- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МИДАТА
е не ... не мога да повярвамЗависи за какво.За обикновено чу*ане,стига външния да е одоволетворяващ:да е поне 175-180см-няма,като я целувам да ми се налага да клякам,я...Хубаво стегнато тяло...И мутра,която да не напуква огледалата.Характера е почти без значение.Виж за продължителна връзка е съвсем друго-Ръста по възможност, пак да е някъде толкова...Физиономията да е приятна,но в същото време предизвикателна.Да не е някакъв трол - по широк в раменете от мен, с крака като дънери.Тоест финно тяло...В този случай доста по-важен е характера:да не иска секс от мен всеки ден,защото понякога ме мързи да си мърдам краката...Да няма проблем с ревността,както и с излизането вънка с приятели.Да не ми мрънка на главата,когато играя на ПС-то...Да е независима...Да не е лигла,както и к***а/кифла,козунак или там,както ги наричате вече.По възможност да има чувство за хумор.Да не ми пречи, като гледам, някакво спортно предаване...Общо взето, такова, което не се е раждало все още.![]()
![]()
![]()
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxxaПървоначално написано от WhyNot
ша са ражда ли малък изрод или не ?? :Д хахахахахахах "бели агенти" :Д
Какво точно странно видя ?Първоначално написано от NeZaPoznat
Same shit,different day .
За съжаление не мога.Язък за бирата.
Same shit,different day .
Първоначално написано от FenaNaGei4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само аз ли като видях заглавието на темата и се уплаших, че е някой тема в която целта е да се прави секс с ушната мида? Само такава не съм виждал още.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
В тон с другите теми е напълно възможно омбреПървоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
Първоначално написано от dakata123
Първоначално написано от tarlyo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Sigrina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
Първоначално написано от ivcheto1
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
хахаха, тоя бисер от къде го изрови, беПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
От форума разбира семоже би трябва да пускам и линкчета - ето така
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=373725
Първоначално написано от diditu97
![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=373853
Първоначално написано от areon4o
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=373943
Втори бисер за днесПървоначално написано от drodzz
![]()
Първоначално написано от teenexes
all day... all night... what the fuck?!
Ето нещо забавно![]()
ТЕМАТА Е НАПЪЛНО РЕАЛНА И ИСКАМ САМО СЕРИОЗНИ СЪВЕТИ !!!
Ами проблема е малко странен и доста срамен , но е самата истина
Вчера бях с приятелката си и по едно време решихме да правим секс.
В началото сичко минаваше напълно нормално , но по едно време както бяхме в мисионерска стойка ми се допърдя. По принцип съм пърдял много пъти пред приятелката си , но никога по време на секс. Помислих си ,че ще е малко неудобно и неприятно да го направя ,защото щях да разваля момента Sad
Опитах се да задържа напрежението , но по време на секса ме напъна още 5-6 пъти. Вече толкова много ме напъваше пръднята ,че вече едва издържах и понеже съм на принципа " ДОБЪР ЧОВЕК ЛОШИ НЕЩА В СЕБЕ СИ НЕ ДЪРЖИ" и реших да се изрежа лекичко без да чуе. Оказа се обаче ,че заряда е твърде голям и няма как да бъде тихо и затова реших да се издъня с пълна сила , барем поне да се посмеем.
И така момента в който усетих ,че оръдието е готово да гърми аз се изцепих с пълна сила !
Подадох газ и Рррряяяяззззз задника ми изгърмя като автомат !!!
Приятелката ми малко се смути , но продължихме да правим секс
И така вече стигам до същината на проблема........Бях забравил една подробност , а тя е ,че имах разтройство цял ден и бях забравил ,че ако пръдна така рязко може да се надрискам и точно така стана.
От големия взрив се бях насрал малко и имах касмет може да се каже , щото ако беше малко повече щеше да се разтече навсякъде.
Притесних се аз след като усетих , че съм се накъкал , но понеже съм пич запазих самообладание и веднага започнах да мисля как да изляза от тая левашка ситуация.
