.
Отговор в тема
Страница 21 от 33 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 802

Тема: МИДАТА

Повече от фен
    fear4o ако още веднъж кажеш че си рус ше доида да те боядисам
    (no bad feelings)

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от 1234565
    fear4o ако още веднъж кажеш че си рус ше доида да те боядисам
    (no bad feelings)
    Ю
    Защо??
    Доколкото помня съм го казвал само 2-3 пъти!
    ПС: Няма да ти позволя да ме боядисаш! Цвета си ми е естествен и в НИКАКЪВ случай няма да го загубя!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Град
    Пред очите ти!
    spodeli.info

Най якия първи път!!!!!
    Пише ви момиче на 13г. Преди няколко дена взех един дезедорант и сложих презерватив (намерих, от на сестра ми стаята) отгоре и реших да се отворя сама..Тряябваше никой да няма в нас..НО сестра ми която е на 16г. Влезе в стаята и ме завари..Реакцията и бепе "УаУ"..Умрях от срам, облякох се, тя си тръгна и каза ела в мойта стая да си поговорим..Не отидох при нея ест..Умрях от срам..Но тя дойде и ме попита??Много ли ти се ебе..Аз отоговорих НЕ..Тя пак ме попита и аз пак Не..И тогава тя почна, много е глупаво да се отваряш с дезедорант, но щм не съм готова е трябвало да и кажа..Аз попитах защо, и тя ми отговори защото, могла да ми помогне..Попитах я как, тя ми показа буквално "ОГРОМЕН ВИБРАТОР"...Съблече се и почна да си го блъска..Вагината и беше доста ебана :х..Каза ми да легна и да се съблека, тя щяло да се погрижи за остнало..Но аз отказах..На другия си поговорихме с сестра ми доста сериозно..Тя ми даде вибратора и каза ако, искам да действам..Попитах я тя кога го е направила за 1 път..И тя каза в 5 клас :Ь:Ь:..Казах и че много ми се прави секс ама няма с кой ..И тя каза добре и излезна..След около 30мин..Дойде с гаджето и някъф негов приятел..Запознах се с тоя негов приятел..И по едно време гледам как сестра ми започна да се чука с гаджето и..Подмокрих се цялата..Тоя приятел ме погледна погали ми путето..Съблече ме...И той се съблече..БОЖЕЕЕ беше му почти колко на вибратора пениса..Сложи си един презерватив..Разкрачи ме, погали ми отново клитора, мушна ми го съвсем бавно..Извади го аз се изпищах ЕБИ МЕ ЕБИ МЕ ЕБИМЕ и той почна..Започна да ме чука като животно, без почивки като го мушеше целия много ме болеше започна да тече кръв и той още повече свърши в устата ми..На мойто легло аз се ебех с тоя, на другото сестра ми с приятеля и ..Хахаха колко яко..Това беше най якия първи път

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Тея хора или са патологични фантазьори или абсолютно скандални дебили...

Цитирай Първоначално написано от WeCouldBeTheSame
    Цитирай Първоначално написано от billyana
    Благодаря ти за извадката , от етикета..Просто исках някой ,който го е ползвал да сподели...Освен това не разбрах къде се слага този пръстен ..на лявата или на дяснат ръка....
    за вибриращия пръстен на Durex ...
    It's too late...

Супер фен Аватара на diksi
    ``vqrno li 4e jenata se oformq otdolu po razmera na postoqniq si partnior i ako mu izneveri toi 6te razbere,,v smisal ako sa bili razdeleni s nego ot nqkolko meseca i tq prez tova vreme e bila s drug,,razbira li se``

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    дан си изневерила :

не е възможно според мене ...

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от Thunder01
    Една беше писала че съседа и казал че хвърля до стената ( съседа отдолу ) и питаше дали може да забременее по този начин , е тогава се смях много , заедно с целия ми клас че и с даскала по химия :P :P

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Всеки път когато мастурбирам започвам да се ядосвам и си блъскам костенурката в стената. За сега тя е жива, но не мисля че може да понесе още много, какво да правя?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Цитирай Първоначално написано от Marcos
    nakoi moi frta blci mi se praqt tui 4e sa na 13 godini i mi govorat 4e sa praili sex , i mi prikazvat nqkvi gluposti . nz dali e ot komleksi shtoto sam sto pati po hubav ot tqx po visok po nabit po silen . neznam.

kjete mng seriozno az blk li sam ili az i te sme oshte shibani deca ..

MNG Seriozno pls

Цитирай Първоначално написано от Thunder01
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от *****
    значи бях в двора на едно училище нали аз сам седнала на пеиката наван и сам си дигнала единия крак и се чеша долу бех изпотила и ме сърбеше готино беше и само минават некфи малки и единия вика..таз си бърка в п****та ама аз го чух стана ми някфо готино и ме възбуди иначе не е секс гаф
    +10
    аз сам си аз и не ме ебе за вас ,тфа е !!

