.
Отговор в тема
Страница 27 от 33 ПървиПърви ... 17232425262728293031 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 802

Тема: МИДАТА

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Айде редактирах го
    X.O.X.O.
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

anonymous768631
    Guest
    Сподели.ИНФО дали не е най-голямата болница! Когато им е скучно на хората, гледат филм. Аз сядам да чета Сподели.ИНФО...

Голям фен Аватара на reperw
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Прясно,прясно..
    Момичета,как бихте реагирали ако имате рожден ден и ваш добър приятел ви подари ...вибратор?
    Честно не се смейте, но бих се зарадвала защото няма кой друг да ме погледне
    Ако мислиш, че вибратора те "гледа", имаш проблем.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Честно не се смейте, но бих се зарадвала защото няма кой друг да ме погледне
    Ако мислиш, че вибратора те "гледа", имаш проблем.
    That's not funny.. that's sad.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от elc

Аз бях чела в един форум следната история : едно момиче на 12 г. искала много да го правии !! обаче не и стискало да ходи при момче защото то може да не иска !! ВЗЕЛАА ЕДИН КРЕНВИРШШ !! МУШНАЛА СИ ГОО !! ноо имало един проблееем !! ОБЛЕЛИЛА ГО .. и като си го вкарала тои залепнал

Като прочетох това се сетих за нещо. Не знам дали е вярно, но бях чувала че една се е отворила с кренвирш и той се е счупил вътре и се е налагало баща и да го изкарва...

Вие тук им се смеете на хората ( аз също ), ама на някой от тях хич не им е смешно !!
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от pamito14
    извинявам се за въпроса обаче вече взех малко да се притеснявам та сега направо на въпроса нормално ли е като мастурбирам и свърша да ми излиза някво такова бяло кът супол от пичката бладодаря ви предварително и моля без ебавки
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от jonib
    Цитирай Първоначално написано от BobiGalabov
    веднъж ми се случи да ъм толккова пиян че да се иеба с хамстер женск разбирасе
    Да,това опредлено смегчи ситуацията

Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Цитирай Първоначално написано от Hrisi98
    Ако го направя в дупето има ли някаква възможност нашите да разберат ,че съм го правила там?И има ли възможност да забременея ако го правим без презерватив?Ако го правим с презерватив?Изчетох днес цял ден всички такива теми ама пак ме е страх нещо.
    no comment...

Цитирай Първоначално написано от naQkataRaota
    Цитирай Първоначално написано от Hrisi98
    Ако го направя в дупето има ли някаква възможност нашите да разберат ,че съм го правила там?И има ли възможност да забременея ако го правим без презерватив?Ако го правим с презерватив?Изчетох днес цял ден всички такива теми ама пак ме е страх нещо.
    no comment...
    И е набор 98 wtf ?
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Фен Аватара на MilenMns
    Град
    Sofia
    ВНИМАНИЕ! Кирилицата е задължителна. Теми или коментари на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!

GregoryHouse

Цитирай Първоначално написано от kiku2000

Аз бях чела в един форум следната история : едно момиче на 12 г. искала много да го правии !! обаче не и стискало да ходи при момче защото то може да не иска !! ВЗЕЛАА ЕДИН КРЕНВИРШШ !! МУШНАЛА СИ ГОО !! ноо имало един проблееем !! ОБЛЕЛИЛА ГО .. и като си го вкарала тои залепнал

Като прочетох това се сетих за нещо. Не знам дали е вярно, но бях чувала че една се е отворила с кренвирш и той се е счупил вътре и се е налагало баща и да го изкарва...
    ~Dio - ROCK IN PEACE~

Цитирай Първоначално написано от natinkua
    здравейте искам да ви попитам нещо ! С моя приятел днес правихме сех на мен ми беше за първи път и той се изпразни в мен имали вероятност да съм забременяла и тнт.....
    Абсолютно 100% няма никакъв шанс да е бременна

Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Не говорех за момичето, а за приятеля. Щом е бил такъв е имало причина. Щом я е е***, пак е имало причина.
    По принцип не съм ревнив, даже третирам момичетата като тоалетна хартия, важното е и за мен да има. Ама щом ще го прави, а и ми е приятел, за мен е важно да знам, че ще го прави и ЗАЩО го прави.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от kiku2000

[/quote]

Моля?

