lichno.net

Zdravei narode.Predi nqkolko dni se vrashtax ot daskalo,bqx izklu4itelno oteg4ena i skapana.Beshe mi pisnalo ot vsi4ko,jivota mi beshe poveche ot sku4en.Vlqzox vav vxoda na bloka i natisnax kop4eto da doide asansiora, no toi se baveshe qvno imashe povreda.Reshix da poiz4akam oshte malko zashtoto ne mi se ka4vashe po stalbite... bqx tvarde izmorena.Chakax oshte pet minuti i 4ux nqkakvo tropane.. qvno tova beshe asansiora(toi vinagi tropa kato otiva ot edin etaj na drug).Vav vxoda vleze i bashtata na edna moq priqtelka.Popotax go kakvo stava s toq asansior toi kaza 4e predi nqkolko 4asa imalo drebna povreda i sega se dvijel dosta po bavno ot obiknoveno.Naqi-nakraq glupaviq asansior doide.Kachixme se.Asansiora se vla4eshe tqgostno iz etajite.No po edno vreme neshto stana.. lampata ugasna a asansiora sprq neo4akvano po sredata mejdu tretiq i 4etvartiq etaj.Mnogo se uplashix,zashtoto imam klaustrofobiq.Sednax na poda i se raztresox,beshe me strax zashtoto mojeshe da umra bez da sam izjivqla jivota si, bez da sam storila nishto smisleno.Togava toi... bashtata na pritelkata me pregarna,usetix silnite mu race da se pritiskat do men.Malko se pouspokoix.Stoqxme taka pregarnati okolo polovin 4as, a priznaci za opravqne na povredata taka i nqmashe, opitaxme se da zvannem na nqkoq avariina grupa, no gsm-ite ni nqmaxa obxvat.Ostavashe ni samo da 4akashe... minutite i 4asovete se vla4exa tqgostno, a moqta trevoga se zasilvashe .Stana mi studeno,zashtoto bqx dosta leko oble4ena,togava toi svali qketo si i me nametna s nego,tova mi se strori neveroqtno mil jest.Sled minuti se razplakax ne znam zashto, prosto imax nqkakv stranen izblik na 4uvstva.Togavatoi ne znam da me uspokoi ili poradi druga pri4ina me celuna po 4eloto,a sled tova me celuna po ustnite.Dokosvaneto beshe omaivashto.Dokato se usetq svalqx qketo mu razgoreshtena ot slu4iloto se.Sled tazi celuvka postoqxme nepodvijni okolo 4etvart chas.Togava toi se dobliji do men i me celuna otnovo... toi pat i az otvarnax.Toi paxna raka pod bluzata mi... bqx neveroqtno vazbudena.Posle zapo4naxme da se sabli4ame, qvno i dvamata bqxme stapisani ot tazi situaciatq i ne mojexme da mislim trezvo.Tova beshe nai-strastniq seks koito nqkoga bqx pravila.Toi beshe ednovremenno tai nejen i tai goresht.Po edno vreme usetix neshto vlajno po intimnite si 4ast.Tova beshe ezikat mu.Bqx pove4e ot vazbunena.Svarshix nqkolko pati.Posle mu duxax i dokato se usetim lampata svetna a asansiora tragna.Nie bqxme napalno goli, zatova da dovarshim tozi malak grqx natisnaxme butona STOP.Polovin 4as po kasno veche se bqxme probrali v domovete si.A az ne mojex da spra da mislq za slu4iloto se.Na nikoi ne kazax.Dori na priqtelkata si,zashtoto tova bi slojilo krai na priqtelstvoto ni,na koeto az darja izklu4itelno mnogo.Toi sashto qvno ne e kazal na jena si zashtoto predi den se zasqkoxme na stalbishetoto ne bqxa zaedno i prividno shatastlivi, a tq me gledashe milo i naivno,nepodozirashta za slu4kata, a toi me izpivashe s ochi.Tova be nai-zaplenqvashtata slu4ka v jivota mi.