- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МИДАТА
Хахаха, луди сте![]()
вьзможно ли е
вьзможно ли е да се влубиш в някои които никога не си виждал нито говорил с него,само сь ти казали как изглежда,на мен ми се слу4и.
Егати късмета!
Значи, кво да кажа, момиче съм на 19, първия път го изкарах на 14. Пича дет ми хелпна да се оттърва от девствеността си беше....просто слушай ся:
Отидохме у нас, (skipping kiss, ласки, etc.)...Момчето тръгна да си го пъха в котаранката ми и стана невиждана гледка: Усетих рязка болка, момчето нададе вой и като се отдръпна...Дядо Коледа бил пиян, подранил малко, излязъл от путето ми и му подарил миши капан! Да не повярваш! След един месец почва рядко щастие, повръщане и т.н. Отивам на лекар и гледам на една табела, когато слоницата била бременна в 19 месец почвала да повръща и да ма рядко щастие. Доктора вика бременна си в края на 19 месец. Викам си на ума: Да ти еба аз на тебе слона! Предложих му да се задоволим и моля ти се оня само си го пъхна в котето ми и кура му остана вътре. Викаха спешна помощ. Накрая след 1 месец в блоницата раждам, сестрата припада и гледам на земята: Плужек!
пърдел!!!
Много пърдя бе хора.Яд ме е на мене си.Какво ли не пробвах не помага и не помага.Покрай мен не може да се живее,а и не всеки път мога да се въздържам.Срамувам се когато при някое мероприятие трябва да се извинявам пред колегите и да търча като някой пикльо до тоалетната. Там да го пускам по тарлъци,че да не се чува много,много и да не ме емнат колегите.Направо ви идва да си вържа един камък на шията и да се свърши,но ме е страх! Моля за някакъв съвет,че съм се усмърдял от пърдене! Независимо,че звучи смешно на мен ми идва да ревна като бяла мечка,ама ме е срам и си пърдя ли пърдя.Абе направо съм един ПЪРДЕЛ!!!
Остана вътре!!!
Днес си наврях обелен банан в путката и той се счупи и остана вътре и не мога да го извадя! Дали да бръкна с нещо? А дали ще ми спука червата ;(
направих го с лъв
моите родители са тарговци на различни животни. веднъжцж ходихме в африка и там за първи път видях лъв на живо. между другото съм момче и съм на 18. настанихме се в помещението и започнах да разглеждам всички животни. само да спомена е любимото ми животно е точно това лъвът. той беше толкова сладък и толкова секси. с т асзи негова грива и ушите които се крият зад нея. този секси звяр беше разгонен и аз решихд а се вазполвам. той беше легнал на земята аз започнах да му духам. пенисът му беше около 10 см. толкова се вазбудих че направо му го налапах с ташаците. учевидно и той испитваше голям кеф защото след две минути свърши. след т ова той се исправи и аз го ебах отзад. никога няма да го забравя това. правих ме го около 3 дена така без спирачка. нямам тарпение пак да замина във африка. иако има някои от вас които да си пада по животни дайте някой сайт
Наебах козата
Здравейте Аз съм на 24 години и живея в едно монтанско село
Чесно а си признаа ни съм пътувал мноо мноо аве най мноо 5 6 пъти до монтана да съм одил за толкоз време ама ней туй проблема Та в мойто село както са сещате няма много млади ора само бабички и старци и аз тъй и не си намерих мома за толкоз време Ама братчеда от враца ми разпраа за един филм дет некъв войник набарал коза и я опънал Ей от тогаз мира немам и оня ден реших че ше пробвам и аз Имаме в обора три кози ама двете рогати а третата мноо убава и кротка Викам тя ше е Вечерта по тъмно са излух от криватя и прао при козите Фанах кротката и зех да я галя по врата после по вимето зех да я дърпам тя ни съ дърпаше Накрая изотзад минах изух гащите и я опънах Аве малко кофти беше щот мирише на тор в обора ама кат я нахендрих и миризмата са изгуби някак Много ми беше убао а сигурно и на козата щот не мръдна да побегне ич та тъй де убао си изкарах и мисля а повтора пак