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Не говорех за момичето, а за приятеля. Щом е бил такъв е имало причина. Щом я е е***, пак е имало причина.
    По принцип не съм ревнив, даже третирам момичетата като тоалетна хартия, важното е и за мен да има. Ама щом ще го прави, а и ми е приятел, за мен е важно да знам, че ще го прави и ЗАЩО го прави.

Видях се и аз в тая тема. Да***м...

Не знам брои ли се или някой качвал ли го е, но...

Цитирай Първоначално написано от JustBelieve
    На 15 съм и си махнах космите по краката защото съм плувец и просто правят прекално голямо съпротивление и не е хубаво ! НО ! Повече няма да го правя : ( Не ми харесва + някак си се чувствам гол ! Игнор и тва е

Момчета ям си хуя, тва нормално ли е, и ми е много малък междугругото и съм 20. Тва нормално ли е ?

Повече от фен Аватара на Hristova
    spodeli.net

А пък аз се възбуждам когато ме опипват в градския транспорт. Жена на 46 години съм. Когато съм с прилепнала рокля и прашки 100% някой ще се лепне зад мен. Понякога се навеждам уж че съм изпуснала нещо на пода. После свършвам у нас под душа със спомените.
    Не ги разбирам жените, които вдигат скандал когато някои ги погали отзад

________________________--

Здравейте!
    Искам да попитам нещо! С приятелят ми правим опити да забременея, но ми прави впечатление че кога той свърши в мен почти цялата сперма си излиза! Това нормално ли е?
    L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ot maluk obi4am da se obli4am v jensko belio,edin den kakto si sedq v nas,se zvuna na vratata i edna priatelka na sestrami mi me vidq,tq e s edna godina po golqma ot men,i poznaite kakvo stana ebame s pust be6e neveroqtno,4ustvoto be6e qko evala na jenite,tq mi pokaza kakvo e da te boli ot zad,i sega postoqno si go pravi s men no nz do koga 6te istarpq tova
    лично.нет
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    ot maluk obi4am da se obli4am v jensko belio,edin den kakto si sedq v nas,se zvuna na vratata i edna priatelka na sestrami mi me vidq,tq e s edna godina po golqma ot men,i poznaite kakvo stana ebame s pust be6e neveroqtno,4ustvoto be6e qko evala na jenite,tq mi pokaza kakvo e da te boli ot zad,i sega postoqno si go pravi s men no nz do koga 6te istarpq tova
    лично.нет

АХХАХАХХХАХАХХАХАХАХ
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Виждам, че има истории от сподели.инфо и няма как да не се включа.

Zdr. mom4eta az sam momi4e na 19 g. koeto v posledni vreme ne6to ne go zabelqzvat i az nz za6to no prosto e fakt???Spored dosta hora izglejdam dobre no za men tova ne e dostata4no iskam prosto da sam naistina zabelqzvana pove4e ot mom4etata ,dori svalih s dosta ysiliq kam 6-7 kg. no smqtam 4e moga o6te mnogo ne6ta da napravq za da me ocenqt.Spored vas kakvo o6te trqbva da napravq vizyalno za da imam pove4e yspeh.Molq vi iskajete svoeto mnenie po ? mi ako moje pi6ete si i godonite

Momi4e sam i iskam da popitam ostanalite momi4eta pravqt li nqkakvi dieti za da izglejdat po-dobre ili ne? Za6toto sam zabelqzala pove4eto momi4eta v tqlo sa super perfektni pravqt li ne6to po vaprosa ili si e natyra prosto???Az postoqnno zapo4vam vse nqkvi dieti i razni dr. ne6ta za da ne sam tolkova edra a vie???
    един приятел ми разказа че доктора му казал като се къпе да набие една чикия ама по рязко да дръпне първия път за да разкъса кожичката която е между пениса и главичката.Та вапроса ми е дали наистина трябва да се прави това и боли ли?
    обичам путки с пиърсинг на езика видя ли такваз путка, ми става ясно, че тая дава и отзад и го смуче страстно!

