- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МИДАТА
На сперматозоидите като им писне, стават и се махат от тестисите и си излизат навън, сега схвана ли как ?Първоначално написано от slun4evka
![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Първоначално написано от knadoi
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва ми е убягнало ... умрЕх от смЕх онбре !! Много мерси !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Темата беше, че не можело да и влезне на мацката. Ето последния пост:
Знам че може и да е сериозно но просто си представих ситуациата и ... не мога даже да си напиша поста от смях !!пробвахме и днес, но пак нестана ..... бях възбудена и овлажнена на макс и когато пробваше да го вкара или се изплъзваше, или нещо го спираше....
P.S а проблем ли е, че му е доста крив ?
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
аа не ... сигурно му е вълнообразен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Марио
На мене са ми били чекия с клещи.Много е възбуждащо и много сперма хвърлих!!! Направо боядисах тавана...Най-яко е да си го тряскаш с вратата. Е тогава ставаш като Куронатора!!!EnJoYПробвай с мишници,много е яко,толко сперма фърлих,че момата си намаза цяла филия Златна Добруджа![]()
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
Кой си пуска дълга коса ........ ама отзадИмам 20см косми на ануса ,и като ги обръсна на другия ден пак порасват същите и като акам ми щипе
И отг.И още един пост от авторкатаПоливаш с А-98 и палиш! Ама на ОМВ, щото ония добавки са и за обезкосмяване! Даже понякога и за обезкостяване!
Отг. Номер 31-во . Момиче съм
2. Мерила съм ги с на тати стройтелната ролетка
3.то не се ебавам
4.то Не съм мУтирала
5.Съвсем нормално момиче съм си
6. Не съм МомчеДруга тема :момчетата ги било гнус.... ми то да си вреш патока в джунгла не е работаНай-добрият ми приятел иска да прави секс с мен а аз не съм гей , искам съвет как да го разкарамПусни му бе, какво толкова. На приятели не се отказва!Още една друга тема :Казах му безброи пъти но той настоява , идва в нас слага цветя пред вратата и имам чувството че ме преследваВдъхновена от сутрешното предаване на радио "Витоша" НЕ ОБИЧАМ САМ САМИЧКА, ДА
СЕ ГАЛЯ ПО РАЗПЛАКАНАТА ПТИЧКА!Aко мацката е от този тип:
http://pixftw.com/wp-content/uploads/2008/08/fat-1.jpg
Предпочитам да се оправя самЧикията оформя характера
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
Обаче бая от глупостите ми намирам тук![]()
![]()
![]()
Добър вечер. Я имам проблем и сакам некой компетентен да ми даде съвет, че не знам какво да правя.
Оня ден иде мойта Джуна у ТКЗС-то и ми каа: Пацо, я съм бременна.
Па я като чу, че е бременна ми пролоше и ми се е** макята, викам и ка си бременна ма шашавата ?
Она вика: па ка да не съм като не вадиш тоя пустиняк от мене на време.
Па уно верно се оказа, че Джуна е бременна. Одила е на некви апаратури, компутри туй онуй и се оказало че е момиче
уно манко ми беше един пустиняк да раним и да поим па съга че станат два пустиняка
Пя сакам съвет от вас да ми кааете какво да правим.
Иначе с Джуна добре си живеем, бушиме се яко. Я съм и верен мъж и любовта за мене е на пръво место
ама я ви каам да внимавате да не ръгате у вагината без предпазни сДобър вечер. Я имам проблем и сакам некой компетентен да ми даде съвет, че не знам какво да правя.
Оня ден иде мойта Джуна у ТКЗС-то и ми каа: Пацо, я съм бременна.
Па я като чу, че е бременна ми пролоше и ми се е** макята, викам и ка си бременна ма шашавата ?
Она вика: па ка да не съм като не вадиш тоя пустиняк от мене на време.
