.
Отговор в тема
Страница 7 от 33 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 802

Тема: МИДАТА

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ai07o
    чувал съм че при анален sex се деформира мускула на жената и после като киха се насира ма неставало от веднаж това вярно ли е
    Цитирай Първоначално написано от qnidageto
    Един приател ми каза че е правил Лайнян гердан и ми каза че е хубаво но после гледката става противна,но неиска да ми каже какво точно представлява Лайняния гердан.Може ли некой да сподели???Междо другото той е от Хасково да не е некой Хасковски трик

Град
    ВаРнАаАа
    Леле тоя с лайняния гердан ме разби...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Поредната нещастна лИбов:
    имам проблем.. има едно момче към което се привързах и мога да кажа че обичам .. знам че той също изпитва нещо иначе нямаше да ме търси толкова дълго .. сменя приятелките си .. сигурно вече милиони .. и през това всичкото време аз съм до него но не като официална приятелка .. официалните ги търпи по 2-3 седмици и къса с тях защото му стават скучни.. не се бяхме чували 3-4 месеца когато го помолих да не се виждаме защото имам приятел и точно когато имах проблеми с приятеля ми той ми звънна .. някак си винаги е там в трудни моменти.. понякога е като мое второ аз а понякога точно обратното като нещо което ме допълва .. питала съм го защо не се съберем официално а той каза че момичетата му писват бързо и са еднакви а той иска разнообразие и не иска и мен да нарани и загуби по този начин .. някога го мислех за надут .. повечето ми приятелки тогава бяха луди по него ( те и сега са де ) но по случайно стечение на обстоятелствата ( нали знаете хубавите неща стават случайно ) се запознахме лично и видях че не е надут а просто не се интересува от момиченцата като моите приятелки и е безчувствен .. бавно се привързва .. за да не бъде наранен
    ако някой реши че е САМО за секса не е така повярвайте ми .. напълно сигурна съм
    просто искам да е мой и само само мой
    вече той остана единственото момче за което ми пука обичах и приятеля ми но с много интриги и скандали независещи нито от мен нито от него вече не сме заедно .. мога да кажа просто че му промиха мозъка ..
    и сега искам да съм с това момче но просто не знам как ще стане
    кажете си мненията
    Няма главни букви, няма и много смисъл. Мислех да я пусна като инструкция в раздел - Как да се харесаме на момиче.... впрочем какво ми пречи ..

1-во на 14 години 15 сантиметров добре ли е ?!
    2-ро когато го правя за 1-ви път знаете,че сигурно ще се изхвърля 2-3 може и повече,въпроса ми е когато е толкова често каде да се изхвърлям
    3-то колко е нормално горе-долу за 1-вия път(или колко сте издажали вие)?
    4-то скоро не съм се целувал,но си счупих зъба (долу наи краиния),но ме изтрах да отида на зъболекър,това ще попречи ли нещо за цекувката ?!
    Това е

днес ми върви
    "ЗдРаСти слаДури Razzp
    На 13 СЪм и наВлиЗам в ПоберТеТа и Като За НАчаЛо поЧнаха Да мЕ въЛнуват мноГо НищаТа Свързани с СексА!
    ЗадОвОлЯвам се редовно Но Вчера се поЛучи енЦидент.
    ВъпРосА мие СледниЯ - ПроБваХ с ЛионСка НаденицА и миСля че КАшкаВалъТ се ИспРазни. ИмА ли Някакъв ШанС Да съм Се увРедилА или Да ЗабреМенея АкО Е Имало Нещо по сПециално в ПродуктиТе? "
    ....дааааа ..
    ии темата ''какви прически или формички си правите отдоло'' >> любииима ми е .....
    преди години майките масово са си изпускали бебетата по глава

.. как ги намирате такива идиоти бее ?? басии ..

Приятеля ти е кретен .. а ти имаш явно прекалено забавени реакции та да не се усетиш ...
    Представям си само гледката:
    Филм, фонов шум от филма 5.1 домашно кино. Изведнъж се чува:
    -Ъх, ама ти май ме ебеш?
    -Малко само.
    -Ами ще пиша за това във един форум...

Фен
    Град
    Софеа
    Като прочетох заглавието на темата (МИДА) не се сдържах....

Син казва на майка си:
    - Мамо, мамо, ама баба има мида между краката.
    - Това не е мида, отвърнала майката.
    - Абе не знам какво е, но има вкус на мида, обяснил сина.
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

За пръв път пускам линк към тема, но все пак първия пост цепи :

Здравейте един приятел ми каза че няква му била чикий с краката си хванало му го между ходилата и почнала да му го лъска и вика че било много възбуждащо супер много се възбудил и свършил супер яко и фърлил много сперма.На някой правили ли са му и възбуйдащо ли е ?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=266317

kirchag

Заглавие: Няколко въпроса?
    1-во на 14 години 15 сантиметров добре ли е ?!
    2-ро когато го правя за 1-ви път знаете,че сигурно ще се изхвърля 2-3 може и повече,въпроса ми е когато е толкова често каде да се изхвърлям
    3-то колко е нормално горе-долу за 1-вия път(или колко сте издажали вие)?
    4-то скоро не съм се целувал,но си счупих зъба (долу наи краиния),но ме изтрах да отида на зъболекър,това ще попречи ли нещо за цекувката ?!
    Това е Smile

Супер фен
    NeZaPoznat не съм чел всичко, което си постнал в темата, но това което прочетох тук на последната страница... Какво да ти кажа това са просто правописни грешки и то допуснати от невнимание и бързина да пишат. Вярно че има и много неграмотни ама какво да правиш... Това не го намирам за смешно, а за трагично. Ама може и само за мен да е така

