- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МИДАТА
Надявам се да не се повтаря. Това е от lichno.net
Здравейте луди мой фенове! Излизам аз днес и викам се разходя по улицата, както обикновено гол, само по пищов. Вървя си аз и гледам една страшна кучка с яки цици, е казах си, тая трябва да я мина на всяка цена, и понеже съм размножаващо красив, отидох я заговоря. Гледам на 20 метра нкяъ грозен кон фърфаляса по телефона, но това не трябва да ме притеснява. Влизам аз директно с въпроса "Искаш ли да те скъсам от чукане". Тогава се оказа, че "грозния кон" всъщност бил гаджето и. Тоя кът ме чу (къвто беше мускулест и набит) тръгна да ме гони а аз хукнах с моя пищов да си обирам крушите. Бягах като луд а копелето ме гонеше и ръмжеше злобно, ако ме хване ще ме разкъса като животно. До като бягах се спънах и си пръснах главата в близкия камък. Тогава изпаднах в безсъзнание и се видях с крилца и ореол пред Св. Петър. Той ми отвори портите на Рая, което всъшност се оказа Ада, и всъщност не е бил Св. Петър а Хитър Петър. Аз побеснях и лятях към него, когато се събудих със строшена глава. Ставам аз и гледам, че пича дето ме гонеше се спънал в мен, и си гръмнал главата в асфалта. Видях, че е жив и го сритах в задника. Отидох да забивам гаджето му а тя седи и не мърда. Шибнах и един шамар а кучката се възмути. Аз я вкарах вкъщи а тя почна да ме целува. Таз много бързо размислила. Почвам и разкопчавам сутиена, ама много време отнема и направо го скъсах. Циците и изкочиха ми ме трясннаха по главата. Аз се сторполясах на земята в безъзнание. След 3 часа се събуждам а таз ме вързала и с нейни 2 приятелки играят на "X" и "0" на корема ми. Бяха ме нашарили целия а аз не можех да мръдна. Тогава викам да ме пуснат а кучката стана, взе телефонния указател и ме фрасна по главата. Аз отново изпаднах в безсъзнане. След 2 часа се събуждам и няква непозната курва ми язди кура и пъшка като луда. От съседната стая се чуваше силна музика, явно курвето иска да слуша музика докато ме чука. Аз я гледам и се правя че спя и като изригнах кучката преля от спермата ми. Празнех се като дърт козел. Късам оковите и сритвам кучката навън и отивам да спра помията дет пуснала и като отворих вратата, вътре беше пълно с хора, които си правеха купон. Двама пича ме хванаха и почнаха да ме ебат пред всички. Аз обаче, понеже съм тренирал карата ги смлях от бой и претрепах всички в стаята и ги изритах един по един на вън. После чувам някъв шум в гардероба и някво тъпо копеле се скирло вътре. Аз вадя пича от там и го съблякох, изчуках го диво, свърших му в устата и го сритах навън. Дори не знаех имената на купонджиите, важното е, че ги пиячката дето си я бяха взели, остана вкъщи.
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от WhereIsTheLove
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Авторката е една и съща
Hora iskam da wi pitam oshte neshto Znachi vchera gajeto dokato me lijeshe me zahapa i oshte me boli .. da skysalm li s nego
molq ne triite temata iskam da procheta poweche ot 5 pesta molaИсках да ва питам кату са порежа отдолу като са бръсна с какво да са намажа за да не ме боли .. и може ли да си направя нещо и по натам да нямам деца ?Здравейти.. Начи искам да кайа парво че темата е напълно серозна и не искам да ми са смеете а да ми кайете
Оня ден ( преди 2 дена ) бях на едно чалга парти .Срешнах едно момче докату танцувах и той много ме хареса. Каза '' кефи ме малката ти поличка но по ме кефи ако я няма '' и аз са вазбудих и рещихме да праим секс в тоалените ама немаш место и за туй ми праих свирка. той сварши в устата ми та вапроса ми мойе ли да сам бременна и може ли спермата му като отиде в стомаха ми и после като я изпикая някак си да забременея .. знам ли
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Причерня ми като се усетих как звучи..Здравейти..![]()
![]()
Първоначално написано от От МРЪСНИ СЕКС ИСТОРИИ на сподели.инфо
Аххаххааххахахха ужаас... Колко са прости тия хора, особено зрялата жена в 5-ти клас хахааххаххаахха ше падна от стола![]()
![]()
Да я отвориш без да я заболи ... Да я оближеш нежно, вкарвайки езика си в тясната и дупка..
докато горчивата и течност се излее в устата ти ... Каменица - мъжете знаят защо !♥.♥
Първоначално написано от Thunder01
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Purvo iskam da se izvinq che pisha na latinica, no prosto mi se e precakal bulgarskiqt .. ;x
Ne iskam da puskam nova tema , samo za 1 vupros i reshix da pisha tuk.Gadjeto mi iskashe da mu pusna, no az kazax che sum malka i togava iskashe samo da mastrubira smisul tova deto e kato chikiite :d Ne znam kak da vi go obqsna ;d .. Sled tova se izprazni estestveno ne na mene ne mu dadox ;d i se izprazni na legloto i iskam da vi popitam dori ako e vleznalo suvsem malko sperma vuvv vaginata, no ne sum otvorena , nqma shans da sum bremenna ili neshto ..?! Vuprosa mi e MNOGO glupav, no naistina nqmam nikakva idea i reshih da popitam tuk.Mersi ako nqkoi mi otgovori. ^^
maDamn
Да се посмеем малко на чужд гръб
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Един път отидох в кенефа да пикая и пикая аз ,докато ми свърши пикнята и аз се изпиках и си изтръсках хуя и после излизам аз навънка и гледам клошар се мъчи да изнасили една жена аз като Джон Сина се засилих към тоя и един бой ,бой ,бой го строших обаче тоя упорит след 10 минути го гледам хванал друга жена и нея опита да изнасили и аз пак го бих и тоя път го хвърлих в казана и го затворих и махнах спирачките на казана и го засилих надолу по-баира и кво стана знаете ли ? Ебах му майката аз бях забравил ,че долу река има блъсна се в бордюра и казана се търкулна в реката и тоя хвана безплатния превоз към Черно Море ! Ся тоя сигорно се пече някъде из Златните Пясъци ! Онея дето ги спасих ми дадоха 200 лева да си купя някоя вафла и тях ще ги еба в гъза неблагодарници аз ги спасявам викам ся ще ми пуснат да ги еба те 200 лева въри си купи 2 кашона вафли ми казаха и ядосан си тръгнах от мястото на събитието и реших да го споделя с вас !
Тая дето с приятеля и мият вагината и ме съсипа, чесно.![]()
Първоначално написано от eliyiy
Ъпче
Моля модераторите и Мачока да не заключват тая злаТна тема тъй като тя си е евъргрийн
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
АХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХХА най-великата тема, тия най-новите неща не ги бях чел![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Бяхме я позабравили тая тема, а толкова бисери се минаха![]()
Легендарна тема. И авторът също ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от magi**
нищо.. то нали е само малко
![]()