Па уно верно се оказа, че Джуна е бременна. Одила е на некви апаратури, компутри туй онуй и се оказало че е момиче
уно манко ми беше един пустиняк да раним и да поим па съга че станат два пустиняка
Пя сакам съвет от вас да ми кааете какво да правим.
Иначе с Джуна добре си живеем, бушиме се яко. Я съм и верен мъж и любовта за мене е на пръво место
ама я ви каам да внимавате да не ръгате у вагината без предпазни средства.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
С мишници му се вика монарска чикияПървоначално написано от Thunder01
особено, ако под мишницата има много косми става много гадно
![]()
Здравейте. Имам проблем... Няколко нощи вече се будя, защото сестра ми ми лигави патока... Казвам и да спре и ,че не е редно но на следващата нощ пак се започва...
пп. тя е на 19, и си има приятел, ако оня разбере ще ме счупи от бой...
Дайте съвет как да се отърва от набезите и... щото и аз си имам приятелка...![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
eто един бисер по действителен случай... вече бях правила секс, но се залюбих с едно девствено момче и реших да му пусна... и така дойде момента и започнахме има няма 1-2 мин откакто ме чукаше и спира, поглежда ме и ме пита " свърших ли " и от тогава не съм правила секс (11 месеца)
It`s my party come on every body (dance)
Много си зле обаче.Първоначално написано от djoniskiora
Скрий се в Ауспуха на един Чавдар и умри на спокойствие.
Първоначално написано от Ilikeliljon
този вярва ли си
![]()
Ами значи проблема ми е следния , дядо ми , ми краде дамските превръзки и ги ползва за тоалетна хартия . Аз ги крия но той все ги намира , казах му че не е тоалетна хартия , той каза че били много мекички и удобни , а мен ме е срам да му кажа какво е истинското им предназначение.![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не съм гледала всичките страници, но ей тая тема ме разби от смях. За първи път се смях така във форума.
Омекна вовеки. Дали? -> http://www.teenproblem.net/f/viewtop...264660&start=0
3 - та Серия
Ала - Бала иджи - биджи осъзнавам се на леглото с нейната ръка на хуя ми страстно биеща ми чикия върхо добре оформения и ТВЪРД пенис. (мн яка дума пенис) Нещо се бях отнесал и докато са усетя почвам аз да свършвам и руйна бяла сперма стичаща се като лава от вулкан бликаше от моя пенис ( хаха ) докато тичах гол към банята и се надявах да не срещна мама или тати в коридора.
Еее сега като прочетох какво съм написал, реших да не продължавам с по интересната част.ЕДНА МОЯ ПРИЯТЕЛКА ЗАБРЕМЕНА ПО ТОЗИ НАЧИН И СЕ НАЛОЖИ ДА ПРАВИ ОБАРТ...
Ами айде бе оМбреПървоначално написано от djoniskiora
Ще станат 1700 поста вече и никой не ме пуска тука. Темата е моя и няма да е скромно да цитирам мои идиотщини ... Ама то излиза че вече си е престижно да те постнат тук
![]()
![]()
Автора е момчеЗдравейте на 17 сам имам проблем с бръсненето.След като се обръсна ми излизат доста папки които не ми минават с МЕСЕЦИ (насякаде на корема на триъгълника) слагам кремове,непомага,слагам одеколон и той непомага.Незнам какво да правя...предголагам,че на мойта приятелка не и е приятно,но нищо неказва,но и на мен не ми е приятно ако можете да ми дадете някакъв съвет ще ви бада много благодарен.![]()
Геометрията е сложна наука - да да знае що то тва триъгълник момченцето![]()
Рових се в мненията на NeZaPoznat и търсейки негов бисер ... Попаднах на това:
искам да ви попитам когато се исправя коса смисал какво е вредното какво може да стане защото моята приятелка си я исправя постуянно си я исправя и много се притеснявам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Марио
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=267086
надявам се да е ебавка![]()