.
Отговор в тема
Страница 6 от 33 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 802

Тема: МИДАТА

Град
    София
    NeZaPoznat кефиш ме все повече и повече ....
    Марио

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Оцених усилията ти ....
    все пак не бяха напразни ;дд

Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    София
    и бтв .. Смирнофф ... нз къде ти е тая тема ... но по нея да ти кажа че и аз съм сънувала тази част, в която сички влизат и се1 нищо не са видяли и си вършат няква работа ...... доста е кофти, но като се събудих благодарях на Бога, че е било само сън ..
    Марио

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Значи...когато ходих на уроци имаше едно момче в групата ми, не се познавахме, само имената си знаехме.. когато спрях да ходя на уроци напълно забравих за него..но по-късно след няколко години го срещнах отново..оттогава започнах да изпитвам някакви симпатии към него, които по-късно се превърнаха в нещо повече..започнах да разпитвам за него - дали си има приятелка или изобщо някакво момиче, с което да се занимава..всеки ден го срещах по разни кафета..разменяхме си погледи, нищо повече..разказах на някой мои приятелки които го познават.Взех скайпа му писах му много пъти, но не ми отговори.После едно момиче уреди да излезем на кафе, но не успяхме, тъй като момичето излезе малко незаинтересувано.Един ден, когато бяхме в едно кафе имаше едно момиче (моя приятелка) там, която също го познаваше..тя отиде и му каза, че имам интерес да се запознаем и той казал добре да дойде..отидох запознахме се, казахме си имената и това беше..после това същото момиче отиде при него да му каже, че съм го харесала и го пита той какво мисли за мен..той и отговори, че също ме е харесал..тогава това момиче ми каза да отида при него лично да си поговорим, но аз не отидох не знам защо, но не отидох, за което съжалявам ужасно много ! Хранех големи надежди да стане нещо, зашото все пак вече от 3 месеца го харесвах..писах мъ пак в скайп, но отново не ми отговори..след няколко дни го видях заедно с цялата му компания и когато се разминахме едно момче каза '' Тая ли е бе'' и ме посочи..тогава още повече се изпълних с надежди..помислих си ''той е казал на приятелите си значи е сигурно, че ме харесва..'' . Вечерта както не очаквах ми писа в скайп..казах си '' най-накрая..време беше да стане нещо..'' . Писа ми, че няма да се получи нищо, тъй като сега се зарибявал с друго момиче ;( не съм била уцелила момента каза също, че трябвало АЗ да отида при него лично да говорим, а не да пращам приятелките си.. и това е..всичко свърши вече.. сгреших много като не отидох при него да говорим и сега си плащам
    Та може ли да ме посъветвате как да постъпя от тук нататък..имам две възможности - едната да го забравя, макар че няма да е никак лесно, а втората да продължа да го харесвам, но да се опитам да не мисля постояно за него... ;(;(;(

Цитирай Първоначално написано от slun4evka
    Не е нарочно - вЕрвай ми

Хора имам проблем като по малак (са сьм на 19 ) та като бях по мальк масторбирах нон-стоп и ме кефе6е сега оба4е си имам гадже ( красиво готино адски секси ) правиме секс така да се каже 1 пьт в седмицата което мен ме задоволява оба4е проблема е следния : права секс ама и мастурбирам и немога да спра дразна се ве4е да не говориме 4е като по мальк раката се ми вубрира6е по 4-5 пьти на ден ( ) и ми е притеснено .Таи като попро4етох 4е така както сьм я подкарал 4е няма да мога го дигам на 20 ( неискам гаджето да ме зареже за вибратор )

Денят ми започна много добре - втори бисер намирам

Утре мисла да предложа на едно момиче малко да се по забавляваме!!!Не ходим но тя ме харесва и немисля че ще ми откаже!!!ТЯ е доста секси голям бюст и доста възбуждаща,но няма да правим секс.Просто свирки и лизане целуване и т.н.Та въпроса ми е като отида в тях понеже тя ще е сама ще седнем на дивана е как да подходя,как да започна с нея!!!Помогнете!!!
    Отговор:

казваш и мър.о даи да та лижа иначи щи и..ба маиката...
    Най-смисления отговор

Трети бисер !!! Ей !! ЗабогатЕх !!
    Значи бях приятелка с едно момче дълго време...Допаднахме си един на друг и аз започнах да му споделям всичко!И един ден започнах да го дразня,а той съответно да ме блоква в скайп ...Даде ми 3 шанса и аз ги пропилях.Четвъртият път ми прости отново, но аз започнах да говоря на едно момиче за него,и и казах, че мисля ,че се е променил и че е станал гаден,защото не се държеше с мен както преди.И накрая тя му искала скайпа,запознали са се,тя му е казала какво съм казала аз и той отново ме блокна..След това тръгнаха двамата,и той ме намери и ми благодари,че съм го запознала с нея...После започна с обидите към мен и т.н..Казал е на нея, че искал да се чувствам гадно, както и той се бил чувствал преди.Кара ме да ревнувамм дори и да сме скарани си пешем в неговата приятелка ии ме кара да ревнувам.Вчера и е казал,че и да се сдобрим нямало да бъде както преди...Днес ми звъннахаа с приятелката му и си говорехме и като тръгваше ми каза:''Aйде утре пак ще се чуем''...И въпросът ми към вас е: ''Защо ме кара да ревнувам''? , ''Защо говори с мен щом ме мрази и щом не сме вече приятели''?, '' Какво да направя, за да се сдобря с него'' ? , '' И като се сдобрим,какво да направя за да стане приятелството ни както преди? ''

