo4nah da mu duham. Parvo go lijeh bavno, posle zapo4nah da smu4a glavi4kata. Toi me hvana za kosata i taka me napravlqva6e. Buta6e mi glavata dosta grubo i trqbva6e da mu galtam. Sled tova mi drapna glavata nadolu i me nakara da mu smu4a top4etata. Sled kato mu poduhah se sablqkohme barzo i stanah na 4 kraka na legloto. Toi si sloji malko vazelin na huq i zapo4na da me opravq. V na4aloto go vkara bavno. Use6taneto e NEVEROQTNO, uverqvam vi. Use6tah pulsira6tiq mu i gore6t 4len v men. Toi zapo4na da go pravi po-barzo i po-grubo. Nakraq zapo4na da me boli dosta i zapo4nah da vikam. 4epa mu vliza6e 4ak do topkite. Priqtelqt mi vze boxerkite si i mi gi natapka v ustata. Legna varhu men s cqlata si tejest i zapo4na da mi go nabiva dosta silno. Bqh prinuden da legna. Da bole6e me dosta oba4e i udovostvieto si struva6e. Kam kraq toi zapo4na da stene a 4epa mu stava6e po-tvard i po-gore6t. A dup4icata na gaza mi se svi izvednaj i huq mu zapo4na da me izgarq otvatre. Zapo4nah da se izvivam ot kef. Kakto si lejah ei taka bez da mi e stanal mi pote4e kles ot huq. Toi svar6i v gaza mi. Use6taneto klesta da pote4e v teb e jestoko.
    Dori i sq go pravim po 2-3 pati v sedmicata. Ei taka za kef. Imame si priqtelki no te estesveno ne znaqt ni6to. 2mata sme otrasnali zaedno i tova samo ni sploti o6te pove4e.
    ОМГ,тея двамата трябва да бъдат наградени за гейове на хилядолетието

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    kamyk написаа : Здравейте Аз съм момиче на 13 години и мастурбирах с банан,но внезапно той се обели...мислите ли че съм забременяла?Дали да не взема противозачатъчни?

не можех да го цитирам понеже темата е заклю4ена

Сега вече можем да знаем как са се създали бананните с пижами

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    zdraveite moimi4e sam na 10 godini i stana edno neshto s brata mi. pomagashe mi da si napishe doma6nite i nashte gi nqmashe. brat mi e na 16. namerih toq sait da vi spodelia 6toto dokato si pi6e6me a bqh sednala o nego i izvednaj me sloji na masata po kotem svali si gashtite i mi go butna v dupeto. bqh gledala takiva fiulmi na kompiutara i znaeh kakvo pravi. provah da izpi6tia no toi mi zapu6i ostata. bole6e me mnogo. posle me obarna i mi raztvori ostata i mi o butna. izkah da mu go othapia ama ne mojah. mnogo mu be6e depel i ne mojah da si mradna ostata. posle osetih che mi se izpika v garloto amam malko. i posle spria. hvana me i me zanese v banqta. izkapa me i me oble4e i mi kaza da ne kazvam na nikoi

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от Thunder01
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от *****
    значи бях в двора на едно училище нали аз сам седнала на пеиката наван и сам си дигнала единия крак и се чеша долу бех изпотила и ме сърбеше готино беше и само минават некфи малки и единия вика..таз си бърка в п****та ама аз го чух стана ми някфо готино и ме възбуди иначе не е секс гаф
    +10
    +10000

Цитирай Първоначално написано от Gr0zDan0v
    Цитирай Първоначално написано от Thunder01
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от *****
    значи бях в двора на едно училище нали аз сам седнала на пеиката наван и сам си дигнала единия крак и се чеша долу бех изпотила и ме сърбеше готино беше и само минават некфи малки и единия вика..таз си бърка в п****та ама аз го чух стана ми някфо готино и ме възбуди иначе не е секс гаф
    +10
    +10000

Zdrasti all dnes hodih do aptekata da si vzema prezrativ i vidqh edna stra6na kaka tam kazah i dai mi molq edin prezrativ tq me vikna v nqkakva staq pokaza mi 1 sabu mi ga6tite sloji mi go i po4na da mi duha sled tova se suble4e az i napravix turska i q la6kax la6kax la6kax la6kax 1 4as posle i se izpraznix v ostata be6e mnogo qko posle v guzu 20 minuti i pak v ostata mn be6e qkoo sa kato go pi6a pi4a otdolu se nadurvq

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    kamyk написаа : Здравейте Аз съм момиче на 13 години и мастурбирах с банан,но внезапно той се обели...мислите ли че съм забременяла?Дали да не взема противозачатъчни?

не можех да го цитирам понеже темата е заклю4ена

Сега вече можем да знаем как са се създали бананните с пижами
    тва за банана не го вярвам... тряя си мега ЗЛЕ за да мислиш че можеш да забременееш от банан
    може и да са е базикала, знам ли

Град
    Велико Търново
    бръсненето на гъза предотвратява образуването на бабаджуги
    изкефи ме израза просто ...

Цитирай Първоначално написано от Jessie
    бръсненето на гъза предотвратява образуването на бабаджуги
    изкефи ме израза просто ...

Не не е "бабаджуги" а бабалюги..... А мъхчетата дето ти се събират в пъпа се наричат фарфалюги

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от logitech
    Здрасти аз съм момиче на 15 години имах приятел преди време но се разделихме преди раздялата ни той ме фрасна веднъж
    и сега не съм девствена. Но проблема ми е че го правихме когато бях чааак на 12 и сега като съм на 15 искам пак да ме фрасне
    вчера видях една плюшена играчка която отдолу има някакъв лост прилича на х*и беше за украса не знам точно за какво но аз си го купих
    беше 40 лева и снощи като се изкъпах изсуших се нали и изведнъж си махнах пенюара и скочих на мечето 40 минути му скачах
    то лоста беше 16 см но аз гледах да нее целия и изведнъж видях че имам кръв аз го измих преди това може ли да е станало нещо да имам някаква болест или да съм забременяла ?!?!

Logitech, цялата гавра е след това което написа "ШокираН съм нямам думи"

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от ludiq0maks
    Logitech, цялата гавра е след това което написа "ШокираН съм нямам думи"
    Остави го на мира бе , ти все едно не правиш грешки ,а ?
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от DjPiRgOs
    Лъскали ли сте в час?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си