В първия момент реших да приключа веднага с едбането и да си тръгна , но щеше да е много подозрително ако спра веднага след като се изпърдях и вероятно тя щеше да се усети ,че съм се насрал. Затова поебах я още около минута и казах ,че не ми се такова повече. След тва си обух гащите върху насрания "задни части" и си тръгнах буквално като насран без да давам обеснения.
Приятелката ми обаче след това ми се обади и ме пита защо съм си тръгнал така изведнъж. Аз и казах ,че просто не ми се е** , но тя не ми повярва и ме пита "Ами защо не остана поне да си говорим , никога не си тръгвал веднага след секс....нали винаги оставаш да си правим компания. Започна да ме пита има ли някакъв проблем и дали тя е виновна за това ,че съм избягал така спонтанно. Аз естесвено не можах да и дам смислено обеснения и просто затворих телефона.
Моля дайте съвет , какво да изтъкна като причина......срам ме е да призная ,че съм се насрал.
Очаквам вашите съвети и моля ви не ми се подиграваийте.....на всеки може да се случи
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Тая последната кърти просто!!![]()
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
" ... мензисът бил по-обилен, защото момичето се разширявало след секса..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
+100 Ако не я беше постнал някой, тамън аз щях да го напраа. Страшна еПървоначално написано от bitchwolf
![]()
![]()
![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
Невероятноно факт
![]()
ще ми се да проследя и темата
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ff332fd996739a
![]()
![]()
![]()
Незнам дали само от форума трябва да пускаме такива бисери ,но искам да кажа за някои изцепки (мои и на приятели)![]()
"Орязаха ми сливката" - става въпрос за сливово дърво
" Излезнаха ми мазоли отдолу" - демек на ходилата
" Запалката свърши в мен" - свърши и газта
"Меко е може да се лапа" - в смиъл ,че бъркалката може да се дъвчи
Има и още много за ,които немога да се сетя.....![]()
Първоначално написано от TheLastAngel
Супер омбре !!![]()
![]()
Смях се много
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=375319
здравете всички имам много голям пробглем с приятелката ми преди 7 месеца скасахме преди това ходихме 2 години скасахме заради това че аз се даржах уйасно с нея надменно не и обраштах внимание даржах се грубо надменно и не се осещах какжо
(отказвам се да маркирам - четете)правя сега се оправих и не се даржа така ами колкото мога по мило кам нея излизаме пак от 3 месеца целуваме се и прегра6таме но повечето пати тя ми казва да я оставя но нямаме враска а аз това искам но тя не понеже цетирам " чуствата ми са неясни в един момент те обичам в друг те мразя в друг те харесвам и така нататак ..." последния пат ми каза че чуствата и кам мен са били така да се каже истрапнали не че няма има но просто не са сащите мина толкова много време мен ми стана супер тъпо и накрая тя ми каза давам ти 1 месец в които да ме накараш отново да се влиубя в теб но и аз незнам какво да правя последните ни срещи винаги ходя с цветя даржа се мило правя това което на нея и се иска но незнам как отново да я накарам незнам просто от подараци няма фаида понеже сам и подарил на 20 подарака всичките различни от един клас сме но няма как да сме заедно в даскало понеже неините приятелки ме мразят а тя постоянно е с тях когато отида при нея те ме искарват изван нерви и ако отида още 1 пат ще им хварля леша а тя ще ми се расарди много жестоко винаги когато тя не е с тях аз отивам при нея но явно не стига питах всичките ми приятелки и приятели но никои неможа да ми помогне пробвах всичко което ми доиде на акала направих клипче с наши снимки и нашата песен промених си тотално дарйанието кам нея но каквото и да става немога просто да и кажа чао прекалено ми е скапа и означава всичко за мен ужасно гадно ми беше през времето когато не бях с нея и всичко това което написах тук тя го знае моля ви се кажете ми какво да направя за този 1 месец плс някои да помогне
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xShadyx
![]()
all day... all night... what the fuck?!