- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МИДАТА
Първоначално написано от ladykeisy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ахахаХАХАхаАХАХахаХХАПървоначално написано от vladitol
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Първоначално написано от rosenve
I'm inlove with a criminal...
Име: Problem i kak da maxna bolesta?
Първоначално написано от BadBoyCocala
![]()
![]()
![]()
![]()
ХахахахахахахПървоначално написано от vladitol
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОМГПървоначално написано от Alex3nd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много ми подобри настроениетоПървоначално написано от tgbyhnujm
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
Девойка франчузойка![]()
![]()
Първоначално написано от star1234
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от GreenFairy
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
![]()
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ме разцепи ахахахахаПървоначално написано от gabi7u
![]()
![]()
![]()
Ся ше ти изникне бананово дърво от п*тката
![]()
Westside rollin' all day, every day
Първоначално написано от OutlawImmortal
![]()
![]()
+1 ем как ръгаш у устата и гълташ
![]()
и за да не е спам: 1 приятелка леко тъпа наскоро попита дали спермата била добро средство за миене на зъбите
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Първоначално написано от TheX
![]()
![]()
![]()
![]()
О,даа!
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Здравейте. Аз съм момиче на 20 години, студентка. Още от малка имам проблеми с лошия дъх и нито зъболекари нито нищо не могат да ми ги оправят... един вид, квото и да праа, отвора ли си устата и вс измира.
С приятеля ми ходим вече 3 месеца и ре шихме че е време да минем на друго ниво. Вчера вечерта решихме да го направим и той поиска свирка за да можем да му нахлузим кондома заедно. Аз така си клекнах, разголих гръд, погледнах го ала "катерицата от ледена епоха - жълъд" и му го лапнах. В този момент куреца му започна да става оранжев... после златист и накрая покафевя. Приятеля ми започна да крещи от болка и членчету му се спаружи и започна да пуши, след което стана черно като въглен а мъдете му се спукаха и от тях започнаха да текат лайна. Мисля си,че е от дъха ми.............
![]()
![]()
![]()
Събудих се аз една сутрен и викам да помрънкам на макя да ми напрае закуска. Отидох дето спат наще и видех само майка. Явно тате беше излязал нейде по работа. И неговата не е лесна. Та, към темата. Видех майка ми, въргаляща се гола в леглото. Ма такъв сексапил не сте виждали! Тя още къртеше жената, реших да побутна юргана, та да се събуди. Не успях да я събудя, но усетих полъха на прекрасният и парфеум! И те тогава не се сдържах и без да сакам вдигнах самолета и викам абе така и така съм тука да си направя кефа. Съблякох се, потърках си го малко в нейното тяло и не издържах. Трябваше да го вкарам там! А тя жената спеше кат пън... Разтворих и краката, олизах я 2-3 пъти и моментът на истината дойде. Тъкмо да си го вкарам и да изпитам неуписуемата наслада, и тате ми влезе. Като видя те тази гледка - аз и мама в леглото, се развика. После ме хвана за ухото и почна да ме млати по чепа докато спадне. Е, и този момент дойде, а чурката ми беше вече загубила натуралната си форма и цвят. Тате почна да ме бъхти по главата, напрай ми зъбите такси и чупи няколко мебела с тялото ми. После ме зашливи още един път и каза, че ако още един път посегна на макя, ще ми вкара кол в гъза и ще ми излезе през устенцата. И те така, аз мисля, че скоро нема да мога да топна чушляка.
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди време четох една тема "след мастурбиране каде свършват мъжете" и един беше писал , че фугирал плочките в банята... а следващия му пише , абе момче ти си жив Cerezit бе![]()
Здравейте. Аз съм момиче на 20 години, студентка. Още от малка имам проблеми с лошия дъх и нито зъболекари нито нищо не могат да ми ги оправят... един вид, квото и да праа, отвора ли си устата и вс измира.
С приятеля ми ходим вече 3 месеца и ре шихме че е време да минем на друго ниво. Вчера вечерта решихме да го направим и той поиска свирка за да можем да му нахлузим кондома заедно. Аз така си клекнах, разголих гръд, погледнах го ала "катерицата от ледена епоха - жълъд" и му го лапнах. В този момент куреца му започна да става оранжев... после златист и накрая покафевя. Приятеля ми започна да крещи от болка и членчету му се спаружи и започна да пуши, след което стана черно като въглен а мъдете му се спукаха и от тях започнаха да текат лайна. Мисля си,че е от дъха ми.............
Ебаха ме в носа без презерватив и от няколко дни нямам суполи... да си направя ли тест за бременност![]()
другото беше велико но го четох преди 1 година и повече и няма да мога да го намеря сигурно,но все пак човека беше обеснявал 100 реда как се запознали с приятелката си,как и двамата били девствени как щели да го правят в събота и ти очакваш да пита как да постъпи а у,а накрая въпроса беше мусака или пържени картофи да яде за обяд![]()