В иначе спокойната тема "Снимки на потребителите от раздел СЕКС" пълна с чикибойци, усърдно събиращи материал цъфна ей тва мнение което ме разцепи
    Цитирай Първоначално написано от male91
    >> аз мога ли да постна снимка, като не съм правил секс ?

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    В иначе спокойната тема "Снимки на потребителите от раздел СЕКС" пълна с чикибойци, усърдно събиращи материал цъфна ей тва мнение което ме разцепи
    Цитирай Първоначално написано от male91
    >> аз мога ли да постна снимка, като не съм правил секс ?
    и аз се налях
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от TheImmortaL
    spodeli.info

Най якия първи път!!!!!
    Пише ви момиче на 13г. Преди няколко дена взех един дезедорант и сложих презерватив (намерих, от на сестра ми стаята) отгоре и реших да се отворя сама..Тряябваше никой да няма в нас..НО сестра ми която е на 16г. Влезе в стаята и ме завари..Реакцията и бепе "УаУ"..Умрях от срам, облякох се, тя си тръгна и каза ела в мойта стая да си поговорим..Не отидох при нея ест..Умрях от срам..Но тя дойде и ме попита??Много ли ти се е**..Аз отоговорих НЕ..Тя пак ме попита и аз пак Не..И тогава тя почна, много е глупаво да се отваряш с дезедорант, но щм не съм готова е трябвало да и кажа..Аз попитах защо, и тя ми отговори защото, могла да ми помогне..Попитах я как, тя ми показа буквално "ОГРОМЕН ВИБРАТОР"...Съблече се и почна да си го блъска..Вагината и беше доста ебана :х..Каза ми да легна и да се съблека, тя щяло да се погрижи за остнало..Но аз отказах..На другия си поговорихме с сестра ми доста сериозно..Тя ми даде вибратора и каза ако, искам да действам..Попитах я тя кога го е направила за 1 път..И тя каза в 5 клас :Ь:Ь:..Казах и че много ми се прави секс ама няма с кой ..И тя каза добре и излезна..След около 30мин..Дойде с гаджето и някъф негов приятел..Запознах се с тоя негов приятел..И по едно време гледам как сестра ми започна да се чука с гаджето и..Подмокрих се цялата..Тоя приятел ме погледна погали ми путето..Съблече ме...И той се съблече..БОЖЕЕЕ беше му почти колко на вибратора пениса..Сложи си един презерватив..Разкрачи ме, погали ми отново клитора, мушна ми го съвсем бавно..Извади го аз се изпищах е** МЕ е** МЕ ЕБИМЕ и той почна..Започна да ме чука като животно, без почивки като го мушеше целия много ме болеше започна да тече кръв и той още повече свърши в устата ми..На мойто легло аз се ебех с тоя, на другото сестра ми с приятеля и ..Хахаха колко яко..Това беше най якия първи път
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    spodeli.info

Най якия първи път!!!!!
    Пише ви момиче на 13г. Преди няколко дена взех един дезедорант и сложих презерватив (намерих, от на сестра ми стаята) отгоре и реших да се отворя сама..Тряябваше никой да няма в нас..НО сестра ми която е на 16г. Влезе в стаята и ме завари..Реакцията и бепе "УаУ"..Умрях от срам, облякох се, тя си тръгна и каза ела в мойта стая да си поговорим..Не отидох при нея ест..Умрях от срам..Но тя дойде и ме попита??Много ли ти се е**..Аз отоговорих НЕ..Тя пак ме попита и аз пак Не..И тогава тя почна, много е глупаво да се отваряш с дезедорант, но щм не съм готова е трябвало да и кажа..Аз попитах защо, и тя ми отговори защото, могла да ми помогне..Попитах я как, тя ми показа буквално "ОГРОМЕН ВИБРАТОР"...Съблече се и почна да си го блъска..Вагината и беше доста ебана :х..Каза ми да легна и да се съблека, тя щяло да се погрижи за остнало..Но аз отказах..На другия си поговорихме с сестра ми доста сериозно..Тя ми даде вибратора и каза ако, искам да действам..Попитах я тя кога го е направила за 1 път..И тя каза в 5 клас :Ь:Ь:..Казах и че много ми се прави секс ама няма с кой ..И тя каза добре и излезна..След около 30мин..Дойде с гаджето и някъф негов приятел..Запознах се с тоя негов приятел..И по едно време гледам как сестра ми започна да се чука с гаджето и..Подмокрих се цялата..Тоя приятел ме погледна погали ми путето..Съблече ме...И той се съблече..БОЖЕЕЕ беше му почти колко на вибратора пениса..Сложи си един презерватив..Разкрачи ме, погали ми отново клитора, мушна ми го съвсем бавно..Извади го аз се изпищах е** МЕ е** МЕ ЕБИМЕ и той почна..Започна да ме чука като животно, без почивки като го мушеше целия много ме болеше започна да тече кръв и той още повече свърши в устата ми..На мойто легло аз се ебех с тоя, на другото сестра ми с приятеля и ..Хахаха колко яко..Това беше най якия първи път

