Събудих се аз една сутрен и викам да помрънкам на макя да ми напрае закуска. Отидох дето спат наще и видех само майка. Явно тате беше излязал нейде по работа. И неговата не е лесна. Та, към темата. Видех майка ми, въргаляща се гола в леглото. Ма такъв сексапил не сте виждали! Тя още къртеше жената, реших да побутна юргана, та да се събуди. Не успях да я събудя, но усетих полъха на прекрасният и парфеум! И те тогава не се сдържах и без да сакам вдигнах самолета и викам абе така и така съм тука да си направя кефа. Съблякох се, потърках си го малко в нейното тяло и не издържах. Трябваше да го вкарам там! А тя жената спеше кат пън... Разтворих и краката, олизах я 2-3 пъти и моментът на истината дойде. Тъкмо да си го вкарам и да изпитам неуписуемата наслада, и тате ми влезе. Като видя те тази гледка - аз и мама в леглото, се развика. После ме хвана за ухото и почна да ме млати по чепа докато спадне. Е, и този момент дойде, а чурката ми беше вече загубила натуралната си форма и цвят. Тате почна да ме бъхти по главата, напрай ми зъбите такси и чупи няколко мебела с тялото ми. После ме зашливи още един път и каза, че ако още един път посегна на макя, ще ми вкара кол в гъза и ще ми излезе през устенцата. И те така, аз мисля, че скоро нема да мога да топна чушляка.
ееее тва ме разбии!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!