Здравейте , искам да споделя наистина нещо важно което не е поредната шега аз съм на 15 години от Варна момче съм . Вчера на гости на наще дойдоха тяхни добри приятели жена и мъж , те са съпруг и съпруга. Жената беше с къса рокля и имаше страхотни крака . През цялото време не спрях да я гледам на масата тя беше седнала от ляво на мен . Не знам какво да правя мн искам да го правя с нея тя е сигурно поне на 35 години , но е много слаба и има страхотно тяло . Наистина това е сериозно и моля за помощ . Някой който може да ми каже какво да правя да пише без базици

Офф .. кво да права .. на 14 съм момиче .. в събота приятеля ми ще дойде да се видим ( Аз съм от София а той не е от София и е на 17 ) и съм му обещала да правим секс .. той го иска , и аз го искам мнооого .. Проблемът , обаче е че няма да можем да го направим у нас щото нашите ще са у нас ... сигурно ще е навън някъде .. АМА кажете къде може да правим секс навън без да ни види някой ( ще го правим около 17:00 - 18:00 часа. ) ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ ВИ !

Хора, помогнете ми! От няколко седмици имам връзка с гаджето на една позната. Тя е адски гадна, злобна, заядлива, самовлюбена, завистлива и т.н. в тоя ред на мисли. Много ме дразни! Ама много! Случва се от време на време да излизаме с нея и още хорица на заведение, но е толкова дразнеща, че всеки път си казвам: защо излязох, като знам, че тя ще идва. Ето например оня ден: излизаме 6-7 човека на дискотека. Една приятелка си купила нова рокличка и се хвали, а тази й каза: Еее, голямо чудо станало като си си купила рокля. Момичето нищо не каза, ама тая след малко ей така подхвърли: Какво се умълча пък ти, я кажи за роклята, че да се намесиш в разговора...Оф, направо ме вбесява. И с мен се е държала по подобен начин. Много противно момиче!!! Та с нейния се виждаме от скоро и правим страхотен секс. Явно не му дреме за нея особено (както и на мен). Иска ми се тази да научи, но по гаден начин. Макар че, самият факт, че той й изневерява си е достатъчно гаден. Ще ми се да е нещо гадничко...Мислех си да му оставя смучка...Но не е достстъчно според мен. Пък и искам да разбере, че съм аз. Ако просто й кажа няма да повярва. Трябва да е нещо по-така...Да се убеди с очите си. Но някак си да стане така, че да не изглежда нагласено пред него. Помагайте! И моля ви, без да ми се правите на моралисти. Всички сме способни на какви ли не гадости в дадени моменти. Пък и тая пача си го заслужава. Благодаря предварително!

ИМАМ ПРОБЛЕМ!!! акам през вагината си и пишкам през гъзъ тогава къде да си навръ вибратор отпед или отзад много ви моля спешноо еееееееее

аз гледам дързост и красота всеки ден. обичам когато там правят секс. целият сериал е пълен с такива но не всеки ги вижда. вчера ебати оргията дет беше само-ридж, брук, стефани и ерик правиха групов секс като брук ближеше путето на стефани а ридж кура на ерик малиии голяма оргия дори аз се изцапах с космите на путето ми смръдливо но беше невероятно. между другото утре ще дават 2772 епизод където ще дават как шийла се завръща и завира един пистолет в гъза на стефани. приятно гледане