Град
    Ruse
    като чета мидата си мисля за женската мида
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Град
    София
    Не е нарочно - вЕрвай ми
    вЕрвам на всичко от твоята уста
    Марио

Една ‘трезвена’ история. Колкото и пъти да я прочета - толкова пъти се заричам да не пия ...

Та ..
    Не, че искам съвет или нещо такова .. Просто имам нужда да споделя с някого дори и непознат .. Та ситуацията:
    Януари месец 2008 година на един купон се запознах с едно момче (е не с едно де) .. Като на всеки купон аз бях пияна и се оказа, че сме си разменили номерата и на следващия ден ми се обажда и решихме да поизлезнем на кафе .. Добре ама аз не го харесах .. Но се оказа, че той ме хареса супер много и постоянно ми правеше предложения да станем гаджета и така нататък.. Но уви все отказвах.. След някоя друга седмица се отказа .. И разбрах, че ходи с една много добра приятелка .. Естествено като всяка добра приятелка се радвах адски много на връзката им защото не го обичах и дори не го харесвах ..
    И постоянно взехме ние тримката да се делим от компанията и т.н. .. Те колко пъти се скарваха толкова пъти ги сдобрявах .. И така до април месец .. Един ден това момиче дойде при мене и ми каза "Душичке аз повече не мога да те лъжа .. Тръгнах с Ицо (така се казва въпросното момче) само защото той адски много те харесва и решихме, че така ще се опознаете по-добре и ти ще го харесаш" И ме помоли да му дам поне един шанс..
    Е добре на 02.03.2008 му дадох този шанс .. И ходихме ала бала .. И постоянно го обикнах .. Но септември месец се налагаше да замине за Турция и не беше ясно дали ще се върне и решихме да прекратим вързката си .. И дойде 14 февруари и той ми се обади по телефона и каза "Слънчице върнах се , искам да се видим" И аз в целият си възторг отидох и там целувки бля бля .. Но вече нямаше същата тръпка нито при мене нито при него (поне така казваше той) и решихме да не се събираме отново .. Но ето дойде 15 Март и телефонна звъна .. Беше непознат номер .. И аз кво да права , кво да права .. Вдигнах му и веднага познах гласа му ..
    Говорихме си там извесно време (1-2 часа) и той ми каза че онази тръпка никога не е изчезвала .. И както и да е излезнахме .. И когато ми каза "Слънце обичам те." Имах чуството, че света спря да се върти.. Но както и да е ..Мина там колко време и Юни месец (не помня датата) той ми се обади и каза, че трябва да говорим за нещо важно .. И срещахме се и той ми каза, че се е напил предишната вечер и ми е изневерил .. Аз трудно го приех но някак успях да му "простя" .. Или поне така си мислих .. И почнахме да се държим постепенно по-хладно .. И от средата на Юни почти не си говорихме до към 1-2 тоя месец .. И както и да е след прослувута фраза "Слънце обичам те" всичко уж се оправи .. И ето и това за което ви пиша .. Днеска отидох до това момиче с което "ходиха" само за да се опознаем защото тя ми се обади и каза, че е спешно .. Отидох и я попитах какво има толкова и тя ми каза "Седни" седнахме и тя почна да ми обяснява, че още от както миналата година са скъсали той не е преставал да и пише колко я обича и така нататък .. Но тя все го игнорирала .. И даже показа хронология от скайп, какво и писал днес .. Колко я обичал и , че аз не съм значела нищо .. И точно тогава той и се обади и тя му вдигна и го пусна на високоговорител .. Чух как хиляди пъти казваше, че я обича и, че аз съм била просто едно нищо в живота му .. И тогава не издържах и му казах да върви подяволите .. и затворих телефона и .. Тя ми каза, че това не е всичко .. когато "бил" в Турция всъщност си е бил тука но ме е излъгал и не я е оставял намира .. За доказателство ми показа обаждания .. Дори снимки с дата през тва време (уж на цялата компания) .. И аз се прибирах .. Щеше да ме блъсне камион с превръзки .. Но не ми пукаше .. И от тогава до сега не съм спирала да плача ..А уж не го обичах .. Е оказа се че не е така.. та това беше основното .. Благодаря на всички които са си направили труда да прочетат темата ми .. Надявам се да не бъда нападана колко съмм тъпа и наивна щото това го знам прекрасно ..

Междодругото одобрявам идеята!

