.
Отговор в тема
Страница 19 от 33 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 802

Тема: МИДАТА

Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Спомням си ,че четох тук във форума една тема (мислех ,че се казваше "Секс гафове за 2005-та г." ,но явно съм сгрешила)....та имаше едно момче беше писал ,че докато гаджето му му правила свирка ,той я хванал са косата и унасяйки се й бръкнал в окото с пениса без да иска ....

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от vladitol
    Спомням си ,че четох тук във форума една тема (мислех ,че се казваше "Секс гафове за 2005-та г." ,но явно съм сгрешила)....та имаше едно момче беше писал ,че докато гаджето му му правила свирка ,той я хванал са косата и унасяйки се й бръкнал в окото с пениса без да иска ....
    ахахаХАХАхаАХАХахаХХА
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от rosenve
    Здравейте, аз съм Росен от София на 16 години съм и днеска си хванах една приятелка тя е малко грозна и отидохме в тях (не е грам убаво ама става) тя там започна да ми лапа след това се стигна до лашкане лашках я лашках и лашках след 20-25 минути свърших и видях как един сперматозоид изхвръкна и влезне там долу ;( и сега се чудя дали ще се ражда некой изруд и не можем да съберем пари за ескапел имаме 5 лева плс хелп

I'm inlove with a criminal...

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Име: Problem i kak da maxna bolesta?

Цитирай Първоначално написано от BadBoyCocala
    Zdrasti all vchera mi izgore kvartirata bqh zabravil edin chai i otidoh do uchilishteto i kato se pribrah imashe pojarni vsichko beshe izgorqlo. I edna priqtelka me pribra v tqh da spq i togava se stigna do sex. Chukax q 40 minuti nqkude i i se izpraznix vurhy korema no popadnaxa prezarvativi i vutre i sega se chudq dali da kaja na roditelite si i da zadurjim bebeto ili moje li da mi preporuchate otrova,s koqto da otrovq taz bolest bebeto poneje taq iska da go zadurji!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от vladitol
    Хахахахахахах

Цитирай Първоначално написано от Alex3nd
    Име: Problem i kak da maxna bolesta?

Цитирай Първоначално написано от BadBoyCocala
    Zdrasti all vchera mi izgore kvartirata bqh zabravil edin chai i otidoh do uchilishteto i kato se pribrah imashe pojarni vsichko beshe izgorqlo. I edna priqtelka me pribra v tqh da spq i togava se stigna do sex. Chukax q 40 minuti nqkude i i se izpraznix vurhy korema no popadnaxa prezarvativi i vutre i sega se chudq dali da kaja na roditelite si i da zadurjim bebeto ili moje li da mi preporuchate otrova,s koqto da otrovq taz bolest bebeto poneje taq iska da go zadurji!
    ОМГ