Хора аз като се пребирах от стадиона някви какичи дойдоха и ме целунаха бяха на 18 а аз съм на 14 и се възбудих после ме хванаха и ми закачиха нещо на очите и ми закараха някаде играха се с мене ебаха ме играха с оназ работа после ме заведеха дето бях и ми дадоха 50 лева

edin den se vr16tah ot diskoteka k1m 3 chasa prez no6ta i po s16toto vreme se v1rnaha i maika mi i ba6ta mi [vr16taha se ot gosti] . sled tva az otidoh v banqta za da si zema dush no po edno vreme ba6ta mi vleze [beshe adski piqn ;DD] ii vleze v1v vanata pri men . po4na da me celuva ii da me obarva na vsqk1de [az ne se s1protivlqvah 6toto bqh i az piqna ;ddd] sled tva toi me hvana i me zanese v staqta mi i po4na da me ebe ii otpred ii otzad [be6e spr adsko] . no sled tva na ba6ta mi ne6t0 mu se dospa ;ddd ii vze che zaspa. sled tva az se oblqkoh i otidoh da s1budq mama za da go premesti v tqhnata spalnq s opravdanieto 4e e ob1rkal staite ;DD. sled nqkolko dena razbrah che s1m bremenna ot bashta mi no nai lo6oto e 4e ba6ta mi ne pomni ni6ti4ko ot onazi ve4er deto me iz4uka . sq kfo da pravqqq . plss daite nqk1f s1vett ama bez obidi !!!

6те ми кажете ли някакви лекарства за много силна възбуда а и колко струват.Искам да ги дам на приятелят си + идеи за секси изненада която да му направя.Благодаря ви

Iskam ciganin na kakwato i da e wuzrast da me naebe . Momche na 15 godini sum ii mnogo obicham ciganiski kurowe

az sym 19 godi6no momi4e i mnogo mi haresva da mi pravqt analna salata, no tochno za tova mom4tata ne mi obryshtat vnimanie

Как да накарам момче, което вече си има гадже ,неиска да ме вижда ,защото като вървехме му правих много гадно ,а после разправах глупости за него- да преспи с мен отново ? Просто водех полов живот само и единствено с него и немога да го направя с друг..

в един сайт намерих случайно прякора "Кървавата графиня", стана ми интересно и прочетох една статия в интернет до половината, само толкова издъжах. Прочетох за живота й ореди сватбата, за това че е измчвала млади момичета, за съучастниците й, но когато стигнах до часта където бяха описанията на съучастниците й за това как са измъчвали бедните момичета, не издържах. сега съм много... не знам каква е думата - искам да се свия в приятеля ми и никога да не погледна света. чуствам се ужасно, опитвам се да го забравя но не мога ;(;( някакви съвети как да се почуствам по-добре? моля ви помогнете ми! не мога да стоя на едно място! ;(П.С. Никога не се интересувайте от тази побъркана кучка!
    xoora plss kajete kak moga da karam momchetata da me xareswat na 14 sum .. xybawaa imam dossta golemii gurdii .. chernna kosaa ii sm normallna w teggloto .. imam sii 2 bff.. i powecheto puti izlizam samo ss ednataa ot dwete i ss mommcheta ot nashta kompaniq .. ama nzz dali me xareswat kajete kak da gi swalqm i da se wuzbyjdatt ot men ..?

Начии момиче на 16 съм ... и предполагам се сещате че едва ли сядам да уча ...а наще искаха да имам 5ици и 6ици по сичко за края на годината ... та преди два-три месеца сключих една сделка с две момчета от моя клас ..дето са мога да кажа зубари .. не са мн грозни ама са задръстени .. и стоят на чина пред мене .. ии понеже ги знам че те мн ме искат .. в смисъл мно ме харесват и искат секс с мен ама аз неща с тях че са много сдухани .. и се бяхме разбрали така -те ми решаваха контролните или ми даваха да ппреписвам а после ако имах 5 или 6 натази контролна ... им давах да лъскат пред мене и да ме пипат там колкото да свършат 3-4 пъти в рамките на около 30мин. или пък ако съм в добро настроение им давах .. както нали лъска пред мене и ме пипа .. да дойде да ми се натиска .. в смисал аз съм си с дрехите без да свалям нищо .. той си е искарал оная работа ,аз въобще не я пипам нея, и само си я търка през дънките ми или шалварите и си го търка на дупето ми или м/у краката ... ии така и бяха доволни щото се кефят на мене .. и аз бях доволна щото нямах проблеми с наще заради оценките даже хванах стипендия .. )