FromAutumToAshes За трагедията с липсата на правопис не можем да намерим решение нито ти нито аз. Защо да не се посмеем.
    Между другото - аз чета постовете си преди да ги пусна ... Ти също като гледам. Ами дай да ги накараме и тях да ги четат

п.п. Не вярвам да го направят

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    За пръв път пускам линк към тема, но все пак първия пост цепи :

Здравейте един приятел ми каза че няква му била чикий с краката си хванало му го между ходилата и почнала да му го лъска и вика че било много възбуждащо супер много се възбудил и свършил супер яко и фърлил много сперма.На някой правили ли са му и възбуйдащо ли е ?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=266317
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен
    Нямах време да прегледам всички цитати, но някъде има ли НОМЕР 1 ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА = МОМИЧЕТО С ДЕЗОДОРАНТА?!?
    ДО колкото знам темата е изтрита, а тва беше каймака на тоя раздел ;(

Град
    Милано
    Много работи се изписаха за прословутото МОМИЧе с дезодоранта. Разбрах,че я няма темата вече. Някой ако може да я пресъздаде поне
    After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up

Супер фен
    FromAutumToAshes За трагедията с липсата на правопис не можем да намерим решение нито ти нито аз. Защо да не се посмеем.
    Между другото - аз чета постовете си преди да ги пусна ... Ти също като гледам. Ами дай да ги накараме и тях да ги четат

п.п. Не вярвам да го направят

Така e ! Само те самите могат да променя това, като вложат поне капка старание. Но явно на тях не им пука, че по този начин стават за резил пред хората. Обаче както казах аз не виждам нищо смешно, камоли да се смея. Това че някой е по-тъп от мен не ме прави по-щастлив.Не мисля, че и теб те прави но все пак... И да разбира се, че винаги чета коментара си преди да го пусна във форума. Мисля че всеки нормално мислещ човек го прави Но това е друга тема.

И да за жалост си прав, че няма да го направят. Но е хубаво, че има повече хора като мен и теб.

Това беше от мен извинявам се за offtopica.

Peace

"Kак мога да позная дали мом4ето е девствено или не е? някакви разлики в1в формата на 4лена?или не6то по което мога да позная... Embarassed "
    Само аз ли си мисля че е под 14 илии ..
    прекалявам вече

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Здравейте искам да ми препоръчате някакъв дезодорант против изпотяване НО да не е на Dove , защото до сега ползвах само тяхните а сега искам нещо разли4но, като условията ако мога така да се изразя са , да мирише хубаво и да не оставя бели петна... казаха ми чее дезодорантите на адидас против изпотяване са хубави вие какво мислите..? Кажете вие какво ползвате марка и вид funfunfun ... Ще чакам отговори благодаря предварително.
    Това ли? Кой е автора поне кажете за дезодоранта да те посмея

Град
    София
    С гаджето ми бяхме на басейн и той се беше възбудил,но само се беше допрял до мен...нищо повече,но ме е страх,ако е изпуснел сперма дали може да съм бременна,защото знам,че тя може сама да си проправи път,ако се е допряла до мен и без да има проникване!!!!!!!
    WTF
    Марио

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от *****
    Няма причина за притеснение. Много малка е вероятността от бременост!
    Малка ама друг път, вие не знаете ли, че СПЕРМАТОЗОИДИТЕИ са живи в каналчето след като не е уринирал и не се е измил добре! ЕДНА МОЯ ПРИЯТЕЛКА ЗАБРЕМЕНА ПО ТОЗИ НАЧИН И СЕ НАЛОЖИ ДА ПРАВИ ОБАРТ... Добре, че беше на 19...
    Това го видях в една тема туко що ... и чак ми стана ТЪПО като го прочетох .....
    Марио

Цитирай Първоначално написано от slun4evka
    С гаджето ми бяхме на басейн и той се беше възбудил,но само се беше допрял до мен...нищо повече,но ме е страх,ако е изпуснел сперма дали може да съм бременна,защото знам,че тя може сама да си проправи път,ако се е допряла до мен и без да има проникване!!!!!!!
    WTF
    Няма какво да питаш... Това е самата истина.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Цитирай Първоначално написано от slun4evka
    WTF
    Няма какво да питаш... Това е самата истина.
    Само дет не ми е ясно как така ще изпусне СПЕРМА без да е свършил .. и чак сперматозоиди ... както й да е
    Марио

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Peace
    НП.

Тук (почти) няма провописни грешки - 2-3 са но пък текста цепи :

Значи като се самозадоволявам е имало моменти в който не издържам и 3 мин. А като права секс не падам никога под 4 часа , даже понякога не мога да свърша. А мойте приятели карат само по максимум 30 - 40 мин , Защо така ? Някой ми казват че момичето не ме било възбуждало но не е така , напротив.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Peace
    НП.

Тук (почти) няма провописни грешки - 2-3 са но пък текста цепи :

Значи като се самозадоволявам е имало моменти в който не издържам и 3 мин. А като права секс не падам никога под 4 часа , даже понякога не мога да свърша. А мойте приятели карат само по максимум 30 - 40 мин , Защо така ? Някой ми казват че момичето не ме било възбуждало но не е така , напротив.
    охо това и аз го мернах днес ....
    Марио

"Така това е въпрос може би най вече към момичетата.Я кажете по какъв критерии определяте дали едно момче е добро в леглото? какво трябва да прави за да кажете "той е добър в леглото" или съответно къде бърка за да не е добър в леглото?от какво зависи?Този въпрос ми е интересен от известно време... "
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си