Не не не не не не не Ахахахахаа Ебати филмите почнаха да правят

Град
    Зелен Свят!
    Цитирай Първоначално написано от SHking
    Здравейте,аз съм момче на 15 години и от доста време мастурбира.Скоро започнах да забелязвам , че тестисите и пинисът ми са намалили обема си.Отидох на доктор,той каза че няма нищо и започна да ми обеснява за пубертета.Последните дни ми се струва че оная ми работа започва да пада бързо,не прави пълна ерекция и т.н.Също ми се струва че не усещам много добре оная си работа,а вместо това чувствам задника си .не знам дали е внушение,но ми се срува че започвам да се превръщам в жена,поради липса на мъжки хормони,което е заради намаляването обема на тестисите или не напълната ерекция на оная ми работа.Струва ми се че не заглеждам много момичета,а обратното.Понякога пък си мисля за момичета.

Цитат:
    все о6те сум детсвен но пък сум на 14 (и сум стра6но загорял ) миналия вторник им се отдаде вузможност моита да ми пусне но така стана 4е и двамата нямахме кондоми как е вузможно това ? като даже си спомням 4е имах 2 ...
    ...

4есно да ти кажа сум голям не6тастник правили са ми сякакви простотии но не и секс....... (свирки ,4икии)
    но все о6те няма секс
    сега е времето на няк0я от варна да каже ела мом4е аз 6ти пусна и 6та опбразовам кат за първи път ^^
    НЯМА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ

Град
    имаше един "приятел",който беше написал следното:
    Аз съм на 14,гаджето ми на 13.Защо като искаме да правим секс не ми става. след като го прочетох си казах " господи накаде отива света" :С

AKASI написа:
    Здравейти правих секз бес призерватив на 11 сам с приятелката ми правих секз бес призерватив и и пуснах в п****та сперма дали сте стана басхта стото ми е 14см хуя мн е далаг

Град
    Roma, Italia
    Уникални!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от AKASI
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    laaaaaaaaaaaaaaangweeeilig .. !!!

КЛЮЧ!! ..

Какав клиоч ма брантийо и говори на балгарски

Град
    Зелен Свят!
    Цитирай Първоначално написано от OneBoy
    AKASI написа:
    Здравейти правих секз бес призерватив на 11 сам с приятелката ми правих секз бес призерватив и и пуснах в п****та сперма дали сте стана басхта стото ми е 14см хуя мн е далаг
    АKASI-FOR PRESIDENT !!!!

Имаше едно момиче дето беше написала :

- Аз съм на 13 и имам приятел на 22.Той иска да правим секс и аз искам, но не искам да разбира, че не съм отворена.Та, за да се отворя преди "голямата вечер с него " реших да го направя с буркан .. Наврях го до половината няколко пъти и как сега да разбера дали съм девствена ?

Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Цитирай Първоначално написано от ivcheto1
    това е писано в тоя форум

Здравейте приятели, обръщам се към вас със специалната молба да ми отнгонворите и дай боже да намеря разрешение на един Огромен проблем който се случи с мен днес... Докато оправях гаджето си която е доста грозна но все пак ми и приятелка съм длъжен и не питайте защо тръгнахме просто исках да изсипя своето бяло поколение върху ния и да оставя лепкаво по нея таа докато я клатушках тръгнах да си празня гадната сперма върху нея щот не ползваме гумички че трееше да пеим както идее таа кат се изхвърлих мазно почнах да си вея хуя насам натам и май и метнах няколко ескадрона бели агенти та въпроса ми е ща се ражда ли изруд или не бахти...???? Mad Mad Surprised

Е тва вече е гнусно!!

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    spodeli.info

Най якия първи път!!!!!

аааааа неееее добрее еее !! БАХТИ ФИЛМИТЕ !!

Аз бях чела в един форум следната история : едно момиче на 12 г. искала много да го правии !! обаче не и стискало да ходи при момче защото то може да не иска !! ВЗЕЛАА ЕДИН КРЕНВИРШШ !! МУШНАЛА СИ ГОО !! ноо имало един проблееем !! ОБЛЕЛИЛА ГО .. и като си го вкарала тои залепнал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си