Ами значи онзи ден с гаджето ми абе сещате се .. мисля че не е свършвал в мен .. не съм сиг .. но на др ден ми се гадеше та ме е страх да не съм бременна .. ам има и такъв летен вирус защото имах и температура вечерта и не знам вируса ли е или съм бременна .. мн ме е страх ;(

гаджето ми не е сигурно дали свърши в мен, а трябва да ми дойде на 9-ти. Трябва ли да се притеснявам? Без излишни коментари, не се хабете! ;]

влюбих се в новата съученичка, толкова е идеална и нереална. понякога когато съм сам в нас и нямам какво да правя запалвам цигара, опъвам се на леглото и си представям как я връзвам на един стол и почвам да галя меката и нежна кожа с бръснарско ножче а после лижа срамните и устни с дългия си език и ги смуча докъто не посинеят а после ги отрязвам и ги забивам в стената с пирони. еx мечти... как мислите дали би се навила?

na 14 s1m ii 1 wecher s priqttelii izleznahme naw1n p0diisk0ttekii [syper se zabawlqwahme] . sled twa kat si tr1gwahme edn0 m0mche 0t priqtteliitte mii p0iska da me izprattii. az se s1glasiih. p0 p1ttq t0ii lek0 me 0bara [na men mii haresa]. sttignahme d0 u d0ma [r0diittelitte mii bqha w angliiq za nqk0lk0 dena ii gii nqmashe] . az p0piittah m0mchett0 dalii shtte shtte d0iide zamalk0 d0 g0re , t0i se s1glasi. katt0 wlqz0hme t0ii me hwana za dupett0 ii p0chna da me celuwa s eziche. az ne mu 0ttkazah. sablecheme ii me zanese w sttaqtta mii. hw1rliime na legl0tt0 ii p0chna da mii lije puuttett0 [beshe syper]. sled twa p0cha da mii sttiska ciiciitte ii da sii tt1rka kura w ttqh . sled twa me 0b1rna kucheshkatta ii me p0chna w g1zaa t0lk0wa adsk0 che daje mu wlizaha ii tt0pkiitte . az wikah katt luda. sled twa mu g0 lapah . napraw0 mu g0 lapnah na wedn1sh ii wednaga mii nap1lnii usttatta s1s sperma. sled twa az sama sii g0 nawrqh w putkatta mii a t0ii se prazneshe. sednah mu na kura ii t0i p0chna da me w1rtti . kreshttqh kat luda ama 0t keff . tt0ii me 0bara p0 puttkatta s r1ka [p1hna sii sichkitte pr1stti ii b1rkashe] 0leee k1f kef izpittwahh che napraw0 mu hwanah kura ii sii turiih t0lk0z na d1lb0k0 w puttkatta che p0luchih mega qk 0rgaz1m. tt0ii pak p0chna da mi liji puttett0 [wkara sii ezichett0 daje] . sled twa zehme m0q wiibratt0r ii t0ii ii g0 slagashe w dupett0 a az mu g0 duhah [mega qk0 beshe]. n0 sled twa d0iide ii nii wiidq p0 malkatta mii sestra [ na 11 g] ii nii kaza che shtte mii izkaje ak0 ne q izchuka m0mchett0 ii neq. tt0ii se s1glasii ii ii hw1rli ttak0wa ebane che daje ii d0iide cik1la ii p0chna da plache ;dddd. ttakka pr0d1ljihme nqk0lk0 chasa. sled twa tt0ii sii tr1gna .. beshe syper qk00

Guest
    да, в сподели.инфо са най-големите изцепки... ама и коментарите под идиотските истории не остават по-назад

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Ilikeliljon написа:
    Не ги знам къде ходят, ама по-добре да не ходят там, където ти ходиш. Cool Cool Cool За тяхна безопасност имам предвид Very Happy Very Happy

за тяхна безопасност е да са с мен Very Happy
    в реалност съм по сериозен спокс

и да допълня предпочитам да разбират математика, компи и английски Very Happy

(Стаа въпрос за некъв пич от някво село, дет искал да разбере къде ходат яките мацки .. и решава, че треа във форума да пита .. даже и изисквания има ! )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си