Цитирай Първоначално написано от stranen feti6
Снощи сънувах как кучето на най-добрият ми приятел ме изнасилва, когато се събудих сутринта бях цялата мокра и продължих да се стимулирам с 2 пръста. Мисля ми хареса доста (съня), проблема е че наистина мисля че харесвам животински секс още от малка, моля ви кажете ми какво точно трябва да направя ?
Вече не издържам и искам да направя нещо далеч от нормалното Sad Sad Sad мога ли да забременея ако правя секс с някое животно и то свърши в мен ?
Към кой да се обърна за помощ :# ?
А ако правя секс с куче наистина и му сложа презерватив мислите ли че е добра идея ?
Neutral

Цитирай Първоначално написано от sex s sestra mi
zdr iskam da vi razkaja edna istoriq si4ko e naistina pravih seks s sestra mi az sam na 14 i se kazvam martin edin put sestra mi gotve6e i az sedqh na masata a tq mi be6e v grub ima6e takova hubavo dupe a pantalonkite i bqha polepnati i nqma6e sutien az se nadurvih i zapo4nah da luskam ama mn bavno sled tfa padna parcala vidq me mislq 4ee se postresna no otide do men izvadi mi go i po4na da mi go duha okoli 5 6 min nai mn sled tova se sublekohme i otidohme v spalnqta na maika mi i ba6ta mi tam o6te mi go duha6e no sprq az i go nabutah v guza i purvo bavno slet tfa kat zvqr q ebah cicite i se podmqtaha v takt s ebaneto be6e mn qko ama izpitvam malko straf

Цитирай Първоначално написано от lichno
kogato bqh na 16 mi se iska6e da pravq sex s nqkogo,no bqh tolkova mn vizbuden 4e iz4ukah kravata otzad.be6e mn qko i go povtorih nqkolko puti.tova mi dostavq6e ogromno udovolstvie.posle iz4ukah i petela,a sega mislq da pravq sex s edna kurva.kakvo 6te kajete ne e li super.