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от loko1
    Една към 8 часа вечерта приятелката ми звънна и каза че има изненада за мен и да отида да спя в тях НА 19 ГОДИНИ Е И ЖИВЕЕ САМА,казах на наще
    и те се съгласиха , след като отидох тя беше с още едно момиче и ме пратиха за водка и цигари и ми намекнаха за презервативи ама аз тогава не се усетих,Върнах се гледахме филм и всичко ок ,,аз отидох до тоалетната и те бяха
    май вече пияни ,върнах се и вече се целуваха,аз щях да полудея от кеф ,другото момиче беше руса и по красива от приятелката ми, едната почна да ме целува по врата другата по устата ,от уплаха не ги помня по отделно, РУСАТА ПОЧНА ДА МИ ПРАВИ ЧЕКИЙЙ.СЛЕД това се разтреперих и Хвърлих Горницата Адидас в която ми беше ТЕЛЕФОНА .След това имах чуството че ще
    се пръсна и им казах че отивам за банички ,,смяха ми се много ,,аз избягах и лъсках в входа след 10 мин чукам на вратата,И ТЕ СЕ СМЕЯТ И МИ ВИКАТ СТРАХЛИВЕЦ ,аз се ядосах и се Изпиках на вртата и отидох за цигари,понеже съм на 17 ме е изтрах от полиция и минах по заобиколни улици и видях денонощна аптека купих презервативи И СЕ ВЪРНАХ
    НАПЪЛНИХ 2 С ВОДА И ГИ ХВЪРЛИХ В ВХОДА Й третият го нахлузих на дръжката на вратата им ТЕ СА ЧУЛИ КАТО ХВЪРЛЯМ ПЪРВИТЕ 2 И МИ КАЗАХА ЧЕ ЩЕ ИЗВИКАТ ПОЛИЦИЯ „„„ПОСЛЕ СЕ СЕТИХ ЧЕ ТЕЛЕФОНА И ЛИЧНАТА МИ КАРТА СА ВЪТРЕ ПРИ ТЯХ “ТЕЛА“ струва 1000лв,,,,,,,преди да излеза от входа им начупих пощенските кутии бяха алуминиеви ,и видях че спира патрулка пред входа ,,влязах в една стайчка заклучена с тел между етажите и от претиснение ме сви корема ,едната кука май се качи с асансиора до последният етаж и слезе пеша застояха се в етажа на Ваня “моята приятелка„ГОВОРЕХА НЕЩО и тръгнаха„след това се още повече ме сви корема и се изходих СЕ в една щайга с компоти,МНОГО ГАДНА ВЕЧЕР И НАЙ ГОЛЕМИЯТ СИ ВРАГ НЕ Я ПОЖЕЛАВАМ нямаше и весници бърсах се по стените на входа след това се
    прибрах към 7 омрял от студ , и се изкъпах ,после баща ми ме пита кога ще ги запозная с нея,но не разбра за телефона..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от tgbyhnujm
    Аз съм момче и имам гадже-момиче.Това момиче обаче има мустаци и като я целувам мн ми бодат.Не знам как да й кажа да си ги махне.Кажете ми как да й кажа така по-деликатно, за да не я обидя?
    Много ми подобри настроението

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от tgbyhnujm
    Аз съм момче и имам гадже-момиче.Това момиче обаче има мустаци и като я целувам мн ми бодат.Не знам как да й кажа да си ги махне.Кажете ми как да й кажа така по-деликатно, за да не я обидя?
    Много ми подобри настроението

Девойка франчузойка

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Цитирай Първоначално написано от star1234
    . Някак си ме гризе съвеста да правя секс с приятелката си , жал ме е за нея.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Кви миди к'ви 5 лева ?

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от *****
    значи бях в двора на едно училище нали аз сам седнала на пеиката наван и сам си дигнала единия крак и се чеша долу бех изпотила и ме сърбеше готино беше и само минават некфи малки и единия вика..таз си бърка в п****та ама аз го чух стана ми някфо готино и ме възбуди иначе не е секс гаф

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    kamyk написаа : Здравейте Аз съм момиче на 13 години и мастурбирах с банан,но внезапно той се обели...мислите ли че съм забременяла?Дали да не взема противозачатъчни?

не можех да го цитирам понеже темата е заклю4ена
    Това ме разцепи ахахахаха Ся ше ти изникне бананово дърво от п*тката
    Westside rollin' all day, every day

Аз пък имах един приятел който ме питаше как се пият кондоми

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от OutlawImmortal
    Аз пък имах един приятел който ме питаше как се пият кондоми
    +1 ем как ръгаш у устата и гълташ и за да не е спам: 1 приятелка леко тъпа наскоро попита дали спермата била добро средство за миене на зъбите
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от TheX
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    kamyk написаа : Здравейте Аз съм момиче на 13 години и мастурбирах с банан,но внезапно той се обели...мислите ли че съм забременяла?Дали да не взема противозачатъчни?

