Цитирай Първоначално написано от fenasf
Цитирай Първоначално написано от TheImmortaL
spodeli.info

Най якия първи път!!!!!
Пише ви момиче на 13г. Преди няколко дена взех един дезедорант и сложих презерватив (намерих, от на сестра ми стаята) отгоре и реших да се отворя сама..Тряябваше никой да няма в нас..НО сестра ми която е на 16г. Влезе в стаята и ме завари..Реакцията и бепе "УаУ"..Умрях от срам, облякох се, тя си тръгна и каза ела в мойта стая да си поговорим..Не отидох при нея ест..Умрях от срам..Но тя дойде и ме попита??Много ли ти се е**..Аз отоговорих НЕ..Тя пак ме попита и аз пак Не..И тогава тя почна, много е глупаво да се отваряш с дезедорант, но щм не съм готова е трябвало да и кажа..Аз попитах защо, и тя ми отговори защото, могла да ми помогне..Попитах я как, тя ми показа буквално "ОГРОМЕН ВИБРАТОР"...Съблече се и почна да си го блъска..Вагината и беше доста ебана :х..Каза ми да легна и да се съблека, тя щяло да се погрижи за остнало..Но аз отказах..На другия си поговорихме с сестра ми доста сериозно..Тя ми даде вибратора и каза ако, искам да действам..Попитах я тя кога го е направила за 1 път..И тя каза в 5 клас :Ь:Ь:..Казах и че много ми се прави секс ама няма с кой ..И тя каза добре и излезна..След около 30мин..Дойде с гаджето и някъф негов приятел..Запознах се с тоя негов приятел..И по едно време гледам как сестра ми започна да се чука с гаджето и..Подмокрих се цялата..Тоя приятел ме погледна погали ми путето..Съблече ме...И той се съблече..БОЖЕЕЕ беше му почти колко на вибратора пениса..Сложи си един презерватив..Разкрачи ме, погали ми отново клитора, мушна ми го съвсем бавно..Извади го аз се изпищах е** МЕ е** МЕ ЕБИМЕ и той почна..Започна да ме чука като животно, без почивки като го мушеше целия много ме болеше започна да тече кръв и той още повече свърши в устата ми..На мойто легло аз се ебех с тоя, на другото сестра ми с приятеля и ..Хахаха колко яко..Това беше най якия първи път

аааааа неееее добрее еее !! БАХТИ ФИЛМИТЕ !!

Аз бях чела в един форум следната история : едно момиче на 12 г. искала много да го правии !! обаче не и стискало да ходи при момче защото то може да не иска !! ВЗЕЛАА ЕДИН КРЕНВИРШШ !! МУШНАЛА СИ ГОО !! ноо имало един проблееем !! ОБЛЕЛИЛА ГО .. и като си го вкарала тои залепнал