Малко шантаа ми са струа таа работа ма кат нема друго и козата е женска Аре сичко убао ви пожелавам
на баба кокошката
Баба имаше една кокошчица, беше червена, много красива и стройна със много красиви пера. Един ден баба отиде с магарето някъде и аз останах сам в голямата къща. Аз са бях много щур и реших да видя дали кокошчицата има яйчице в дупето, бръкнах и не открих нищо, ама много ми хареса.Беше едно топличко и изведнъж пишката ми беше вътре в кокошката.Петела от тогава много ме мрази и само ме кълве
Народа съвсем изперква. Свършиха ли жените/мъжете, че на животните посягат![]()
Как да
Как да си бръсна гъза моля ви кажете аз съм момиче ;( моля ви момчета кажете ако искате може да си бръснем газовете заедно !![]()
![]()
Здравейте На 14 години съм и преди малко с приятеля ми се възбудихме и правихме секс, нямахме презервативи и беше много късно да купим а бяхме на купон на един приятел и не върви да избягаме до магазина по средата на партито И правихме секс без презерватив , по едно време просто лежахме и той ме обарваше и аз него и се натискахме, и изведнъж се възбудихме и ни хрумна да правим секс значи имахме лубрикант от приятеля ни той имаше у тях, и така не ме болеше, той вкара пениса си във вагината ми и после го извади, и въпросното бялото нещо на приятеля ми попадна до вагината ми когато той както се казва свърши не във нея но до нея. не знам но май така се забременява. сега сме у приятеля ми и той ми миеше вагината със сапун и я триеше. какво да правим сега, според вас бременна ли съм??![]()
![]()
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
Много е важно да се знае че те ВСЕ ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ да я мият тая вагинаПървоначално написано от theeye770
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
това ми е любимата тема в тоя форумех тая вагина...
![]()
Заглавие: Не мога да се задоволя , помагайте
Вчера Докато циклих паркета чисто гол , както се бях надупил и оная работа ми се мандахерцаше налево и надесно изведнъж котаката ми одра по чепа. От стреса подскочих и си цапнах главата в тръбата за парното. От удара съм загубил съзнание. След като дойдох на себе си видях ,че двама парамедици от спешното ме носят на носилка по стълбите в блока и им разказах какво е станало и те от смях ме изтърваха и си счупих ръката. В болницата пък като си бърсах гъза , хартията се проби и по пръста ми останаха лайненца. Реших да си изтръскам ръката , но замахнах прекалено силно и се щибнах много яко. Сега нито ръцете мога да си позлвам поне чикия да си набия освен това не мога да е** понеже чепа ми е надран от тъпата ми котка. А кажете как да си укротя либидото ? Много ми се е** , а не мога да се облекча. Баси гадното , дайте съвет , моля ви !
П.П Съжелявам , че този въпрос не е за раздела , но бихте ли ми казали някакъв ефикасен цяр против запек , че от два дена напиням , напиням, ама не ще да излезе.
Благодаря на висчки които ще се отзоват със съвети!
