- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МИДАТА
fear4o ако още веднъж кажеш че си рус ше доида да те боядисам
(no bad feelings)
ЮПървоначално написано от 1234565
Защо??
Доколкото помня съм го казвал само 2-3 пъти!
ПС: Няма да ти позволя да ме боядисаш! Цвета си ми е естествен и в НИКАКЪВ случай няма да го загубя!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
spodeli.info
Най якия първи път!!!!!
Пише ви момиче на 13г. Преди няколко дена взех един дезедорант и сложих презерватив (намерих, от на сестра ми стаята) отгоре и реших да се отворя сама..Тряябваше никой да няма в нас..НО сестра ми която е на 16г. Влезе в стаята и ме завари..Реакцията и бепе "УаУ"..Умрях от срам, облякох се, тя си тръгна и каза ела в мойта стая да си поговорим..Не отидох при нея ест..Умрях от срам..Но тя дойде и ме попита??Много ли ти се ебе..Аз отоговорих НЕ..Тя пак ме попита и аз пак Не..И тогава тя почна, много е глупаво да се отваряш с дезедорант, но щм не съм готова е трябвало да и кажа..Аз попитах защо, и тя ми отговори защото, могла да ми помогне..Попитах я как, тя ми показа буквално "ОГРОМЕН ВИБРАТОР"...Съблече се и почна да си го блъска..Вагината и беше доста ебана :х..Каза ми да легна и да се съблека, тя щяло да се погрижи за остнало..Но аз отказах..На другия си поговорихме с сестра ми доста сериозно..Тя ми даде вибратора и каза ако, искам да действам..Попитах я тя кога го е направила за 1 път..И тя каза в 5 клас :Ь:Ь:..Казах и че много ми се прави секс ама няма с кой ..И тя каза добре и излезна..След около 30мин..Дойде с гаджето и някъф негов приятел..Запознах се с тоя негов приятел..И по едно време гледам как сестра ми започна да се чука с гаджето и..Подмокрих се цялата..Тоя приятел ме погледна погали ми путето..Съблече ме...И той се съблече..БОЖЕЕЕ беше му почти колко на вибратора пениса..Сложи си един презерватив..Разкрачи ме, погали ми отново клитора, мушна ми го съвсем бавно..Извади го аз се изпищах ЕБИ МЕ ЕБИ МЕ ЕБИМЕ и той почна..Започна да ме чука като животно, без почивки като го мушеше целия много ме болеше започна да тече кръв и той още повече свърши в устата ми..На мойто легло аз се ебех с тоя, на другото сестра ми с приятеля и ..Хахаха колко яко..Това беше най якия първи път
Тея хора или са патологични фантазьори или абсолютно скандални дебили...
:ДПървоначално написано от WeCouldBeTheSame
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
``vqrno li 4e jenata se oformq otdolu po razmera na postoqniq si partnior i ako mu izneveri toi 6te razbere,,v smisal ako sa bili razdeleni s nego ot nqkolko meseca i tq prez tova vreme e bila s drug,,razbira li se``![]()
Всеки път когато мастурбирам започвам да се ядосвам и си блъскам костенурката в стената. За сега тя е жива, но не мисля че може да понесе още много, какво да правя?![]()
![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Първоначално написано от Thunder01
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз сам си аз и не ме ебе за вас ,тфа е !!
В иначе спокойната тема "Снимки на потребителите от раздел СЕКС" пълна с чикибойци, усърдно събиращи материал цъфна ей тва мнение което ме разцепи![]()
Първоначално написано от male91
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от vaseto0o
и аз се налях
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Първоначално написано от TheImmortaL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първоначално написано от fenasf
Не не не не не не не![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ахахахахаа
Ебати филмите почнаха да правят
![]()
Цитат:
все о6те сум детсвен но пък сум на 14 (и сум стра6но загорял ) миналия вторник им се отдаде вузможност моита да ми пусне но така стана 4е и двамата нямахме кондоми как е вузможно това ? като даже си спомням 4е имах 2 ...
...
4есно да ти кажа сум голям не6тастник правили са ми сякакви простотии но не и секс....... (свирки ,4икии)
но все о6те няма секс
сега е времето на няк0я от варна да каже ела мом4е аз 6ти пусна и 6та опбразовам кат за първи път ^^
НЯМА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ![]()
![]()
![]()
имаше един "приятел",който беше написал следното:
Аз съм на 14,гаджето ми на 13.Защо като искаме да правим секс не ми става. след като го прочетох си казах " господи накаде отива света" :С
AKASI написа:
Здравейти правих секз бес призерватив на 11 сам с приятелката ми правих секз бес призерватив и и пуснах в п****та сперма дали сте стана басхта стото ми е 14см хуя мн е далаг
Уникални!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от AKASI
![]()
![]()
![]()
АKASI-FOR PRESIDENT !!!!Първоначално написано от OneBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имаше едно момиче дето беше написала :
- Аз съм на 13 и имам приятел на 22.Той иска да правим секс и аз искам, но не искам да разбира, че не съм отворена.Та, за да се отворя преди "голямата вечер с него " реших да го направя с буркан .. Наврях го до половината няколко пъти и как сега да разбера дали съм девствена ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Първоначално написано от ivcheto1
![]()
![]()
![]()
![]()
Е тва вече е гнусно!!
Първоначално написано от fenasf
![]()
![]()
аааааа неееее добрее еее !!
![]()
![]()
![]()
![]()
БАХТИ ФИЛМИТЕ !!
Аз бях чела в един форум следната история : едно момиче на 12 г. искала много да го правии !! обаче не и стискало да ходи при момче защото то може да не иска !! ВЗЕЛАА ЕДИН КРЕНВИРШШ !! МУШНАЛА СИ ГОО !! ноо имало един проблееем !! ОБЛЕЛИЛА ГО .. и като си го вкарала тои залепнал
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()