не можех да го цитирам понеже темата е заклю4ена
    Това ме разцепи ахахахаха Ся ше ти изникне бананово дърво от п*тката
    О,даа!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Здравейте. Аз съм момиче на 20 години, студентка. Още от малка имам проблеми с лошия дъх и нито зъболекари нито нищо не могат да ми ги оправят... един вид, квото и да праа, отвора ли си устата и вс измира.
    С приятеля ми ходим вече 3 месеца и ре шихме че е време да минем на друго ниво. Вчера вечерта решихме да го направим и той поиска свирка за да можем да му нахлузим кондома заедно. Аз така си клекнах, разголих гръд, погледнах го ала "катерицата от ледена епоха - жълъд" и му го лапнах. В този момент куреца му започна да става оранжев... после златист и накрая покафевя. Приятеля ми започна да крещи от болка и членчету му се спаружи и започна да пуши, след което стана черно като въглен а мъдете му се спукаха и от тях започнаха да текат лайна. Мисля си,че е от дъха ми.............

Събудих се аз една сутрен и викам да помрънкам на макя да ми напрае закуска. Отидох дето спат наще и видех само майка. Явно тате беше излязал нейде по работа. И неговата не е лесна. Та, към темата. Видех майка ми, въргаляща се гола в леглото. Ма такъв сексапил не сте виждали! Тя още къртеше жената, реших да побутна юргана, та да се събуди. Не успях да я събудя, но усетих полъха на прекрасният и парфеум! И те тогава не се сдържах и без да сакам вдигнах самолета и викам абе така и така съм тука да си направя кефа. Съблякох се, потърках си го малко в нейното тяло и не издържах. Трябваше да го вкарам там! А тя жената спеше кат пън... Разтворих и краката, олизах я 2-3 пъти и моментът на истината дойде. Тъкмо да си го вкарам и да изпитам неуписуемата наслада, и тате ми влезе. Като видя те тази гледка - аз и мама в леглото, се развика. После ме хвана за ухото и почна да ме млати по чепа докато спадне. Е, и този момент дойде, а чурката ми беше вече загубила натуралната си форма и цвят. Тате почна да ме бъхти по главата, напрай ми зъбите такси и чупи няколко мебела с тялото ми. После ме зашливи още един път и каза, че ако още един път посегна на макя, ще ми вкара кол в гъза и ще ми излезе през устенцата. И те така, аз мисля, че скоро нема да мога да топна чушляка.

Град
    Sофiiя City xD

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Фен Аватара на MilenMns
    Град
    Sofia
    Преди време четох една тема "след мастурбиране каде свършват мъжете" и един беше писал , че фугирал плочките в банята... а следващия му пише , абе момче ти си жив Cerezit бе

Здравейте. Аз съм момиче на 20 години, студентка. Още от малка имам проблеми с лошия дъх и нито зъболекари нито нищо не могат да ми ги оправят... един вид, квото и да праа, отвора ли си устата и вс измира.
    С приятеля ми ходим вече 3 месеца и ре шихме че е време да минем на друго ниво. Вчера вечерта решихме да го направим и той поиска свирка за да можем да му нахлузим кондома заедно. Аз така си клекнах, разголих гръд, погледнах го ала "катерицата от ледена епоха - жълъд" и му го лапнах. В този момент куреца му започна да става оранжев... после златист и накрая покафевя. Приятеля ми започна да крещи от болка и членчету му се спаружи и започна да пуши, след което стана черно като въглен а мъдете му се спукаха и от тях започнаха да текат лайна. Мисля си,че е от дъха ми.............

Ебаха ме в носа без презерватив и от няколко дни нямам суполи... да си направя ли тест за бременност

другото беше велико но го четох преди 1 година и повече и няма да мога да го намеря сигурно,но все пак човека беше обеснявал 100 реда как се запознали с приятелката си,как и двамата били девствени как щели да го правят в събота и ти очакваш да пита как да постъпи а у,а накрая въпроса беше мусака или пържени картофи да яде за обяд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си