![]()
![]()
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
^![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Модератори! Направете тази тема важна!!!![]()
Westside rollin' all day, every day
Здрасти тва го копнах от лично нет мн се забавлявах надявам се и вие сори за латиницата ама не ми се занимаваше javascript:emoticon('') javascript:emoticon('
') Здравей народе.Преди няколко дни се връщах от даскало,бях изключително отегчена и скапана.Беше ми писнало от всичко,живота ми беше повече от скучен.Влязох във въода на блока и натиснах копчето да дойде асансьора, но той се бавеше явно имаше повреда.Реших да поизчакам още малко защото не ми се качваше по стълбите... бях твърде изморена.Чаках още пет минути и чух някакво тропане.. явно това беше асансьора(той винаги тропа като отива от един етаж на друг).Във въода влезе и бащата на една моя приятелка.Попотах го какво става с тоя асансьор той каза че преди няколко часа имало дребна повреда и сега се движел доста по бавно от обикновено.Наяй-накрая глупавия асансьор дойде.Качихме се.Асансьора се влачеше тягостно из етажите.Но по едно време нещо стана.. лампата ужасна а асансьора спря неочаквано по средата между третия и четвъртия етаж.Много се уплаших,защото имам клаустрофобия.Седнах на пода и се разтресох,беше ме страх защото можеше да умра без да съм изживяла живота си, без да съм сторила нищо смислено.Тогава той... бащата на прителката ме прегърна,усетих силните му ръце да се притискат до мен.Малко се поуспокоих.Стояхме така прегърнати около половин час, а признаци за оправяне на повредата така и нямаше, опитахме се да звъннем на някоя аварийна група, но джи-ес-ем-ите ни нямаха обхват.Оставаше ни само да чакаше... минутите и часовете се влачеха тягостно, а моята тревога се засилваше .Стана ми студено,защото бях доста леко облечена,тогава той свали якето си и ме наметна с него,това ми се строри невероятно мил жест.След минути се разплаках не знам защо, просто имах някакв странен изблик на чувства.Тогаватои не знам да ме успокои или поради друга причина ме целуна по челото,а след това ме целуна по устните.Докосването беше омайващо.Докато се усетя свалях якето му разгорещена от случилото се.След тази целувка постояхме неподвижни около четвърт час.Тогава той се доближи до мен и ме целуна отново... той път и аз отвърнах.Той пахна рака под блузата ми... бях невероятно възбудена.После започнахме да се събличаме, явно и двамата бяхме стъписани от тази ситуациятя и не можехме да мислим трезво.Това беше най-страстния секс които някога бях правила.Той беше едновременно таи нежен и тъй горещ.По едно време усетих нещо влажно по интимните си част.Това беше езикът му.Бях повече от възбунена.Свърших няколко пъти.После му духах и докато се усетим лампата светна а асансьора тръгна.Ние бяхме напълно голи, затова да довършим този малък грях натиснахме бутона СТОП.Половин час по късно вече се бяхме пробрали в домовете си.А аз не можех да спра да мисля за случилото се.На никoй не казах.Дори на приятелката си,защото това би сложило край на приятелството ни,на което аз държа изключително много.Той също явно не е казал на жена си защото преди ден се засякохме на стълбишетото не бяха заедно и привидно шатастливи, а тя ме гледаше мило и наивно,неподозираща за случката, а той ме изпиваше с очи.Това бе най-запленяващата случка в живота ми.
Преведено.
Хауc
Доооообре тая има бая развинтена фантазия![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от fenasf
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Insieme assassini !
От един подобен сайт
"Веднъж докато правихме секс с моята приятелка на една екскурзия но аз си бях взел само един презерватив и когато свърших го обърнах наопаки и пак я подхванах (защото знам че след като съм се изпразнил трябва да сменя презерватива) и сега след няколко месеца има подуване на корема - има ли възможност да е бременна дори минимална???"
Е тва простОО ме разби![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И мене такаПървоначално написано от BobiGalabov
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от fori72
![]()
![]()
![]()
Bitch I'm a superstar
Първоначално написано от fenasf
![]()
![]()
![]()
![]()
Като откача, откачам!
от lichno.net ....ot maluk obi4am da se obli4am v jensko belio,edin den kakto si sedq v nas,se zvuna na vratata i edna priatelka na sestrami mi me vidq,tq e s edna godina po golqma ot men,i poznaite kakvo stana ebame s pust be6e neveroqtno,4ustvoto be6e qko evala na jenite,tq mi pokaza kakvo e da te boli ot zad,i sega postoqno si go pravi s men no nz do koga 6te istarpq tova![]()
потресена съм от глупости, честно
Running is my drug and I am overdosed ..