Кажете някои по-различни начини за мастурбиране,че традиционния нагоре-надолу ми омръзна Wink ... е нема такъв!!!!
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amadeus

Кажете някои по-различни начини за мастурбиране,че традиционния нагоре-надолу ми омръзна Wink ... е нема такъв!!!!
    на ляво- на дясно
    Марио

на ляво- на дясно
    напред и назад .... отпред и отзад

Град
    София
    на ляво- на дясно
    напред и назад .... отпред и отзад

пп: NeZaPoznat на колко си годинки ?!
    Марио

На 7 !!

Град
    София
    На 7 !!
    айде кажи ми дее ... в едни моменти ми изгледаш супер детски, в други супер зрял ... Давам ти 17 .... кажи иначе де .. моля
    Марио

Супер фен Аватара на l0lz
    Аз мисля, че NeZaPoznat e 20+..

И за да не бъде спам..
    Цитирай Първоначално написано от daniBG
    За 12 годишните мом4ета колко сантиметра е нормално за 4уря
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Аз мисля, че NeZaPoznat e 20+..
    Приема се !!

Ако Слънчевка се беше позачела в постовете ми щеше да види че няколко пъти споменавам на колко години съм, ама кой да чете онбре

Ето още едно бисерче на тема - осрах се - помагайте :

Значии.. тръгнах с едно момче, което ме харесваше и аз го харесвах, бяхме мн сладка двойка, не сме се карали никога, винаги бяхме на едно мнение за повечето неща ии като цяло, много хубава връзка. Да ама не знам какво ме прихвана един ден.. всичко ми се беше насъбрало и си го изкарах на него. На следващия го скъсах.. сега като мисля за това, изобщо не знам как ми е минало изобщо през главата да го късам, ам на.. стана квото стана. Разделихме се, той си имаше гадже, аз също, ама.. липсва ми, искам пак да си го върна и не знам как, дали не съм попрекалила с неговата доброта.. ии дали ще може той пак да изпита същите чувства към мен?

Цитирай Първоначално написано от dido90
    като чета мидата си мисля за женската мида

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от orhidea95
    Сегааа... ще пиша накраткоо....
    Гаджето ми е пристрастено към чекиите... за мен не е толкова проблем това.. просто се чуствам супер тъпо.. имам чувството че не съм му достатъчна.. особено когато стане въпрос за това или когато говорим по телефона и това стане тема на разговора ни направо се побърквам.. знам че не мога да му казвам какво да прави , защото това си е неговия живот..просто се чуствам гадно... но няма да изпадам в чак такива подробности... в общи линии е това... кажете ми какво да правя... има ли някое нормално момче , което да не бие чекии или всички вече са извратеняци??
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Тва са лично мой пародий, надявам се да ви засмея

Значи случи се следното:
    У нас съм и изаведнъж ми звъни гаджето.Вика ми че трябва да се срещнем спешно и тргъвам да бегам,
    най накрая стигнах до тях.И гледам там няква купа с боб, тя ми вика Бон Апети...после отиде в кухнята
    Аз си помислех че иска да нали добавя нещо към боба и тъй тъй не бях го правил от скоро.Изкарах бореца
    и пръснах вътре.Така тя идва и почва да хапва от боба и ме пита мен що не го ям, усетих че не трябваше
    да добавям подправката си...и сега или трябваше да и кажа че се изхвърлих на боба или да ям спермата си
    А какво направих ? Обвиних я нея че има бяло в боба и я попитах защо ме изневерява и по едно време излизат
    2 мъже от гардероба и от тогава не ям боб
    Начи моята много се възбужда като и пусна една песен на Green Day.И един път не тръгва нашата работа, нещо не и се ибе, пробвах да я задоволя с изгоролято
    кюфте, ама пак не искала.И пускам песента оная ма кат ми скочи направо сама почна да ме ибе.Аз кът ям шкембе чорба не мога толкоз.Тя оная шат шат не спира
    направо почнах да крещя, замерих я с кюфтето, ама пак не ме оставя да я еба.Че песента свърши най-накрая и оная ма легна на пода и умря.Пробвах с боб да я
    съживя или с прегрялата баница, ама не оная и си стои в кома и пускам песента и пак ме ибе и пак я спирам и пак тя спира.После я опраих песента на една програма
    и промених текста (нещо такова стана:"Яхяхяях аз ще ям кюфтетата яхяхяхя в гъза ми има дървета яхяхяяхях) че оная ма кат я пуснах песента почна да се държи
    като няква маймуна.Бахти и мамата помисли хуя ми за бамбуково дърво и ся ми липсва едното кокосче
    П.С.Прощавайте ако имам правописни грешки, но тва го чатнах за 3минути

"Клиторът ми расте на криво и ми е ужасно кофти защо се получава така ?"

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от knadoi
    "Клиторът ми расте на криво и ми е ужасно кофти защо се получава така ?"

хахахахахахахаахахах ....... майкааа ...
    Марио

Град
    Ruse
    може да се превръща в пишка
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си