чуках малката си сесра и на нея и хареса сега се ебеме всеки ден.Прави ми много яки свирки ас и лижа путката баркам и в дупето много е яко .искаме да направим троика с някои маж с голям хуи.ако някои 4ука сестра си като мен да пише да обменим опит![]()
![]()
![]()
![]()
Insieme assassini !
От ta6ak.bg
Американският хирург Лейзър Грийнфийлд истински зарадва мъжката половина от човечеството. След много изследвания, той е стигнал до интересния извод, че спермата лекува депресия и по всяко време може да се използва като антидепресант.
Ученият обяснява, че ако жените гълтат повече семенна течност по време на полов акт, те ще престанат да се чувстват зле. Подобреното настроение се дължи на някои вещества, които съдържа спермата. Именно те спомагат за производството на ендорфин, т.нар. хормон на щастието.
„Ако искате да сте щастливи и винаги в добро настроение, гълтайте сперма по време на секс“, обръща се към жените американският хирург.
Той съветва пациентките си да използват семенната течност и като крем за лице. Спермата може да забави стареенето и дори да изглади малките бръчки.
Последното просто кърти мивки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ей т'ва ще ви закопае![]()
![]()
![]()
Здравейте шибаняци, знам, че ви липсвах за тия 5 дни затишие, но сега се връщам тук с по надървен кур от всякога.
Вчера излизам аз и отивам на гарата да се разкарам до Пловдив така просто на разходка. Качих се в скапания влак
и се поогледах за напръщели курви. Видях една самотна кучка и реших да седна до нея. Заговорих курвето и разбрах,
че е тъпа като празна костенурка. Не спря да ми мели за т'ва от к'во се състояла черупката на охлювите.
Напрао ми идеше да и шибна един и да я завъртя на 720 градуса. Обаче гадната курва имаше секси крака и се сдържах.
Слезнахме на гарата в Пловдив и отидохме на хотел. Взехме си стая и тя влезе а аз и казах, че отивам си купя
цигари. След малко отварям вратата чисто гол с надървен кур. Курвата с изкикоти а аз я съблякох и я шляпнах с
кура по челото и й оставих червена лента. Пляснах я още 5-6 пъти и й мляснах една злобна целувка. Започнах да
ръчкам кучката в гъза и я шляпах по задника. Пъхнах и кура в путката до дъно, че тя изкрещя от болка а аз ускорих
темпото и и скъсах задника от чукане.
![]()
на бас,че тоя е на 10от лично.ком !
Търся курволяци за чукане лоши момичета предлагам поза костенурка - чисто гола под масата с гъза към кура ми аз
го мушкам-тя бяга напред удрям я с тиган по китарата тя се връща нанизва ce на кура ми и така докато я облея със
сперма ако има желаещи ги пръсна от ебане да дадат номер ще им скъсам гъза!
Първоначално написано от Gr0zDan0v
![]()
without you how to have fun, without you already they forgot ...
Пуснато на: Съб Окт 08, 2011 8:38 pm Заглавие: Една от най-гадните случки в живота ми
Маструрбирам седнал на стола.Усетих че ще свършвам и от кеф си отворих устата.Свършвайки сперма ми навлезе в устата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bitch I'm a superstar
Обръщам се към вас с молба да ми дадете два съвета.
1.- Как мога да си бъркам в дупето без да ме боли вчера пробвах докато се къпя но много ме болеше и се отказах. От много време искам да си бръкна плс кажете ми как.
2.- Как мога да си правя чекия така че да ми е гот. Познатия начин на голо с ръка вяче не ме кефи много. Например предмет или нещо такова помага ли?
Аз съм момче на 18. Надявам се да ми помогнете. Благодаря предварително.
![]()
![]()